dora1993
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
Πόσα μόρια έχεις;;; Πόσα άτομα θα κάνουν 10% για ιστορικό ιωαννίνων; Λίγα νομίζωναιι!!μ αρεσει πλ η σχολη αλλα η πολη θα θελα να ταν γιαννενα!! εσυ τι πιθανοτητες μ δινεις΄΄
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dora1993
Νεοφερμένος
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
Πέρυσι νομίζω έπιανες γιάνεννα!!! ή τα έχασες για λίγα μόρια;;; εννοώ με τις βάσεις του 2011 τις κανονικές....13238!! αχ ελπιζω λιγα για να το πιασω
dora1993
Νεοφερμένος
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
Α κατάλαβα....καλή επιτυχία σου εύχομαι και ιστορικό είχα περάσει....Είχε 13934!!!!!!!!!!!!!!!!! (((((((
dora1993
Νεοφερμένος
eva1993
Νεοφερμένος
Μα γιατί να φύγεις από την νομική της κομοτηνής(αν δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος βέβαια) και να χάσεις ένα χρόνο για να πας στην ίδια σχολή;;;;
οι λογοι ειναι καθαρα οικονομικοι(οπως των περισσοτερων πιστευω)!απλα ακουω οτι η πτωση θα ειναι το πολυ 100 μορια και αρχιζω να απογοητευομαι παλι!
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
Οκ, πάω πάσο τότε !!αλλά τουλάχιστον έχεις ελπίδες. Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται με το 10%.Αν δεν πιάσεις νομική θεσ/νικης, θα μείνεις στην κομοτηνή ή θα πας σε κάποια άλλη σχολή της θεσσαλονίκης;οι λογοι ειναι καθαρα οικονομικοι(οπως των περισσοτερων πιστευω)!απλα ακουω οτι η πτωση θα ειναι το πολυ 100 μορια και αρχιζω να απογοητευομαι παλι!
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
Λογικά ναι.....το θέμα είναι σε ποια πόλη;;Με 17.182 πιστεύετε ότι πιάνω κάποιο Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης;;
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Βασικά για Αθήνα ενδιαφέρομαι. Αλλά το κόβω λίγο (έως πολύ) δύσκολο.Λογικά ναι.....το θέμα είναι σε ποια πόλη;;
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
Κοίτα σκέψου ότι η ζητηση των παιδαγωγικών είναι μικρή πια και οι περσινές βαθμολογίες με τις οποίες διαγωνίζεσαι κυρίως είναι χαμηλές...Πιστεύω πως λίγοι απόφοιτοι του 2010 θα κάνουν 10%Βασικά για Αθήνα ενδιαφέρομαι. Αλλά το κόβω λίγο (έως πολύ) δύσκολο.
eva1993
Νεοφερμένος
Μα γιατί να φύγεις από την νομική της κομοτηνής(αν δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος βέβαια) και να χάσεις ένα χρόνο για να πας στην ίδια σχολή;;;;
Οκ, πάω πάσο τότε !!αλλά τουλάχιστον έχεις ελπίδες. Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται με το 10%.Αν δεν πιάσεις νομική θεσ/νικης, θα μείνεις στην κομοτηνή ή θα πας σε κάποια άλλη σχολή της θεσσαλονίκης;
κομοτηνη θα μεινω εχω δηλωσει μονο νομικη θεσσαλονικης μετα απο πολυ σκεψη βεβαια!μακαρι να γινει το θαυμα οπως και πολλα παιδια το περιμενουν!!!
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ αν ήμουν νομική θράκης θα έκανα πάρτι αλλά δυστυχώς δεν θα είμαι λογικά ποτέ...Καλή επιτυχία σου εύχομαι πάντως...!!κομοτηνη θα μεινω εχω δηλωσει μονο νομικη θεσσαλονικης μετα απο πολυ σκεψη βεβαια!μακαρι να γινει το θαυμα οπως και πολλα παιδια το περιμενουν!!!
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Έχεις δίκιο, όμως από 18.600 να πέσει 17.100;... Τραβηγμένο το σενάριο... Σε ευχαριστώ πάντως!Κοίτα σκέψου ότι η ζητηση των παιδαγωγικών είναι μικρή πια και οι περσινές βαθμολογίες με τις οποίες διαγωνίζεσαι κυρίως είναι χαμηλές...Πιστεύω πως λίγοι απόφοιτοι του 2010 θα κάνουν 10%
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
18.600 με βάσεις 2009-2010. πέρυσι τα 17.100 που είχες εσύ δεν τα είχαν και πολλά ατομα....νηπιαγωγών δεν είσαι; τουλάχιστον το επάγγελμα είναι σχετικό με το παιδαγωγικό!!Έχεις δίκιο, όμως από 18.600 να πέσει 17.100;... Τραβηγμένο το σενάριο... Σε ευχαριστώ πάντως!
eva1993
Νεοφερμένος
Εγώ αν ήμουν νομική θράκης θα έκανα πάρτι αλλά δυστυχώς δεν θα είμαι λογικά ποτέ...Καλή επιτυχία σου εύχομαι πάντως..
σε ευχαριστω πολυ!εσυ τι σχολη θελεις στη κομοτηνη?
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
Νομική θράκης ήθελα πέρυσι και φέτος που ξαναέδωσα...αλλά δεν την πιάνω πάλι είμαι κοντά στην περσινή βάση αλλά προβλέπεται άνοδος. μπορεί να μην ηταν στις δυνατότητες μου να γράψω παραπάνω ώστε να περάσω. δεν πειράζει...σε ευχαριστω πολυ!εσυ τι σχολη θελεις στη κομοτηνη?
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Ναι, Νηπιαγωγών είμαι, και δεν με πειράζει ΚΑΘΟΛΟΥ να μείνω στη σχολή μου, ίσα-ίσα, απλά ήταν η πρώτη μου επιλογή το Παιδαγωγικό και μου έχει μείνει, ήθελα να προσπαθήσω ακόμη μία φορά!18.600 με βάσεις 2009-2010. πέρυσι τα 17.100 που είχες εσύ δεν τα είχαν και πολλά ατομα....νηπιαγωγών δεν είσαι; τουλάχιστον το επάγγελμα είναι σχετικό με το παιδαγωγικό!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.