alexpant
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μπάμπης ο Άλλος
Δραστήριο μέλος
τα αγγλικά είναι ειδικό μάθημα Χ2 ή Χ1?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lio21268
Νεοφερμένος
τα αγγλικά είναι ειδικό μάθημα Χ2 ή Χ1?
ανάλογα ποιο τμήμα/Σχολή σε ενδιαφέρει. Σε άλλες περιπτώσεις είναι Χ2 και σε άλλες Χ1.
alexpant
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εάν έχεις επιλέξει ΜΜΕ τότε είναι χ1
Αυτά ξέρω μόνο!
Eupatridis
Πολύ δραστήριο μέλος
lio21268
Νεοφερμένος
Παιδιά,εχω πάρει Proficiency Cambridge ,πριν 2 χρόνια.Λέτε να κάνω κανα μάθημα Αγγλικών ή δεν χρειάζεται;
Να κάνεις. Και εγώ είχα πάρει Proficiency πριν 1 χρόνο και έκανα 5-6 μαθήματα που με βοήθησαν πολύ, ειδικά στη μετάφραση. Τελικά έγραψα 19.
iwanna
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οπότε πάνω κάτω στο ίδιο συμπέρασμα καταλήγουμε, δες απλά πως είναι η δομή να χεις μια ιδέα.
lio21268
Νεοφερμένος
Εγώ δεν είχα κάνει και πάλι 19 έγραψα... Βασικά ότι αισθάνεσαι, δεν είναι και τόσο τραγικό το θέμα αν έχεις προφ... Και ο από πάνω που βλέπω, -δεν το λέω κακοπροαίρετα- αλλά 5-6 μαθήματα δεν το λες και ότι έκανες αγγλικά...
Οπότε πάνω κάτω στο ίδιο συμπέρασμα καταλήγουμε, δες απλά πως είναι η δομή να χεις μια ιδέα.
Ναι, έχεις δίκιο!
Απλώς , επειδή ο φίλος μας ρώτησε αν είναι να κάνει κανά μάθημα Αγγλικών, εγώ του πρότεινα να κάνει μερικά, για να δει όπως είπες και εσύ τη δομή!
Μπάμπης ο Άλλος
Δραστήριο μέλος
Nαυτιλιακών σπουδών φαντάζομαι χ1;Εαν έχεις επιλέξει ξενόγλωσσες φιλοσοφίες τότε είναι χ2
Εάν έχεις επιλέξει ΜΜΕ τότε είναι χ1
Αυτά ξέρω μόνο!
iwanna
Εκκολαπτόμενο μέλος
Athinoul@91
Δραστήριο μέλος
iwanna
Εκκολαπτόμενο μέλος
Athinoul@91
Δραστήριο μέλος
κοιταξε ειναι οντως αρκετα δυσκολη και εχει παρα πολλα μαθηματα και παααρααα πολλες ωρες, αν και δεν πιστευω οτι ειναι τοσο τραγικο...θα δειξει βεβαια αλλα εξαρταται απο το επιπεδο γνωσης στις ξενες γλωσσες και απο το ποσο το θελεις και φυσικα αν παρακολουθεις τα μαθηματα γιατι στην εξεταστικη θα σου φανουν παλουκια...ατη κυριολεξια! παντως εμενα προσωπικα με κραταει σε συνεχες ενδιαφερον γιατι εκτος απο μαθηματα μεταφρασης κανουμε και οικονομικα, πολιτικη επιστημη κτλ. και αλλες ξενες γλωσσεςπου ειναι ο,τι καλυτερο, πιστευω. η αληθεια ειναι οτι φυσικα πρεπει να το εχεις και λιγο το ταλεντο και φυσικα να εημερωνεσαι συνεχως για οτιδηποτε συμβαινει γυρω σου.Aν και μου αρέσει παααααρα πολύ σαν σχολή και ήθελα πολύ να πάω, παρόλαυτα και χωρίς να γίνομαι κακιά πολυ φοβάμαι ότι για την Ελλάδα είναι δύσκολα τα πράγματα και δεν ξέρω αν τελικά αξίζει όντως τον κόπο. Ξέρω ήδη 3 άτομα που ήρθαν απ την Κέρκυρα στο Αγγλικό Αθηνας με το 10% πέρυσι γιατί η σχολή τους φαινόταν εξαιρετικά δύσκολη και γιατί δεν διορίζονται καν στο δημόσιο. Το αντικείμενο της, ωστόσο, είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον και για το εξωτερικό τουλάχιστον, πιστεύω ότι είναι πολύ δυνατή σχολή.
επιπλεον το οτι δεν εχεις προσβαση στο δημοσιο δεν σε κραταει μακρυα απο μεγαλες ευκαιριες. μπορει να μην εχεις αυτη τη δυνατοτητα ομως οι διεξοδοι ειναι παρα πολλοι! μονο αν σου αρεσει πραγματικα και το κυνηγησεις θα πετυχεις και φυσικα αν εχεις υπομονη, επιμονη και...κουραγιο! θελω τοσα πολλα να πω για αυτη τη σχολη αλλα δεν εχω χρονο γιατι...διαβαζω!
ρωτηστε με ομως!
CITCOC
Εκκολαπτόμενο μέλος
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος
Οι βασεις των σχολων που εχουν ειδικα μαθηματα εξαρτωνται απο τισ επιδωσεις των μαθητων σε αυτα ή και αυτες διαμορφωνονται απο τα μαθηματα βαρυτητας των πεδιων που ειναι????
Tι εννοεις με το πρωτο;
Κανονικα βγαινουν οι βασεις οπως και η βαση καθε σχολης, απλα το ειδικο μαθημα σου δινει bonus εως και 2,000 μορια!
Να κάνεις. Και εγώ είχα πάρει Proficiency πριν 1 χρόνο και έκανα 5-6 μαθήματα που με βοήθησαν πολύ, ειδικά στη μετάφραση. Τελικά έγραψα 19.
Φέτος πλέον δεν έχει μετάφραση!
Athinoul@91
Δραστήριο μέλος
CITCOC
Εκκολαπτόμενο μέλος
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος
Δεν εννοω αυτο!!! Εννοω οτι αν οι βασεις των σχολων με ειδικο μαθημα εξαρτωνται απο τις επιδοσεις των μαθητων στα ειδικα μαθηματα! π.χ φετος που εβαλαν δυσκολα σε φυσικομαθηματικα θα πεσουν οι αντιστοιχες βασεις! Τα αγγλικα παιζουν ρυθμιστικο ρολο στο ανεβασμα η στην πτωση μιας βασης??? Αυτο εννοω
Κανεις δεν εγγυαται οτι επειδη εχουν μπει δυσκολα θεματα σε ενα μαθημα, θα πεσουν και οι αντιστοιχες βασεις στο ταδε πεδιο!
Παιζουν κι αλλα ρολο οπως : Ο αριθμός τον εισακτέων, το πόσους θα προσελκύσει μια συγκεκριμένη σχολή φέτος, η τύχη, το αν γράψανε καλά στο σύνολο των μαθημάτων
Μπάμπης ο Άλλος
Δραστήριο μέλος
Φέτος πλέον δεν έχει μετάφραση!
τι έχει αντί της μετάφρασης;
alexpant
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.