qwertyuiop
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cogito ergo sum
Πολύ δραστήριο μέλος
-----------------------------------------
Γράφεις κάποια τραγική εκθεσούλα; Ειλικρινά, τέτοιου πλαισίου θέματα τα απεχθάνομαι, είναι κάτι παραπάνω από γραφικά. Είναι must σε κάθε βοήθημα Έκθεσης.
Όχι. Απλούστατα θεωρώ πως κοινωνικά προβλήματα της σημερινής εποχής θα πρέπει να θεωρούνται άξια συζήτησης και δράττοντας την ευκαιρία από το τραγικό πρόσφατο περιστατικό σκέφτηκα να δημιουργήσω το συγκεκριμένο θέμα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
qwertyuiop
Διάσημο μέλος
Ποιο πρόσφατο περιστατικό;
Cogito ergo sum
Πολύ δραστήριο μέλος
Εσύ ή έχει πιθηκίσει κάτι, ή δεν είσαι τόσων χρονών όσο λες, ή μου μοιάζεις.
1) Είμαι 113 ετών αλλά δηλώνω 14.
2) στη Γερμανία...
Crookshanks
Διάσημο μέλος
Εσύ ή έχει πιθηκίσει κάτι, ή δεν είσαι τόσων χρονών όσο λες, ή μου μοιάζεις.
Νάρκισσε, νάρκισσε.
Για την αυθεντικότητα του λόγου της Βασιλικής, μπορείς να κάνεις μια σύντομη περιήγηση στα θέματα "Ερωτήσεις" και "Γιατί;" στο "Διασκέδαση".
Νομίζω το μαχαίρωμα μιας ανήλικης, επειδή αρνήθηκε να παραδώσει την τσάντα της ή κάτι τέτοιο... Δεν είμαι πάλι σίγουρος... Ίσως να εννοεί και τα καινούρια επεισόδια στο Athens...
Α, ΟΚ, άκυρο. Εννοούσε τον άλλο που σκότωσε 15 άτομα.
Εγώ πιστεύω πως υπάρχουν εν δυνάμει τέτοια άτομα σε πολλά σχολεία και της δικής μας χώρας.
Cogito ergo sum
Πολύ δραστήριο μέλος
Νάρκισσε, νάρκισσε.
Για την αυθεντικότητα του λόγου της Βασιλικής, μπορείς να κάνεις μια σύντομη περιήγηση στα θέματα "Ερωτήσεις" και "Γιατί;" στο "Διασκέδαση".
Νομίζω το μαχαίρωμα μιας ανήλικης, επειδή αρνήθηκε να παραδώσει την τσάντα της ή κάτι τέτοιο... Δεν είμαι πάλι σίγουρος... Ίσως να εννοεί και τα καινούρια επεισόδια στο Athens...
Α, ΟΚ, άκυρο. Εννοούσε τον άλλο που σκότωσε 15 άτομα.
Εγώ πιστεύω πως υπάρχουν εν δυνάμει τέτοια άτομα σε πολλά σχολεία και της δικής μας χώρας.
1):zilia::zilia::thanks:
2) Νέοι που αναπτύσσουν παραβατικότητα υπάρχουν παντού. Απλώς το συγκεκριμένο περιστατικό στη Γερμανία έγινε ευρέως γνωστό λόγω της έκτασής του. Παρόμοιες εκδηλώσεις λαμβάνουν χώρα καθημερινά και στη χώρα μας απλώς δεν είναι τόσο έντονες και δεν έχουν τόσο τραγικές επιπτώσεις.
qwertyuiop
Διάσημο μέλος
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
1):zilia::zilia::thanks:
2) Νέοι που αναπτύσσουν παραβατικότητα υπάρχουν παντού. Απλώς το συγκεκριμένο περιστατικό στη Γερμανία έγινε ευρέως γνωστό λόγω της έκτασής του. Παρόμοιες εκδηλώσεις λαμβάνουν χώρα καθημερινά και στη χώρα μας απλώς δεν είναι τόσο έντονες και δεν έχουν τόσο τραγικές επιπτώσεις.
Αυτό νομίζω είναι υπερβολικό, κάπου άκουσα με χρονολογική σειρά παρόμοια τραγικά γεγονότα και επίθεση μαθητή με τόσα θύματα στην Ελλάδα δεν υπήρχε. Δεν μιλάω με βεβαιότητα καθώς δεν το έχω ψάξει.
Bασικά δεν επρόκειτο για παραβατικότητα αλλά για σχιζοφρένεια. 60 χρονάκια μπουζούριασμα και καθαρίσαμε.
Αυτοκτόνησε ήδη.
miv
Επιφανές μέλος
Η ελληνική κοινωνία, πάντως, γενικότερα δεν προσφέρει επ'ουδενί έδαφος για τέτοιες συμπεριφορές, οπότε όντως είναι υπερβολική η συσχέτιση. Δεν ξέρω καν αν υπήρξε και ποτέ περιστατικό τέτοιου είδους.
Πάντως προσωπικά δεν ανησυχώ όσο η εγκληματικότητα συνήθως αναλώνεται σε εγκλήματα τύπου ληστεία τράπεζας ή ΑΤΜ ή μικροπαραβάτες, τύπου τσαντάκια.
Πιο πολύ με ανησύχησε το γεγονός της δολοφονίας της υπαλλήλου του Γερμανού για 300 ευρώ (που χτυπάει άσχημο για τα ελληνικά δεδομένα) και η επανάκαμψη της τρομοκρατίας από ανθρώπους που δεν γνωρίζουμε αν είναι ίδιοι με τη 17Ν. Αν μη τι άλλο με τη 17Ν ήξερες πως αν δεν είχες περίεργα μπλεξίματα, δεν ήσουν στόχος. Και στις ενέργειές τους, μάλιστα, πρόσεχαν πολύ το παράγοντα της παράπλευρης απώλειας.
Οι επιθέσεις στο Κολωνάκι, βασικά, από τα χουλιγκάνια του ψευτοαναρχικού χώρου δεν είναι κάτι νέο. Καλά-καλά δεν ξέρουμε ποιοι κρύβονται κάτω απ'τις μάσκες...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.