Εκτίμηση βάσεων

Konstantina Alexiou

Νεοφερμένος

Η Konstantina Alexiou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
Καλησπερα,
Αναρωτιόμουν αν υπάρχει ήδη εκτίμηση βάσεων ή αν ξέρει ποτέ θα μπορέσουμε να έχουμε κάποια εκτίμηση. Ουσιαστικά ενδιαφέρομαι για τα μόρια του 4% του πρώτου πεδίου. Έχω δει κάποιας λίστες με αντιστοιχίες μορίων, απλά όσο περισσότερο περνάει ο καιρός, τόσο περισσότερο εντείνεται η ανυπομονησία μου να μάθω.

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,740 μηνύματα.
Καλησπερα,
Αναρωτιόμουν αν υπάρχει ήδη εκτίμηση βάσεων ή αν ξέρει ποτέ θα μπορέσουμε να έχουμε κάποια εκτίμηση. Ουσιαστικά ενδιαφέρομαι για τα μόρια του 4% του πρώτου πεδίου. Έχω δει κάποιας λίστες με αντιστοιχίες μορίων, απλά όσο περισσότερο περνάει ο καιρός, τόσο περισσότερο εντείνεται η ανυπομονησία μου να μάθω.
Εγω δεν εχω δει ποτε μου τετοια λιστα με προβλεψεις 6%
και 4%.

Chris1993

Περιβόητο μέλος

Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Εφαρμοσμένων Μαθηματικών & Φυσικών Επιστημών ΕΜΠ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,960 μηνύματα.
Καλησπερα,
Το 10% (6% & 4%) είναι πραγματικά απρόβλεπτο διότι είναι πολύ λίγες οι θέσεις ανά τμήμα και όλα εξαρτώνται από το πόσοι θα δηλώσουν το κάθε τμήμα.

Ο μόνος ελάχιστα αξιόπιστος δείκτης είναι να δεις πόσο κάτω ήταν ιστορικά το 4% από την κανονική βάση. Δηλαδή, να συγκρίνεις Βάσεις 2022 90% vs Βάσεις 2024 4%, Βάσεις 2021 90% vs Βάσεις 2023 4% κλπ ώστε να βγάλεις ένα πιθανό εύρος μείωσης της βάσης.

Αν επιτρέπεται πόσα μόρια έχεις και ποιο τμήμα στοχεύεις?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια