Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
Το iSchool είναι η μεγαλύτερη μαθητική διαδικτυακή κοινότητα με 68,253 εγγεγραμμένα μέλη και 3,539,716 μηνύματα σε 105,267 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το iSchool άλλα 504 άτομα.
Εγω δεν εχω δει ποτε μου τετοια λιστα με προβλεψεις 6%Καλησπερα,
Αναρωτιόμουν αν υπάρχει ήδη εκτίμηση βάσεων ή αν ξέρει ποτέ θα μπορέσουμε να έχουμε κάποια εκτίμηση. Ουσιαστικά ενδιαφέρομαι για τα μόρια του 4% του πρώτου πεδίου. Έχω δει κάποιας λίστες με αντιστοιχίες μορίων, απλά όσο περισσότερο περνάει ο καιρός, τόσο περισσότερο εντείνεται η ανυπομονησία μου να μάθω.
Το 10% (6% & 4%) είναι πραγματικά απρόβλεπτο διότι είναι πολύ λίγες οι θέσεις ανά τμήμα και όλα εξαρτώνται από το πόσοι θα δηλώσουν το κάθε τμήμα.Καλησπερα,
Αναρωτιόμουν αν υπάρχει ήδη εκτίμηση βάσεων ή αν ξέρει ποτέ θα μπορέσουμε να έχουμε κάποια εκτίμηση. Ουσιαστικά ενδιαφέρομαι για τα μόρια του 4% του πρώτου πεδίου. Έχω δει κάποιας λίστες με αντιστοιχίες μορίων, απλά όσο περισσότερο περνάει ο καιρός, τόσο περισσότερο εντείνεται η ανυπομονησία μου να μάθω.