koutalideos
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleworld22
Νεοφερμένος
https://gym-mous-alim.att.sch.gr/index.php?option=com_downloads&task=view&id=12&Itemid=2
και επισης εμαθα οτι μηχανογραφικο καταθετουμε μεχρι τισ 20 (το σχολειο μου συνιστα παντως μεχρι τσι 17 γιατι το συστημα δν νομιζουν να αντεξει με το πανδεμονιο που θα γινετε μετα... ηδη δηλαδη θα γινετε αλλα λογο των ειδικων μαθηματων που δεινουμε λεει 17)
τα αποτελεσματα γαι τα ειδικα στη μουσικη βγενουν 13-15 του μηνος : )
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
leniw!!
Νεοφερμένος
παιδια, εδινα γερμανικα στη 1 στην αθηνα και γυρισα χανια στις 2 το πρωι. το σχολειο μου κατεθετε 1-2 του μηνα, οποτε πηρα τηλ. στην επιτροπη συμπληρωσης μηχανογραφικων και μου ειπαν οτι επρεπε να παω την ιδια μερα και οτι τα ειδικα δεν επαιζαν ρολο. εγω φρικαρα και πηρα τηλ. τον υπευθυνο της δευτεροβαθμιας και μου ειπε οτι κανονικα μπορουμε να περιμενουμε τα αποτελεσματα και μετα να καταθεσουμε το μηχανογραφικο... φανταστειτε συνεννοηση που υπαρχει...
να ρωτησω και κατι, οταν βγουν τα αποτελεσματα πως θα το μαθουμε??? θα μας ειδοποιησουν απο το σχολειο ή πρεπει να πηγαινουμε απο εκει να ρωταμε???
eliaki δεν μας ειδοποιει κανεις εμεις πρεπει αν πηγαινουμε να βλεπουμε στο σχολειο αν εχουν τοιχοκολληθει τα αποτελεσματα!!!!και μην ανησυχεις με το μχανογραφικο!!!οφειλουμε να πηγαινουμε τις μερες που μας εχουν πει για καθαρα πιο ευκολους λογους λογω πληθος παιδιων αλλα και αλλη μερα να παμε δεν υπαρχει προβλημα!!!εδινες γερμανικα εεε???ηταν ευκολα?ητανε να παω και γω να δωσω αλλα μετα σκεφτηκα πως αφου εχω το ολα τα πτυχια μεχρι και το kleines δεν υπαρχει λογος!!!
GiannisAthns91
Νεοφερμένος
leniw κανεισ λαθος,μας ειδοποιει το σχολειο...εκτος αν οι καθηγητεσ σασ ειναι τοσο αχαρακτηριστοι και δεν σασ πουν τιποτα κ σας αφησουν να πηγαινοερχεστε παιδευοντασ σασ!!!!!!πχ,στ αποτελεσματα των πανελληνιων εμασ μασ ειδοποιησαν οτι θα ηταν ετοιμα την ταδε ωρα και εκτοσ αυτου μασ ειπαν ΚΑΙ τουσ βαθμουσ απο το τηλ!!!!eliaki δεν μας ειδοποιει κανεις εμεις πρεπει αν πηγαινουμε να βλεπουμε στο σχολειο αν εχουν τοιχοκολληθει τα αποτελεσματα!!!!και μην ανησυχεις με το μχανογραφικο!!!οφειλουμε να πηγαινουμε τις μερες που μας εχουν πει για καθαρα πιο ευκολους λογους λογω πληθος παιδιων αλλα και αλλη μερα να παμε δεν υπαρχει προβλημα!!!εδινες γερμανικα εεε???ηταν ευκολα?ητανε να παω και γω να δωσω αλλα μετα σκεφτηκα πως αφου εχω το ολα τα πτυχια μεχρι και το kleines δεν υπαρχει λογος!!!
elmar1
Νεοφερμένος
george_k214
Εκκολαπτόμενο μέλος
leniw είσαι σίγουρη για αυτό που γράφεις??? οτι δηλαδή αν έχεις Kleines δεν χρειάζεται να δώσεις? γιατί έδωσα και αν είναι να μην έχω την ελάχιστη ανυπομονησία μέχι να βγουν. από που το ξέρεις?
Δε νομίζω οτι ισχύει αυτό.Προσωπικά,γνωρίζω πάρα πολλά παιδια με proficiency και sorbonne/dalf που θέλουν να δηλώσουν αγγλική και γαλλική φιλολογία αντίστοιχα,τα οποία έδωσαν τα ειδικά μαθήματα.Είναι ανεξάρτητες δηλαδή οι πανελλήνιες από τα διπλώματα των εκάστοτε πανεπιστημίων,αλλά προφανώς αν έχεις πάρει το kleines που λες τα θέματα των γερμανικών στις πανελλήνιες θα σου φάνηκαν σχετικά εύκολα.
eliaki
Νεοφερμένος
https://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-...7-mhxanografiko-sxoles-me-eidiko-mathima.html
σε ολες τις σχολες που αναφερονται προκειμενου να μπειτε ειναι υποχρεωτικο να δωσετε ειδικο μαθημα και να πιασετε τουλαχιστον τη βαση, δηλαδη το 10...
τα οποιαδηποτε πτυχια εχετε δεν παιζουν ρολο οσον αφορα στην εισαγωγη σε αυτες τις σχολες....
evanula
Νεοφερμένος
κ αν ναι πώς μπορώ να τα δω online??..αν όχι, πότε θα βγούν επιτέλους?????:what:
'Ερικα
Εκκολαπτόμενο μέλος
evanula
Νεοφερμένος
ευχαριστώ πάντως!! αντε καλά μας αποτελέσματα λοιπόν!!
Guest 272341
Επισκέπτης
mord79
Εκκολαπτόμενο μέλος
https://www.ypepth.gr/docs/10_07_2009_anakoinwsh_bathmwn__eidika__mathhmata_090710.doc. Αύριο στο ypepth τα αποτελέσματα...
επιτελους
oli@photographer
Νεοφερμένος
κωστακης
Δραστήριο μέλος
koutalideos
Νεοφερμένος
Guest 272341
Επισκέπτης
oli@photographer
Νεοφερμένος
Wolfie
Δραστήριο μέλος
Είχα δηλώσει ότι θα δώσω ειδικό μάθημα αγγλική γλώσσα αλλα τελικά δεν πήγα.Ξέρει κανεις αν θα πάρω ατομικό δελτίο επιτυχίας?Και αν ναι τι θα γραφει?Thnx. ^^
constantinekots
Εκκολαπτόμενο μέλος
mord79
Εκκολαπτόμενο μέλος
εδω θα βγουν;
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.