athene
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
oasis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πιστεύω θα μείνουν σταθερά..Μακάρι..Πόσο έβγαλες εσύ?
Έβγαλα 16214, άκου τι σκέφτομαι. Όποιος έβγαλε στην Θεσσαλονίκη στο 1ο πεδίο πάντα, 16 ως 17, δεν περνάει κάτι άλλο στην Θεσσαλονίκη εκτός από φπ και ιστορικό αρχαιολογικό, οι οποίες στο σύνολο προσφέρουν 370 θέσεις. Πέρυσι πιστεύω ότι κάποια παιδιά αν δεν έπιαναν φιλολογία Θεσσαλονίκης θα δήλωναν μετά νηπιαγωγών Φλώρινας ή φιλολογία Ιωαννίνων πχ. Φέτος, λόγω οικονομικών προβλημάτων, θα δηλώσουν φπ και ιστορικό Θεσσαλονίκης (?)
Όμως και οι αριστούχοι φέτος μειώθηκαν οπότε θα επηρεαστούν οι υψηλόβαθμες σχολές ελαφρώς καθοδικά άρα ίσως το ίδιο και οι υπόλοιπες.. Γιατί και το ιστορικό πέρυσι είχε 16027 με τις ίδιες θέσεις, και ο ΟΕΦΕ έκανε πρόβλεψη για 15850 (16110 για φιλοσοφία) Μπέρδεμα
Εσύ τι σκέφτεσαι;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
athene
Δραστήριο μέλος
Λοιπόν..Η καθηγήτριά μου λέει ότι θα ανέβουν οι βάσεις στα μεγάλα αστικά κέντρα,και θα μειωθούν στις γύρω περιοχές..Από προβλέψεις,το φπ το κατατάσσουν στα 16000 περίποΥ.Δεν νομίζω να ανέβει.Εγώ περιμένω στασιμότητα είτε ελαφριά πτώση.Ελπίζω στο γεγονός ότι το φπ δεν έχει καλή φήμη
Πάντως όντως,κάποιοι,που δεν πιάνουν φιλολογία,για να μην φύγουν εκτός πόλης θα δήλωσαν φπ ή και ι-α.Μακάρει να μην είναι πολλοί!
oasis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ωωωω..Σύνθετη σκέψη
Λοιπόν..Η καθηγήτριά μου λέει ότι θα ανέβουν οι βάσεις στα μεγάλα αστικά κέντρα,και θα μειωθούν στις γύρω περιοχές..Από προβλέψεις,το φπ το κατατάσσουν στα 16000 περίποΥ.Δεν νομίζω να ανέβει.Εγώ περιμένω στασιμότητα είτε ελαφριά πτώση.Ελπίζω στο γεγονός ότι το φπ δεν έχει καλή φήμη
Πάντως όντως,κάποιοι,που δεν πιάνουν φιλολογία,για να μην φύγουν εκτός πόλης θα δήλωσαν φπ ή και ι-α.Μακάρει να μην είναι πολλοί!
Μακάρι! Εγώ διάβασα σε εφημερίδες ότι οι υποψήφιοι δεν θα προτιμήσουν σχολές που χρειάζονται ΑΣΕΠ γιατί έχουν γίνει δύσκολα τα πράγματα, αλλά από την άλλη η νοοτροπία αρκετών είναι απλά να περάσουν σε μια σχολή. Πάντως σε αυτό με την καλή φήμη με βρίσκεις σύμφωνη Σε 16000 ποιοί το κατατάσσουν; καθηγητές σου κλπ;
hiphopjunkie
Νεοφερμένος
athene
Δραστήριο μέλος
Άντε,και συμφοιτήτριες
oasis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μια εφημερίδα,το Εθνος νομίζω..!!Καλά,το τι λένε οι εφημερίδες δεν λέγεται!Άλλοι ανεβάζουν κατακόρυφα,άλλοι κατεβάζουν..
Άντε,και συμφοιτήτριες
A ναι, αν περάσουμε μαζί κερνάω καφέ! Άντε και κανένα κουλουράκι από δίπλα!
athene
Δραστήριο μέλος
Μάλλον το πιάνουμε!!
(οφ τοπικ:σε ποιο σχολείο τελείωσες?)
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
athene
Δραστήριο μέλος
jonathannnnnnn
Εκκολαπτόμενο μέλος
ακριβως τα ιδια και εγω.αν μπορεις φιλε πες και σε μενα για αυτη τη σχοληΑν μπορεσεις να μαθεις για "Εφαρμσμενων Μαθηματικων και Φυσικων Επιστημων" ΕΜΠ θα σου ειμαι ευγνωμων!
Εχει δηλωσει ο αδερφος μου σαν πρωτη επιλογη τη σχολη και τον εχει φαει η αγωνια
tzanakos2010
Εκκολαπτόμενο μέλος
tzanakos2010
Εκκολαπτόμενο μέλος
athene
Δραστήριο μέλος
oasis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έλα,το κουλουράκι από μένα
Μάλλον το πιάνουμε!!
(οφ τοπικ:σε ποιο σχολείο τελείωσες?)
Του Λαγκαδά, εσύ;
athene
Δραστήριο μέλος
pennyy
Εκκολαπτόμενο μέλος
εχουν αναφερθει ΣΕ ΟΛΑ εκτος απο αυτο
εχουν σπασει τα νευρα μου
athene
Δραστήριο μέλος
25-26 θα τα έχουμε.Δεν χρειάζεται να ασχοληθούν παραπάνω με μας
pennyy
Εκκολαπτόμενο μέλος
βγαινει ο κατθε βλακας
μασ αγχωνει λεγοντας
οτι να ναι
κ ασχολυνται ολοι μερα
με το γαμο του πριγπιπα
στισ σπετσεσ
avenger92
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χαχαχαχα!!Χαλαρωσε!!Φαση εχεις!!ασχολουνται ολη μερα με το γαμο του πριγπιπα στις σπετσες
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.