fmarulezkd
Πολύ δραστήριο μέλος
Saw that coming from a mile.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι σημασια εχει αμα ο αλλος εχει 4 παιδια και ζει ανετα και ο αλλος ενα αλλα ειναι ανεργος;; Γιατι ο 2ος να μην ειναι σε ειδικη κατηγορια;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s
Περιβόητο μέλος
(Ημουν σε ειδική κατηγορία )
Μα και φυσικα δεν ειναι αρκετα. Απαιτειται η θεσπιση κι αλλων κατηγοριων, Β' και Γ' Κατανομης οπως και 10% σε αυτες ωστε να σιγουρευτουμε οτι ολοι θα πιασουν την πολυποθητη θεση στην 3οβαθμια.
CollegeLife
Νεοφερμένος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Mariaal
Εκκολαπτόμενο μέλος
edweimaste
Πολύ δραστήριο μέλος
Ξέρει κανεις αν υπαρχει καποια ειδικη κατηγορια για παιδια ομογενων; Συγκεκριμενα ο πατερας μου ζουσε στην Κωνσταντινουπολη μεχρι τα 18 του και πριν 7 χρονια απεκτησε ελληνικη υπηκοοτητα. Εγω ομως δεν εχω διπλη υπηκοοτητα . Γίνεται να μπω σε καποια ειδικη κατηγορια;
Στη Γερμανία που ήμουν υπήρχε η ειδική κατηγορία του 3% για τους ομογενείς!Εσύ έβγαλες το σχολείο στην Ελλάδα;
Mariaal
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι.Στη Γερμανία που ήμουν υπήρχε η ειδική κατηγορία του 3% για τους ομογενείς!Εσύ έβγαλες το σχολείο στην Ελλάδα;
edweimaste
Πολύ δραστήριο μέλος
Τότε δεν γνωρίζω...αλλά δεν νομίζω να υπάρχει...αλλά και πάλι δεν γνωρίζω....ρώτα καλύτερα κάποιον που θα ξέρει...σε κάποια υπηρεσία ίσως!
menia athens
Νεοφερμένος
Έδωσα πέρυσι παννελήνιες και φέτος λέω να ξαναδώσω,όμως να ενταχθώ στους υποψήφιους με ειδική κατηγορία.
Χρειάζεται να ξαναδώσω όντως ή απλώς με τα μόρια που έχω βγάλει να καταθέσω τα κατάλληλα δικαιολογητικά;;;
cha0s
Περιβόητο μέλος
Γειά σας παιδιά!
Έδωσα πέρυσι παννελήνιες και φέτος λέω να ξαναδώσω,όμως να ενταχθώ στους υποψήφιους με ειδική κατηγορία.
Χρειάζεται να ξαναδώσω όντως ή απλώς με τα μόρια που έχω βγάλει να καταθέσω τα κατάλληλα δικαιολογητικά;;;
Σε ποια ειδική κατηγορία;
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.