KeepOnDreaming
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ryuzaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Πόσο λέτε να πηγαίνουν;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
Nevy
Νεοφερμένος
dora1993
Νεοφερμένος
XARA62
Εκκολαπτόμενο μέλος
Aφού θα είναι απλά πιθανότητες, έχει σημασία αν θα είναι λίγες ή πολλές?Τζόγος θα είναι.Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση πολύ αόριστη γιατί με όσα ακούω έχω απελπιστεί ..Αν τελικά δεν περάσει κάποιος με το 10% φέτος, πιστευετε πως αν το δηλώσει και του χρόνου πως ο αριθμός όσων δηλώσουν 10% θα είναι μικρότερος από φετος και θα έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να πέσουν οι βάσεις και να περάσει ;
nikolas10
Νεοφερμένος
πιστευω να μην ξεπερασει τα 14000-14500 μορια...ιστοριας κ αρχαιολογιας ιωαννινων ποσο πιστευετε θα ειναι η βαση με το 10% φετος΄? υπαρχει κνς πυ θελει αυτη τη σχολη?
Nevy
Νεοφερμένος
ιστοριας κ αρχαιολογιας ιωαννινων ποσο πιστευετε θα ειναι η βαση με το 10% φετος΄? υπαρχει κνς πυ θελει αυτη τη σχολη?
Κι εγώ πιστεύω γύρω στις 14000...
Καλημέρα! Η νομική της Αθήνας που λέτε να κυμανθεί? Υπάρχει κανείς που να έκανε 10% για το συγκεκριμένο τμήμα?
angelvasil92
Νεοφερμένος
BingoBingi
Εκκολαπτόμενο μέλος
[/FONT][FONT="]
Εγραψα από 18000, διότι είναι και άλλοι παράγοντες.. Πχ αλλοδαποί, μηχανογραφικά προς δόκιμη και παρουσιάσει, 3% κτλ… Σίγουρα ο αριθμός μηχανογραφικών δεν ξεκίνησε από το 1… Θα είχαν κλειδωμένα ένα μερικό αριθμό μηχανογραφικών για δοκιμές, κτλ..[/FONT]
dora1993
Νεοφερμένος
KeepOnDreaming
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βρεφονηπιοκομία στα Γιάννενα πόσο λέτε να πάει με το 10% (+ειδική κατηγορία Τριτέκνων ) ;
nikolas10
Νεοφερμένος
εγω εχω πρωτοκολλο 70000 και κατι...[FONT="]τα στοιχεία τελικά δίνουν ότι θα κυμαίνονται από 18 έως 23000 μαξ τα μηχανογραφικά για 10%... υπολογίστε τα και θα δείτε.. Το τελευταίο πρωτόκολλο μηχανογραφικού ήταν περίπου 26285 πλην τα μηχανογραφικά γενικής σειράς.. =…
[/FONT][FONT="]
Εγραψα από 18000, διότι είναι και άλλοι παράγοντες.. Πχ αλλοδαποί, μηχανογραφικά προς δόκιμη και παρουσιάσει, 3% κτλ… Σίγουρα ο αριθμός μηχανογραφικών δεν ξεκίνησε από το 1… Θα είχαν κλειδωμένα ένα μερικό αριθμό μηχανογραφικών για δοκιμές, κτλ..[/FONT]
eva1993
Νεοφερμένος
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
Μα γιατί να φύγεις από την νομική της κομοτηνής(αν δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος βέβαια) και να χάσεις ένα χρόνο για να πας στην ίδια σχολή;;;;παιδια περυσι εβγαλα 18285 για νομικη θεσσαλονικης με το 10% υπαρχει περιπτωση να μπω η μπα?150 μορια διαφορα
Nevy
Νεοφερμένος
BingoBingi
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγω εχω πρωτοκολλο 70000 και κατι...
Για να δεις ότι έχω δίκιο για το πρωτόκολλο, ο αριθμός ΠΑΝΤΑ ανεβαίνει, αυτό σημαίνει ότι δεν είναι τυχαίας σειρας (random), εγω στης 4/7 τα ξημερώματα 5-6 το πρωί, είχα 82000++ κάτι ψηλά αριθμό.. .Εάν υπάρχει ένας με μικρότερο αριθμό από αυτόν, μετά από εμένα… τότε το πρωτόκολλο δεν [FONT="]ισχύει[/FONT].
nikolas10
Νεοφερμένος
συμφωνω απολυτα!!Μα γιατί να φύγεις από την νομική της κομοτηνής(αν δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος βέβαια) και να χάσεις ένα χρόνο για να πας στην ίδια σχολή;;;;
αυτο εννοειται το ξερω...απλα ηθελα να σου δειξω οτι οι υποψηφιοι με το 10% μαλλον ειναι παραπανω απο αυτους που ειχες αναφερει πιο πανωΓια να δεις ότι έχω δίκιο για το πρωτόκολλο, ο αριθμός ΠΑΝΤΑ ανεβαίνει, αυτό σημαίνει ότι δεν είναι τυχαίας σειρας (random), εγω στης 4/7 τα ξημερώματα 5-6 το πρωί, είχα 82000++ κάτι ψηλά αριθμό.. .Εάν υπάρχει ένας με μικρότερο αριθμό από αυτόν, μετά από εμένα… τότε το πρωτόκολλο δεν [FONT="]ισχύει[/FONT].
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
Και μία φίλη μου που ηταν ιστορικό κέρκυρας θα κάνει 10% για να φύγει. Αλλά θέλει ιστορικό βόλου. Της φάνηκε πολύ ακριβό νησί η κέρκυρα....παιδια μακαρι να χετε δικιο και να μν ξεπερασει τα 14000 μορια! εχω 13 μισο κ ελπιζω να το πιασω!!σας ευχαριστω πολυυ !! κ αφου τα μηχανογραφικα ειναι απο 18000 μεχρι 23000 αυτο σημαινει πως θα υπαρξει καποια μειωση!! ε??
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλη επιτυχία....Αν δεν πιάσεις γιάννεννα θα μείνεις εκει;;ΝΑΙ κ μενα μ φανηκε πλ ακριβο νησι η κερκυρα!! μακαρι να πιασουμεε τα αντιστοιχα που θελουμε!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.