fcandreas
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gus.Ko
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eLen0uzZz
Νεοφερμένος
Εγώ με κάτι ελάχιστα μαθήματα αγγλικών με τον καθηγητή του σχολείου-φαντάζεστε δηλαδή το τι μάθημα μπορει να είναι αυτό με τον καθηγητή του σχολείου- κ έγραψα 19 αγγλικά.Απλά εκείνη την ώρα ήμουν συγκεντρωμένη και όλα οκ.Αγγλική μπήκα
γεια!ειμαι καπως καινουρια στν παρεα,απλα ηθελα ν σ ρωτησω σχετικα με τα αγγλικα,λεει τπτ ή μπα?γτ εχω δηλωσει κ γω για αγγλικη φιλολογια, απλα ειδα ενα θεμα (του 2006 νομιζω) και μου φανηκε καπως δυσκολο...κ το σκεφτομαι ακομα...αν κ μ'αρεσουν αρκετα τ αγγλικα κ η αγγλικη φιλολογια ειναι η πρωτη μ επιλογη...
iwanna
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εννοείς η σχολή άμα λέει τίποτα? Αν σου αρέσουν τα αγγλικά και είσαι καλή,θα σου αρέσει και η σχολή.Αν τώρα δεν είσαι τόσο καλή,πάντα μπορείς να βελτιωθείς-ακόμα και αφότου μπεις στη σχολή- και θα είσαι μια χαρά.Αν χρειάζεσαι παραπάνω πληροφορίες ή οτιδήποτε στείλε μου πμ και ευχαρίστως να σε βοηθήσω έαν μπορώ:thanks:Απάντηση: Ειδικό μάθημα : Αγγλικά
γεια!ειμαι καπως καινουρια στν παρεα,απλα ηθελα ν σ ρωτησω σχετικα με τα αγγλικα,λεει τπτ ή μπα?γτ εχω δηλωσει κ γω για αγγλικη φιλολογια, απλα ειδα ενα θεμα (του 2006 νομιζω) και μου φανηκε καπως δυσκολο...κ το σκεφτομαι ακομα...αν κ μ'αρεσουν αρκετα τ αγγλικα κ η αγγλικη φιλολογια ειναι η πρωτη μ επιλογη...
eLen0uzZz
Νεοφερμένος
εσυ εδωσες περσυ?πως σ φανηκε?
iwanna
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μια χαρά μου φάνηκε,καλά τα πήγα στα αγγλικά.Αν ξέρεις αγγλικά δεν χρειάζεται να φρικάρεις καθόλου,καλά θα γράψεις...Με το ειδικό μάθημα που μετράει x2 δεν θα καταλάβεις καν για πότε θα ανεβούν τα μόρια:iagree:αχα!ωραια!8ελω ν μπω αγγλικη,αλλωστε αυτη ειναι η πρωτη μ επιλογη..απλα επδη εχει ανεβει αρκετα η βαση κ ειδα κ ενα θεμα πιο παλιο βεβαια τ οποιο δν μ φανηκε πλ ευκολο,ψηλοφρικαρα
εσυ εδωσες περσυ?πως σ φανηκε?
helllo_kitty
Νεοφερμένος
BRITNEY
Εκκολαπτόμενο μέλος
helllo_kitty
Νεοφερμένος
fragl
Εκκολαπτόμενο μέλος
BRITNEY
Εκκολαπτόμενο μέλος
ακριβως!μην αγχωνεσαι.θα βγουν τα αποτελεσματα των 6 βασικων μαθηματων και μετα απο καμια εβδομαδα η δυο θα βγουν τα ειδικα μαθηματα!καλη επιτυχια και καλα αποτελεσματα!Τα αποτελέσματα και των ειδικών μαθημάτων βγαίνουν πριν κάνεις μηχανογραφικό! Χαλάρωσε και καλή επιτυχία-καλά αποτελέσματα!
helllo_kitty
Νεοφερμένος
Civilara
Περιβόητο μέλος
evi_zoi
Πολύ δραστήριο μέλος
renaki....
Νεοφερμένος
nikolas17
Πολύ δραστήριο μέλος
fragl
Εκκολαπτόμενο μέλος
evi_zoi
Πολύ δραστήριο μέλος
Civilara
Περιβόητο μέλος
Αν καποιος εχει δηλωσει ειδκικο μαθημα-αγγλικα και δεν παει να δωσει θεωρειται ως μηδεν??? Και αν ναι,η βαθμολογια πεφτει μονο για τις σχολες που απαιτουν ειδικο μαθημα ή για ολες τις σχολες???
Αν κάποιος δηλώσει ότι θα εξεταστεί σε κάποιο ειδικό μάθημα (οποιοδήποτε ειδικό μάθημα) και δεν παρευρεθεί στις εξετάσεις θεωρείται ότι εξετάστηκε και πήρε γραπτό βαθμό 0. Οι υποψήφιοι που δεν εξετάστηκαν σε 1 ή περισσότερα ειδικά μαθήματα που δήλωσαν ότι θα εξεταστούν δεν έχουν καμία βαθμολογική συνέπεια στο βαθμό του απολυτηρίου, το βαθμό πρόσβασης του υποψηφίου και στα μόρια εισαγωγής για οποιοδήποτε σχολή σε όποιο πεδίο και από τα 5 αν ανήκει εφόσον δεν απαιτείται εξέταση στο ειδκό μάθημα που δεν εξετάστηκε ο υποψήφιος . Αποκλείονται συνεπώς από σχολές στις οποίες απαιτείται εξέταση σε αυτό το ειδικό μάθημα στο οποίο ο υποψήφιος δεν εξετάστηκε.
Τα ειδικά μαθήματα των ξένων γλωσσών δεν αντικαθιστούν σε καμία περίπτωση τις ενδοσχολικές εξετάσεις στην ξένη γλώσσα.
evi_zoi
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.