rockNroll
Νεοφερμένος
Υ.Γ. Συγχαρητήρια που απαγορεύονται τα greeklish! Μας έχουνε βγει τα μάτια πια σε άλλα φόρουμ!
Υ.Γ.1 Καλή επιτυχία εύχομαι σε όσους δίνουν για τα διπλώματα. !
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος
Α1> δεν δινει
Α2> δεν δινει
Β1> 10 μορια
Β2> 30 μορια
Γ1> 50 μορια
Γ2> 70 μορια + επαρκεια-αδεια διδασκαλειας...
ελπιζω να σε βοηθησα, καλωσηρθες στο φορουμ και σου ευχομαι να περνας καλα!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rockNroll
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν κανει τιποτα!:no1: απλα θελω να σου πω οτι σε πολλες προκυρηξεις το Β1 δεν αναγνωριζεται δυστυχως... μονο σε μερικες αναλογα με τις απαιτησεις των θεσεων... αν θες μπορεις να με κανεις add στο msn, στο skype ή στο yahoo! messenger (εχω απ'ολα)...Γεια σου chris_veria Αν και πάνω απ'όλα μ'ενδιαφέρει ο βαθμός πρόσβασης στο ΑΕΙ για την ώρα, κι αυτό που πόσταρες είναι πραγματικά πολύ χρήσιμο. Σ'ευχαριστώ πολύ!!
-----------------------------------------
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νίκος22
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μακαρι να πιασουμε τουλάχιστον την βαση (10).
Κανενας αλλος που δινει μεθαύριο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος
Από προετοιμασία τι έχεις κάνει? Εγώ μόνο το Wortsalat ξεφύλλισα λίγο και έριξα μία ματιά στα περσινά θέματα. Ένα 15 το έχω θεωρώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νίκος22
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δίνω εγώ!
Από προετοιμασία τι έχεις κάνει? Εγώ μόνο το Wortsalat ξεφύλλισα λίγο και έριξα μία ματιά στα περσινά θέματα. Ένα 15 το έχω θεωρώ.
Εγω κοιταξα λιγο προθεσεις και ρηματα με προθεσεις γτ συνηθιζουν να βαζουν κατι τετοια.Τωρα απο εκθεση ειμαι κομπλε.
Να σου πω σε ποιο λυκειο δίνεις γτ μπορεί να είμαστε μαζι
panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος
Λίγο δύσκολο να είμαστε μαζί, γιατί μένω Θεσσαλονίκη.
Νίκος22
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ωχ, εγώ με τις προθέσεις δεν τα πήγαινα ποτέ καλά.
Λίγο δύσκολο να είμαστε μαζί, γιατί μένω Θεσσαλονίκη.
Να σου πω στην έκθεση πρεπει να βαλουμε πάντα betreff?
panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος
Νίκος22
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μολις επιστρεψω ,στελνω εντυπωσεις και γενικότερα πως μου φανηκαν τα θεματα .
Αστεια μου φάνηκαν τα θέματα.Κειμενο πανευκολο ασκησεις για B1 max.Και έκθεση πολυ ευκολο το θεμα που επρεπε να αναπτυχθει
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.