christos365
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ερωτήσεις:
1) Για ενα άτομο σαν έμενα που εχει να κανει αγγλικά εδω και 2,5 - 3 χρόνια τι πιστεύετε θα δυσκολευτεί να πάρει ενα 10/20? (Μονο lower ειχα παρει και σταμάτησα μετα.)
2) Οσοι εχουν δώσει γενικά τι πιστεύουν .. ειναι σχετικα εύκολα η δύσκολα?
3) Λεω να ξεκινήσω απο τωρα σιγα σιγα διαβασμα απο λιγο καθε φορα τα σαββατοκυριακα καλά δεν θα κάνω?
4) Πειτε μου λιγο εαν υπαρχουν σχετικα βιβλια αγγλικω που να αφορουν τις παννεληνιεσ για να παω να αγορασω την δευτερα..
5) Χωρίς μάθημα με κάποιον καθηγητή θα μπορέσω μόνος μου να τα καταφέρω?
Ευχαριστω και συγνωμη για τυχον ορθογραφικα και τονους γραγω απο κινητο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 699855
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christos365
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το Super Course τι εχει μεσα μονο τεστ? η εχει τιποτα απο λεξιλογιο γραμματικη κ.τ.λ.
Επισης μπορω να το κανω μονος μου, εχει δηλαδη απαντησεισ στα τεστ η οχι ?
Guest 699855
Επισκέπτης
niek
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδιά θα ειθελα τι βοήθεια σας. Φετος δίνω πανελλήνιες και ενδιαφέρομαι για οικονομικές σχολες. Θα ειθελα να εχω και ως δεύτερη επιλογή όμως και την Διεθνών Ευρωπαϊκών Σπουδών Θεσσαλονίκης. Χρειάζεται απο οτι ξέρω να δώσω και αγγλικά όμως ως ειδικό μάθημα ....
Ερωτήσεις:
1) Για ενα άτομο σαν έμενα που εχει να κανει αγγλικά εδω και 2,5 - 3 χρόνια τι πιστεύετε θα δυσκολευτεί να πάρει ενα 10/20? (Μονο lower ειχα παρει και σταμάτησα μετα.)
2) Οσοι εχουν δώσει γενικά τι πιστεύουν .. ειναι σχετικα εύκολα η δύσκολα?
3) Λεω να ξεκινήσω απο τωρα σιγα σιγα διαβασμα απο λιγο καθε φορα τα σαββατοκυριακα καλά δεν θα κάνω?
4) Πειτε μου λιγο εαν υπαρχουν σχετικα βιβλια αγγλικω που να αφορουν τις παννεληνιεσ για να παω να αγορασω την δευτερα..
5) Χωρίς μάθημα με κάποιον καθηγητή θα μπορέσω μόνος μου να τα καταφέρω?
Ευχαριστω και συγνωμη για τυχον ορθογραφικα και τονους γραγω απο κινητο.
Έδωσα κι εγώ φέτος και μου φάνηκε αρκετά εύκολο. Είχα να ασχοληθώ με τα αγγλικά από όταν πήρα το Proficiency στη Γ Γυμνασίου. Το επίπεδο δεν είναι τρομακτικά υψηλό και αφού εχεις πάρει το Lower δε θα εχεις πρόβλημα. Ξέρω άτομα που δεν πήραν Lower και έγραψαν αρκετά καλά. Για προετοιμασία υπάρχει ένα βιβλίο με προηγούμενα θέματα , αλλά δεν ξέρω ποιο είναι.Καλύτερα να ζητήσεις λίγη βοήθεια από τον καθηγητή/-τρια που σου κάνει Αγγλικά και στο σχολείο, να γράψεις εκθέσεις και να τις διορθώσει και γενικά να σου δώσει υλικό.Στο σχολείο μας έτσι κάναμε και όλοι έγραψαν πάνω από τη βάση.Μην αφιερώσεις όμως πολύ χρόνο από τώρα και παραμελήσεις τα μαθήματα της κατεύθυνσης.
Stressing_Girl
Νεοφερμένος
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
frofru
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 219011
Επισκέπτης
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
Καλού κακού ρωτά και στα σχολείο αλλα είμαι σχεδόν σίγουρη ότι αυτο μας ειχαν πει.
Guest 219011
Επισκέπτης
Libertus
Συντονιστής
Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος
Ενδιαφερομαι για Ναυτιλιακων σπουδων στον Πειραια. Προσφατα ακουσα οτι γ να δηλωσω τη σχολη πρεπει ν γραψω αγγλικα πανω απο 10 ( λογικο), αλλα οτι δεν μετραει στον βαθμο ωστε να μου δωσει παραπανω μορια για αυτη τη σχολη. Ειναι δυνατον να ισχυει κατι τετοιο;
Οχι δε παιζει να ισχυει αυτο!! Κανονικα στα δινει τα μορια με συντελεστη 1 νομιζω (δηλαδη μεχρι 2000 μορια σου δινει)
Nancy2
Νεοφερμένος
frofru
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι, το χρησιμοποιω εγω.Χρησιμοποιει κανεις το βιβλιο Πανελληνιες εξετασεις ΑΓΓΛΙΚΗ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ της SUPER COURSE?
Nancy2
Νεοφερμένος
Ναι, το χρησιμοποιω εγω.
Μηπως εχεις τις απαντησεις; :-) Εχω τις περισσοτερες αλλα καποιες μου λειπουν!
Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλησπέρα σε όλους! Είμαι μαθήτρια της Β Λυκείου και σκέφτομαι να δώσω αγγλικά του χρόνου γιατί μου αρέσει η αγγλική φιλολογία. Θέλω εάν γνωριζει κάποιος να μου λύσει κάποιες απορίες που έχω!αρχικά, μέχρι πόσα μόρια επιπλέον μπορούν να μου δώσουν τα αγγλικά; Και δεύτερον είμαι κάτοχος proficiency. Αυτό μετράει στη βαθμολογία; Γιατί ξέρω ότι ας πούμε στη γερμανική φιλολογια αν έχεις το αντίστοιχο γερμανικό proficiency παίρνεις κατευθείαν τα μόρια! Καλή χρονιά σε όλους!!!
Cody
Πολύ δραστήριο μέλος
Τώρα πόσα μόρια... ένας φίλος μου που έδωσε φέτος αγγλικά για διοίκηση επιχειρήσεων, έγραψε 14 και του έδωσε 200 μόρια...
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.