cha0s
Περιβόητο μέλος
Τι δικαιολογητικά χρειάζομαι για την ειδική κατηγορία κοινωνικών κριτηρίων; ????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!!!...vivaki...!!!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill_13
Νεοφερμένος
Έριξα μια ματιά τις θέσεις των ειδικών κριτηρίων και δεν μπορώ να καταλάβω ποια η διαφορά μεταξύ του "3% Κοινωνικά Κριτ. της παρ 3 αρ 44 ν.4071/12" που στη σχολή στην οποία στοχεύω δίνει 1 θέση, και του "Επιπλέον θέσεις υποψηφίων κοινωνικών κριτηρίων με βεβαίωση πρόσβασης ημερ. ΓΕΛ/ΕΠΑΛ Β' ετών 2010 και 2011 (Βα3), 2012 (Βδ3) και βεβαίωση εσπερινών ΓΕΛ/ΕΠΑΛ Β' 2012 (Γ3)" που δίνει 8 θέσεις. (το Βδ3)!
Όποιος γνωρίζει ας βοηθήσει!
kosmas13green
Νεοφερμένος
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω κάτι αν γνωρίζει κάποιος. Λογίζομαι ως τρίτεκνος αν ο πατέρας έχει άλλα δυο παιδιά από προηγούμενο γάμο, τα οποία είναι άνω των 26 χρονών; Γιατί εγώ γνώριζα υπάρχει αυτό το όριο των 26 χρονών αλλά διάβασα αυτό εδώ https://www.fimes.gr/2012/03/politeknoi-triteknoi-eisagogi-aei-tei/ και έχω μπερδευτεί. Κάποιος ας με διαφωτίσει
Ναι, να ξέρεις όμως ότι η προθεσμία λήγει μεθαύριο, οπότε αν είναι να κάνεις κάτι ψάξ' το από τώρα, γιατί δε θα προλάβεις...
cha0s
Περιβόητο μέλος
Παιδιά, ποια είναι τα "προνόμια" για την ειδική κατηγορία με κοινωνικά κριτήρια γνωρίζετε;;
Διεκδικείς παραπάνω θέσεις σε όλα τα τμήματα, και έχεις μειωμένα μόρια.
Σε όλες τις ειδικές κατηγορίες αυτό συμβαίνει.
kosmas13green
Νεοφερμένος
Δηλαδή ισχύει και είμαι μέσα στην κατηγορία των τρίτεκνων ε; Ε αύριο πρωί πρωί θα πάω στον διευθυντά να ρωτήσω για τα δικαιολογητικά, απλά ρώτησα και εδώ για να ξέρω τι μου γίνεται μην μου πουν άλλα(π.χ. μια καθηγήτρια μου είπε πως είμαι μέσα στους τρίτεκνους αλλά αφού υπερβαίνω το ηλικιακό όριο δεν γίνεται)Ναι, να ξέρεις όμως ότι η προθεσμία λήγει μεθαύριο, οπότε αν είναι να κάνεις κάτι ψάξ' το από τώρα, γιατί δε θα προλάβεις...
fytoplagton
Νεοφερμένος
Johnny15
Επιφανές μέλος
natalia2212
Νεοφερμένος
foreverfreak
Διάσημο μέλος
catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδια εχω μια απορια και παρακαλω οποιον ξερει να με βοηθησει. Εχουν ανακοινωθει καπου οι θεσεις των κοινωνικων κριτηριων των υποψηφιων με το 10%?? Ξερω οτι ειναι λιγες, αλλα θελω να δω ποσες ακριβως...
Εδώ τερμα κατω εχει αρχειο με τις θεσεις για ειδικες κατηγοριες. Για την κοινωνικων κριτηριων 10% πρεπει να ειναι το Βα3
Polymnia
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα προήλθε από το θέμα "Πανελλήνιες 2012".
Limoncello
Εκκολαπτόμενο μέλος
Διαφωτίστε με παίδες !!! υπάρχει καμια συζήτηση εδώ για τις ειδικές περιπτώσεις ;; ειναι επείγονννννννννννν!! ας με λυπηθουν αυτοι που φτιαχνουν τα φορουμ
Χαχα,για πες τι θες να ρωτήσεις?
Γιατί το έχω ψάξει το θέμα με τις ειδικές περιπτώσεις
Dreams&hopes
Δραστήριο μέλος
Μπορουμε να δηλωσουμε με ειδικη κατηγορια σχολη σε αλλο νομο ακομη και αν στο νομο οπου διαμενουμε υπαρχει το αντιστοιχο τμημα;
Ναι μπορείς!
Polymnia
Πολύ δραστήριο μέλος
το πρόβλημά μου είναι οτι ανήκω σε 2 κατηγορίες . Το Μάιο πήγα στο σχολείο και δήλωσα ως τρίτεκνη.Όμως ένας συμμαθητής μου στο φροντ (που ξαναδίνει για 3η φορά,είναι φαρμακοποιός και εργάζεται παράλληλα στην αστυνομία και ξέρει κάατι παραπάνω) μου είπε οτι φέτος υπάρχει μια έμμεση προτροπή απο τα σχολεια να δηλώσουν τα παιδιά ως τρίτεκνοι .Μου δημιουργήθηκαν λοιπον αμφιβολίες και την Παρασκευή,προχθες, πήγα και άλλαξα κατηγορία και δήλωσα κοινωνικά κριτήρια.Παιδια ας μου πει κάποιος πέρσι πχ η Ιατρική είχε στος τριτεκνους 16 θέσεις και για κοινωνικα κρ. 4 .....δεν μπορούμε κάπως να προβλέψουμε τις βάσεις ;;; εννοώ πέρσι ο τελευταίος τρίτεκνος είχε 17.960 περιπου και περασε Ιατρικη Αθηνων, ενώ ο τελευταιος στα κοιν.κρ. ειχε 19.140 κατι ...φέτος ειναι απο 9 θέσεις και για τα 2 .τι να κάνω ;; τι προτεινετε να δηλώσω;
Dreams&hopes
Δραστήριο μέλος
δόξα το Θεόοοοοοοοοοοοοοοοοοοο !!χαχαχαχαχα
το πρόβλημά μου είναι οτι ανήκω σε 2 κατηγορίες . Το Μάιο πήγα στο σχολείο και δήλωσα ως τρίτεκνη.Όμως ένας συμμαθητής μου στο φροντ (που ξαναδίνει για 3η φορά,είναι φαρμακοποιός και εργάζεται παράλληλα στην αστυνομία και ξέρει κάατι παραπάνω) μου είπε οτι φέτος υπάρχει μια έμμεση προτροπή απο τα σχολεια να δηλώσουν τα παιδιά ως τρίτεκνοι .Μου δημιουργήθηκαν λοιπον αμφιβολίες και την Παρασκευή,προχθες, πήγα και άλλαξα κατηγορία και δήλωσα κοινωνικά κριτήρια.Παιδια ας μου πει κάποιος πέρσι πχ η Ιατρική είχε στος τριτεκνους 16 θέσεις και για κοινωνικα κρ. 4 .....δεν μπορούμε κάπως να προβλέψουμε τις βάσεις ;;; εννοώ πέρσι ο τελευταίος τρίτεκνος είχε 17.960 περιπου και περασε Ιατρικη Αθηνων, ενώ ο τελευταιος στα κοιν.κρ. ειχε 19.140 κατι ...φέτος ειναι απο 9 θέσεις και για τα 2 .τι να κάνω ;; τι προτεινετε να δηλώσω;
Εννοείται κατηγορία τριτέκνων! Όσο περισσότερες θέσεις, τόσο το καλύτερο!!!!!!!!
Polymnia
Πολύ δραστήριο μέλος
cha0s
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.