prinCess.
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
fockos
Επιφανές μέλος
Γεια σας!!Θα ήθελα να ρωτήσω εαν κάποιος γνωρίζει το πως θα μπορούσα να ασχοληθώ με την εγκλημτολογία σε εργαστηριακό επίπεδο εάν τελειώσω τη σχολή της βιολογίας η της χημείας!!!Σκοπεύω να ξαναδώσω πανελλήνιες για αυτόν ακριβώς το λόγο και χρειάζομαι επειγόντως πληροφορίες!!!!!!sos!!!
Εννοείς να κάνεις ταυτοποιήσεις (γενετικού υλικού pcr, ταυτοποίηση DNA)..
Πρακτικά μπορείς να το κάνεις με σχολές βιολογίας, βιοχημείας-χημείας (είναι αρκετά δύσκολο να βρεις θέσεις σε αυτούς τους κλάδους).
Μέσω της ιατρικής μπορείς να πας ιατροδικαστική (ειδικότητα) (και να ανοίγεις πτώματα, να εξετάζεις τραυματισμένους) ... πιστεύω ότι είναι ο πιο σίγουρος τρόπος να ασχοληθείς σε εργαστηριακό επιπέδο με την εγκληματολογία... γιατί η φύση του επαγγέλματος σχετίζεται...
mindcircus
Περιβόητο μέλος
Πολλοι οι δρομοι, δυσκολο επαγγελμα στην Ελλαδα, πολλη πεινα εκτος αν εχεις ετοιμη δουλεια η κονεξιονς
fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος
Ο ορισμός της βλακείας
Έλα στο Πάντειο σπούδασε εγκληματολογία, πολιτική επιστήμη, ψυχολογία ή όποια άλλη σχολή νομίζεις ότι κάνει τους ανθρώπους καλύτερους πολίτες και γίνε ένας ανόητος άνθρωπος που νομίζει ότι σε μια κοινωνία καθυστερημένων μικροαστών, χωριάτων και μεγαλοαστών που νομίζουν ότι μόνη αξία είναι η παραγωγή πλούτου, δοκίμασε το, μπορείς να κάνεις τον κόσμο καλύτερο θα σε ανταμοίψει με τον ελάχιστο σεβασμό.
Πάντειος,,η συνταγή στην ανεργία και στην δημόσια κατακραυγή του σκέπτεσθαι
prinCess.
Επιφανές μέλος
Τι σε χαλάει εσένα
baaaaah -.-'
lacky
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πάντειος
Ο ορισμός της βλακείας
Έλα στο Πάντειο σπούδασε εγκληματολογία, πολιτική επιστήμη, ψυχολογία ή όποια άλλη σχολή νομίζεις ότι κάνει τους ανθρώπους καλύτερους πολίτες και γίνε ένας ανόητος άνθρωπος που νομίζει ότι σε μια κοινωνία καθυστερημένων μικροαστών, χωριάτων και μεγαλοαστών που νομίζουν ότι μόνη αξία είναι η παραγωγή πλούτου, δοκίμασε το, μπορείς να κάνεις τον κόσμο καλύτερο θα σε ανταμοίψει με τον ελάχιστο σεβασμό.
Μηδέν επαγγελματική αποκατάστασή, μηδέν σεβασμός από τους εργοδότες
Πάντειος,,η συνταγή στην ανεργία και στην δημόσια κατακραυγή του σκέπτεσθαι
Γιατι την κατηγορεις τοσο πολυ??
Οχι οτι εχω την καλυτερη αποψη για την Παντειο, αλλα εσυ την ξεφτιλησες!!
Εχεις προσωπικη εμπειρια??
On topic... Και εγω αυτη την εντυπωση εχω , οτι στην Παντειο μπορεις να βρεις κατι τετοιο!!
Isiliel
Επιφανές μέλος
Από την Πάντειο βρήκα αυτό:On topic... Και εγω αυτη την εντυπωση εχω , οτι στην Παντειο μπορεις να βρεις κατι τετοιο!!
https://criminology.panteion.gr/
Δεν ξέρω αν βοηθάει...
mariophys
Εκκολαπτόμενο μέλος
valentina1991
Νεοφερμένος
χωρις νομικη δεν εχει εγκληματολογια.μη μπερδευεστε.πολλες σχολες εχουν νομικα μαθηματα και δικαια,ακομη και ποινικο,αλλα καμια δεν κανει εμβαθυνση ποινικου,η εστω καποια βασικα πραγματα παραλειπονται.μονον αν σκεφτεις οτι εμεις στη νομικη εχουμε 4 ποινικα,2 εμβαθυνσεις,και 9 μαθηματα επιλογης που αφορουν το εγκλημα..
επισης στο εξωτερικο,εαν το θελετε για μεταπτυχιακο η δουλεια,αναγνωριζουν τους εγκληματολογους ΜΟΝΟ απο νομικη.
τελος,δουλεια στην ελλαδα δεν εχει.οχι απλα δεν εχει,ΔΕΝ ΕΧΕΙ.η εγκληματολογοι ως ενστολοι που ανεφερε καποιος δεν εχουν καμια σχεση με τους εγκληματολογους του CSI που ολοι θελετε να γινεται.τυπου τετοιου επαγγελμα στην ελλαδα δεν υπαρχει.αφενος γιατι τα συστηματα της αστυνομιας λειτουργουν ακομη με το word και οι υπολογιστες τους εχουν windows98,αφετερου γιατι δεν εχουμε λεφτα...η ακομη και αξιολογα εγκληματα!
ως εγκληματολογος στην Ελλαδα αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να ανοιξεις γραφειο σε φαση dedective και να κηνυγας με μια καμερα αντρες που κερατωνουν τις πλουσιες γυναικες τους.αυτα!
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Σίγουρα δεν υπάρχουν στην Ελλάδα τέτοιες περιπτώσεις, αλλά για να υπάρχουν αυτά τα μεταπτυχιακά και να αναγνωρίζονται, όλο και κάτι κάνουν...
maroutzou
Νεοφερμένος
Είμαι καινούργια εδώ και έχω κάποιες ερωτήσεις οσο αναφορά την εγκληματολογία.
Για να γίνει καποιος εγκληματολόγος πρέπει να μπει μόνο στην νομική σχολή ή μπορεί και απο άλλες, όπως ψυχολογία κοινωνιολογία...κτλ? Έχω μπερδευτεί... Ενδιαφέρομαι να για αυτο το επάγγελμα αλλά αν ειναι να μπω στην νομικη....
Αν επίσης γνωρίζετε κάποια σελίδα που έχει πληροφορίες για αυτό το θέμα ή γενικα για όλα τα επαγγέλματα παρακαλώ στείλτε την....
Ευχαριστώωωω....!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γεια σας παιδιά!
Είμαι καινούργια εδώ και έχω κάποιες ερωτήσεις οσο αναφορά την εγκληματολογία.
Για να γίνει καποιος εγκληματολόγος πρέπει να μπει μόνο στην νομική σχολή ή μπορεί και απο άλλες, όπως ψυχολογία κοινωνιολογία...κτλ? Έχω μπερδευτεί... Ενδιαφέρομαι να για αυτο το επάγγελμα αλλά αν ειναι να μπω στην νομικη....
Αν επίσης γνωρίζετε κάποια σελίδα που έχει πληροφορίες για αυτό το θέμα ή γενικα για όλα τα επαγγέλματα παρακαλώ στείλτε την....
Ευχαριστώωωω....!!!!
Χμ, με μπερδευεις τωρα. Καταρχας, να ξερεις οτι δεν υπαρχει σχολη απο την οποια θα αποκτήσεις τίτλο εγκληματολογου! λολ. Απο νομικη σίγουρα μπορείς να εξειδικευτείς στον τομέα της εγκληματολογίας και να κάνεις ενα καλό μαστερ στο τομεα αυτό! Επίσης στη νομική διδασκόμαστε πολλά μαθήματα ειξειδικευμένα στο τομέα αυτό και αποκτάς καλές βάσεις και επίσης λειτουργεί εργαστήρι εγκληματολογικών ερευνών.
Ισως υπάρχουν και άλλες κοινωνιολογικές σχολές που σου δίνουν βάσεις και κατευθύνσεις για αυτό το τομεα.
Η γνώμη μου είναι οτι χρειάζεσαι οπως και να εχει ένα καλό μεταπτυχιακό που να σε εξειδικεύσει στον τομέα αυτό, είτε επιλέξεις είτε δεν επιλέξεις την νομική σχολή! Δηλαδή και τη νομική να επιλέξεις πάλι δεν θα εισαι καλυμμένη! Γιατί δεν κάνεις μια αναζήτηση στο google. Εγω πχ θα εψαχνα πρωτα τα μεταπτυχιακα, εκει σου ζητάνε και τι πτυχιο θελουν
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maroutzou
Νεοφερμένος
Ναι γνωρίζω ότι μπορώ να πάω στην νομική για εγκληματολόγος αλλά έψαξα στο google και είδα ότι εγκληματολόγος γίνεσαι και μέσα από ψυχολογία κοινωνιολογία ανθρωπολογία ακόμα και βιολογία. Επίσης είδα ακόμα ότι και από την σχολή αξιωματικών μπορείς να ακουλουθήσεις το επάγγελμα αυτό..Βέβαια εγώ ενδιαφέρομαι για έρευνες,αναζητήσεις και γενικά όπως γίνονται στις ταινίες και όχι για να εξετάζω γιατί και πως έγινε το έγκλημα...Σε αυτή την περιπτωση που πάω...??οεοοοο!!
στην αστυνομια μηπως; δεν γνωριζω να σε βοηθησω. αν ξερει καποιος αλλος ας μας πει!!
baki boo
Νεοφερμένος
https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=52270Δηλαδη με λιγα λογια πρεπει να εισαι θεωρητικη κατευθ. στ σχολειο ε? ;\
tyrex
Νεοφερμένος
και κατι ακομα...για να μπεις στην αστυνομια τιθεται θεμα υψους αλλα εφοσον μπεις ως εργαστηριακος με ποιο σκεπτικο πρεπει να πληρεις μια τετοια προυποθεση?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 68 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- tomftw
- kathleenn
- Eleni123-
- agg41
- EllieKal
- Aggel0sss
- θείτσα σε σύγχυση 😛
- hello1234
- fvs
- Pharmacist11
- Hased Babis
- koka123456
- Nickymtss
- Panos123!
- Kitana
- DimitraP
- Nikos05
- KimTaehyung
- ΘανάσοςG4
- chester20080
- Avalon12
- Jimmy20
- mariliza8
- Drglitterstar
- lnesb
- tsiobieman
- Marifei
- Μαρία Λι
- jj!
- Marianna35
- chrysm
- No name
- george7cr7
- KaterinaL
- MarilynSt
- BioChemical
- mitsos14
- Jocaste
- tslef8
- Panos_02
- A girl with no name
- adonman
- Panagiotis849
- Αλκης Κ.
- Meow
- MarcoReus
- alexrami
- tymvorixos
- Unseen skygge
- Athens2002
- Memetchi
- Libertus
- eukleidhs1821
- GeorgePAOKara
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.