RunawayDreamer
Δραστήριο μέλος
αν γνωρίζει κανείς κάποιο site ας το παραθέσει, και γρήγορα...time is running out
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RunawayDreamer
Δραστήριο μέλος
Και εγώ δίνω αγγλικά το Σαββάτο για να ανοίξω μια σχολή μόνο...εγώ θα πάω χωρίς καμία εξάσκηση θέλοντας να γράψω μια βάση
ρε ξέρεις τι, την μισή μέρα την περνάω μιλώντας αγγλικά, οπότε δεν έχω πρόβλημα. Θέλω όμως να κάνω κάποια τεστάκια για να μπω στο κλίμα και να ξέρω πάνω-κάτω τι θα δω όταν μπω στην τάξη...
Athinoul@91
Δραστήριο μέλος
αααααααααααααα!!!δεν με ενδιαφερει το τμημα της αγγλικης φιλολογιας αλλα το μεταφραστικο
πάντως χωρίς να θέλω να σας τρομάξω...τα αγγλικά του ανεπιστημίου δεν έχουν καμία σχέση με του φροστιστηρίου. και καθημερινά να τα μιλάς το θέμα δεν είναι να έχεις μόνο άνεση αλλά και να φτάσεις σε ένα ακαδημαικό επίπεδο!
RunawayDreamer
Δραστήριο μέλος
αααααααααααααα!!!
πάντως χωρίς να θέλω να σας τρομάξω...τα αγγλικά του ανεπιστημίου δεν έχουν καμία σχέση με του φροστιστηρίου. και καθημερινά να τα μιλάς το θέμα δεν είναι να έχεις μόνο άνεση αλλά και να φτάσεις σε ένα ακαδημαικό επίπεδο!
έχεις απόλυτο δίκιο γιατί έχω μια γνωστή που σπουδάζει αγγλική φιλολογία που μου λέει ότι είναι απαιτητικά τα πράγματα ως προς την γλώσσα, αλλά όπως είπε και ο από πάνω μου, δε ενδιαφέρομαι για αγγλική φιλολογία οπότε πιο χαλαρά τα πράγματα...
παναγιωτης_21
Εκκολαπτόμενο μέλος
ilias92
Νεοφερμένος
ShatteredIce
Δραστήριο μέλος
https://3.bp.blogspot.com/_T4v-x0IC2Ak/TCPl1-SqHZI/AAAAAAAAAM0/zsZ-K7JlAtE/s1600/ejetas742.gif
https://3.bp.blogspot.com/_T4v-x0IC2Ak/TCPmlQVYfPI/AAAAAAAAANE/LU-dif8dxO8/s1600/ejetas743.gif
αυτή είναι η νέα μορφή των αγγλικών στις πανελλαδικές από το 2010..αρκετά βατή.. το θέμα παραπάνω έπεσε
παναγιωτης_21
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για να ανοίξεις σχολή αγγλικών χρειάζεσαι είτε να τελειώσεις την σχολή, είτε proficiency και να δώσεις ειδίκες εξετάσεις του δημοσίου.
ShatteredIce
Δραστήριο μέλος
Να ρωτησω κατι? για να ανοιξεις μια σχολη πρεπει να γραψεις πανω απο την βαση στα αγγλικα? ή οσο γραψεις? και επιπλεον αν εχεις τα μορια ηδη γινετε να μην πας καθολου να γραψεις και να φανει οτι πηρες 0 ή αν δεν πας απλα δεν μπορεις να περασεις σε σχολη που χρειαζετε να δωσεις αγγλικα? οποιος ξερει να μου πει
κάπου διάβασα ότι πρέπει να γράψεις πάνω από 10 για να μπορέσεις να δηλώσεις σχολή που απαιτεί ειδικό μάθημα πχ στα αγγλικά.. αυτό που είπες να μην πας καθόλου και να φαίνεται 0, και παρ'όλα αυτά να περάσεις, δεν στέκει.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
ilias92
Νεοφερμένος
Δλδ θα γράψεις στις πανέλληνιες 21.000μόρια χωρίς αγγλικά, τι πίνεις και δεν μας δίνεις; Και όχι δεν στέκει αυτό που λες, χρειάζεσαι να γνωρίζεις το αντικείμενο για να ανταπεξέλθεις στην σχολή που θα δηλώσεις.
Για να ανοίξεις σχολή αγγλικών χρειάζεσαι είτε να τελειώσεις την σχολή, είτε proficiency και να δώσεις ειδίκες εξετάσεις του δημοσίου.
χαχαχαχα, ρε φιλε τι σχολη καταλαβες οτι θελω να ανοιξω? οχι ρε φιλε σχολη αγγλικων , λεω '' για να ανοιξεις μια σχολη πρεπει να γραψεις πανω απο την βαση στα αγγλικα?'' εννοω για να ''ανοιξω'' μια σχολη η οποια προυποθετει να δωσεις αγγλικα για να την δηλωσεις...
τουριστικων επαγγελματων σε ενα τει θελω να περασω με 5-6000 μορια ,τα οποια μορια τα εχω μαζεψει ηδη . μην βιαζεστε να απαντατε... τελος παντωνμ πρεπει να γραψεις πανω απο 10 για να μπορεσεις να την δηλωσεις ή γινετε και να μην πας καθολου και να παρεις 0 που και με 0 περναω?
Νομίζω και εγώ ότι πρέπει να πιάσεις τη βάση οπωσδήποτε για να μετρήσει. Αλλιώς είναι σαν να μην το δήλωσες καθόλου.
α αυτο ηθελα ..οκ τοτε. ευχαριστω!
gorgonokoritso
Πολύ δραστήριο μέλος
συνηθως οταν κανεις το μηχανογραφικο σε ρωτανε αν εχεις δωσει το ειδικο μαθημα για καθε σχολη, αλλιως (αν ειναι οργανωμενοι βεβαια) δεν σε αφηνουν καν να το δηλωσεις
Wrong
Δραστήριο μέλος
GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος
RunawayDreamer
Δραστήριο μέλος
Αύριο δίνουμε Αγγλικά. Πώς νιώθετε; Είστε καλά προετοιμασμένοι; Τι θέματα λέτε να πέσουν;
Έχω νεύρα για να σου πω την αλήθεια, γιατί δε νομίζω πως έχω την υπομονή να κάτσω πάλι σε εκείνη την άβολη καρέκλα και να περιμένω ΠΑΛΙ πόση ώρα για να μου φέρουν τα θέματα.
Όσον αφορά την προετοιμασία, δε έχω κάνει κάτι ιδιαίτερο...αυτή την εβδομάδα βρήκα μια ιστοσελίδα και έκανα κάποια τεστ επίπεδο Β2, γιατί τέτοιο επίπεδο μου είπαν ότι θα είναι. Όπως και να έχει, θα πάω και ό,τι ξέρω μωρέ....κλάιν μάιν.. πφφ, θέματα; δεν έχω ΙΔΕΑ! χαχαχα
Dalian
Περιβόητο μέλος
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Dalian
Περιβόητο μέλος
domenico
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.