26-06-13

12:32
Ο τόνος μου δεν είναι ούτε εριστικός, ούτε μέχρι αηδίας. Απλά σου παρουσιάζω την πραγματικότητα
Και που μπήκε η Βουλγαρία στην ΕΕ τι σχέση έχει; Υπάρχουν πολλά αγγλόφωνα στη Βουλγαρία και τη Ρουμανία που δεν αναγνωρίζονται εδώ τα πτυχία τους.
Σου απάντησε ο Φόκος: «Εφόσον κατοικεί στην Ελλάδα και παίρνει άδεια εξασκήσεως στην Ελλάδα δικαιούται και να σου φάει την θέση στο αργοτικό και να σου πάρει την πελατεία.»
Εσύ έξυπνε όταν θα πας εξωτερικό για ειδικότητα (γιατί στην Ελλάδα είναι δύσκολο αυτό)στη Σουηδία πχ, θα σ' άρεσε να σε σνόμπαραν και να σε θεωρούσαν υποδεέστερο;
Αν έχεις μεγαλύτερο βαθμό πτυχίου και είσαι καλυτερος απο έναν Σουηδό, μαγκιά σου να μπεις για την ειδικότητα. Και ας φας τη θέση κάποιου που σπούδασε και ζει στη χώρα του.
Για ποιον λόγο να περάσει απο εξέταση; Ότι κάνεις εσύ στην Ελλάδα, κάνουν και αυτοί στη Βουλγαρία. Και γιατί να μην έχει «αξιώσεις»; Αυτό δε το καταλαβαίνω.
Συγγνωμη που θα στο πω αλλα αυτα μην τα λες.Δεν εχουν κανενα ερεισμα.
Στη Σουδια που αναφερεις προφανως και θα θεωρουμαι υποδεεστερος μεχρι να δωσω εξετασεις και να μπω στο συστημα τους.Αυτο ειναι αυτονοητο και το να λες το αντιθετο δειχνει οτι δεν εχει και πολυ σχεση με τα πραγματα.
Σε ολες τις χωρες του που θεωρουνται οτι εχουν ιατρικη επιπεδου δεν χρειαζεται να σε βλεπουν οι αλλοι ως υποδεεστερο ,δλδ οι εκει συναδελφοι σου,αλλα το ιδιο το συστημα τους σε θεωρει υποδεεστερο μεχρι να το αποδειξεις.Και ειναι λογικο.Το να παω με αξιωσεις απο αλλη χωρα ειναι το παραλογο.
Σε καθε κρατος οι ιατρικες,ιδρυονται κυριως για εναν λογο.Για να ικανοποιησουν τις αναγκες της κοινωνιας σε ιατρικο νοσηλευτικο.Επομενως,ναι περιμενω να εχω ενα προβαδισμα εφοσον σπουδασα ιατρικη συμφωνα με τους κανονες που θετει το κρατος μου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.