Ερωφίλη
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
renia_1995
Πολύ δραστήριο μέλος
Και ακούω συχνά να λένε "Έμαθα ισπανικά από μόνος μου" ή ακόμα και "Έμαθα ιαπωνικά από μόνος μου".
Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει πώς γίνεται; Πώς μπορεί να μάθει κανείς μόνος του;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lordi13
Εκκολαπτόμενο μέλος
με το αζημίωτο βεβαια
εγώ θα το δοκίμαζα αν και πιστεύω ότι ένας καθηγητής θα έκανε καλύτερη δουλειά,,,
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
renia_1995
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι να το κάνω το site αν είναι να πληρώνω; Παίρνω και δάσκαλο έτσι...
dtsberlin
Νεοφερμένος
Εγω το παλευω με τα γερμανικά αλλα χρησιμοποιώ το ίντερνετ και τους δωρεαν τρόπους μονο ως συμπλήρωμα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντώνιος 1
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iwanna
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δύσκολα θα τα καταφέρεις μόνος σου, ειδικά η γραμματική των ιταλικών είναι πολύ δύσκολη κατά τη γνώμη μου. Γλώσσα που εύκολα την μιλάς σε επικοινωνιακό επίπεδο, αλλά δύσκολα τη μαθαίνεις καλά.Καλησπέρα. Εδώ και λίγους μήνες σκεύτομαι να ξεκινήσω να μαθαίνω μόνος μου ιταλικά. Όμως δεν ξέρω τίποτα ακόμα, ούτε για τα διπλώματα, ουτε για βιβλία και γενικότερα δεν έχω ιδέα. Ξέρω Γαλλικά όμως και πιστεύω πως θα βοηθήσουν. Μπορείτε να με συμβουλεύσετε;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντώνιος 1
Νεοφερμένος
Αντώνιος 1
Νεοφερμένος
Kirdou
Πολύ δραστήριο μέλος
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Είχα μάθει 5-10 λέξεις από βιντεάκια στο youtube
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
Και εγώ για Ιταλικά ενδιαφέρομαι κυρίως. Τι προτείνετε;
Είχα μάθει 5-10 λέξεις από βιντεάκια στο youtube
μονη σου θες να τα μαθεις;;
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Ναι.Απλά ξες τα βασικά πράγματα αρχικά.Πιστεύω εξάσκηση θέλει και μέσω Ίντερνετ είναι πλέον εφικτό.Απ'ότι έχω ακούσει δεν είναι τόσο δύσκολα.μονη σου θες να τα μαθεις;;
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
λετε να μπορει να γινει κατι τετοιο;
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Δεν ξέρω αν ενδιαφέρομαι για πτυχίο.Την γλώσσα θέλω να μάθω έτσι ώστε όταν πάω Ιταλία για ταξίδι να μπορώ να έχω μια άλλη επαφή με τους ντόπιους.Να μην είμαι εντελώς ξένη.ενδιαφερεσαι να δωσεις και πτυχιο αργοτερα; μια γνωστη μου πηρε το β2 στα ιταλικα χωρις φροντιστηριο....
λετε να μπορει να γινει κατι τετοιο;
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
Λοιποοον!Θελω να μαθω ιταλικα,αλλα δεν εχω λεφτα για φροντ κτλ.
Ξερω καποια πολυυ βασικα αλλα μεχρι εκει.
Μπορειτε εσεις των ιταλικων να μου προτεινετε καποια βιβλια για αρχη ετσι ωστε και με την βοηθεια
του ιντερνετ να μαθω να μιλαω και ιταλικα?
ΑΝ ναι πειτε!!!
Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.
Καλο βραδυ!!
Giorgos216
Πολύ δραστήριο μέλος
Soleado Febrero ~
Πολύ δραστήριο μέλος
Το βιβλίο ''μάθε μόνος σου ισπανικά'' μέχρι τι επίπεδο φτάνει;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.