Panagiotis849
Δραστήριο μέλος
νομίζω ενισχυτικα μαθήματα είναι, για όσους δεν κατάλαβαν ακριβώς το μάθημα η έλειπαν. Πάρε τηλέφωνο και ρώτα
Δωρεάν;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 699855
Επισκέπτης
Παιδιά, κάτι λιγό άσχετο αλλά ...
Ηθελα να ρωτήσω, τα φροντιστηριακα μαθηματα ξέρετε τι είναι ακριβώς; Στις ανακοινώσεις της γραμματείας της σχολής μου, ανεβάζουν συνεχώς για "δήλωση φροντιστηριακου μαθήματος" κτλ. Είναι κάτι που αφορά τους πρωτοετεις;
Τα φροντιστηριακά μαθήματα προσφέρονται σε ορισμένα μαθήματα από τον διδάσκοντα καθηγητή ή τον βοηθό του προκειμένου να διαλευκανθούν ορισμένα δυσνόητα σημεία του μαθήματος ή για να μπουν κάποιες ασκήσεις και εργασίες που θα βοηθήσουν τους φοιτητές στην κατανόησή του. Φαντάζομαι στο ωρολόγιο πρόγραμμα θα φαίνεται σε ποια μαθήματα προσφέρονται αυτά.
Ασφαλώς και είναι δωρεάν!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 233831
Επισκέπτης
Μαρία Α
Νεοφερμένος
Panagiotis849
Δραστήριο μέλος
Goldensydney
Νεοφερμένος
Γιατί μας είχαν πει ότι μέχρι να δηλώσουμε μαθήματα μπορούμε να πηγαίνουμε να παρακολουθούμε
not_james_bond
Νεοφερμένος
Για τη δήλωση των μαθημάτων και των βιβλίων θα υπάρξει ανακοινωση απο τη γραμματεία του τμήματός σου. Το πασο μπορεις να το κανεις οποτε θέλεις μεσα στη διαρκεια του ακαδημαϊκού έτους , δεν υπάρχει καποια προθεσμία.Παιδιά, όσον αφορά τα μαθήματα, το πάσο και τα βιβλια... θα κάνει η γραμματεία κάποια ανακοίνωση για το πότε μπορούμε να δηλώνσουμε πχ μαθήματα και βιβλία και να κάνουμε αίτηση για το πάσο, ή όχι;
Γιατί μας είχαν πει ότι μέχρι να δηλώσουμε μαθήματα μπορούμε να πηγαίνουμε να παρακολουθούμε
Guest 233831
Επισκέπτης
jim2015
Εκκολαπτόμενο μέλος
καλησπέρα, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει λίγο πως και πότε γίνονται οι δηλώσεις μαθημάτων;
θα βγαλει ανακοινωση η σχολη σου
than.bimp
Νεοφερμένος
Εχω περάσει στο τμημα Πληροφορικής στη Καστορία.Απο αυτά που ξέρω,αφου γίνει η ηλεκτρονική εγγραφή,πρέπει να πάω εκει να καταθέσω κάποια δικαιολογητικά,να γίνει ταυτοπροσωπία,να παρω κωδικούς για τις ηλ. υπηρεσίες και νομίζω και την ακαδημαική ταυτότητα.Υπάρχει κάποιος τρόπος να μην πάω εκεί και να γίνουν ολα απομακρυσμένα,καθως και είναι λιγο δυσκολο λόγω της απόστασης και οτι θα πρέπει να υπαρξει και μία διανυκτέρευση,καθώς και 6 ωρες πήγενε και άλλες 6 έλα Αθήνα-Καστορία την ίδια μέρα είναι ακατόρθωτο.
Ευχαριστώ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Yiorgosk
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ξανα ανοίγω το thread απο περσυ,καθως και εχω μια απορία.
Εχω περάσει στο τμημα Πληροφορικής στη Καστορία.Απο αυτά που ξέρω,αφου γίνει η ηλεκτρονική εγγραφή,πρέπει να πάω εκει να καταθέσω κάποια δικαιολογητικά,να γίνει ταυτοπροσωπία,να παρω κωδικούς για τις ηλ. υπηρεσίες και νομίζω και την ακαδημαική ταυτότητα.Υπάρχει κάποιος τρόπος να μην πάω εκεί και να γίνουν ολα απομακρυσμένα,καθως και είναι λιγο δυσκολο λόγω της απόστασης και οτι θα πρέπει να υπαρξει και μία διανυκτέρευση,καθώς και 6 ωρες πήγενε και άλλες 6 έλα Αθήνα-Καστορία την ίδια μέρα είναι ακατόρθωτο.
Ευχαριστώ!
Μπορείς να κάνεις την ηλεκτρονική εγγραφή και να στείλεις αυτά τα χαρτιά ταχυδρομικώς. Αν θες περαιτέρω βοήθεια πάρε ένα τηλέφωνο τη γραμματεία της σχολής σου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 699855
Επισκέπτης
Ξανα ανοίγω το thread απο περσυ,καθως και εχω μια απορία.
Ευχαριστώ!
Πιστεύω ότι θα γίνει και φέτος ο,τι είχε γίνει και πέρσι οπότε δεν θα χρειαστεί να ταξιδέψεις.
Δες εδώ https://www.teiwm.gr/academics/diadikasia-lipsis-kodikon-prosvasis-neoeisachthentes-foitites/3682/
Guest 092931
Επισκέπτης
American Economist
Επιφανές μέλος
Πότε θα ξεκινήσουν οι ηλεκτρονικές εγγραφές;;
Περιμένουμε ακόμα.
Guest 092931
Επισκέπτης
kiyoshi
Εκκολαπτόμενο μέλος
American Economist
Επιφανές μέλος
Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα; Τι συμβαίνει;
Δεν ξέρω τι γίνεται φέτος.
Georgegramm
Νεοφερμένος
Guest 454371
Επισκέπτης
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 366 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ken
- Entropy24
- patatosalata22
- Joji
- Chris180
- giorgos5002
- Nasia_2
- suaimhneas
- phleidhs
- Unboxholics
- Antonia Alexandra
- NeosUser2023
- Johanna Mark
- Drglitterstar
- the.m024
- Than003
- Ness
- Sofos Gerontas
- George_dr
- carnage
- Jojo K
- constansn
- giannis05
- Arianara S3
- Nala
- mvas
- ilias_21
- AggelikiGr
- dmav
- Γιώτα Γιαννακού
- iiTzArismaltor_
- IcedBreaje
- Obi-Wan Kenobi
- allall1
- snowy
- Peter Pan13
- eirinipap
- Hased Babis
- Alessandra Eliza
- bruh_234
- Abiogenesis
- Leo komm
- Scandal
- kalhkardia
- Maynard
- estrela
- aggorf
- ggl
- Lifelong Learner
- suuuuiiii
- Γιώργος μεγ
- elevag
- xanthippiad
- BatGuin
- ikigai
- Μιχαήλ
- spring day
- tom 1975
- Panagiotis849
- lenaki001
- Parl Pip
- liana
- flaura
- Nemesiis
- GeorgePap2003
- Mewmaw
- αντιγονη.
- jimis2001
- Έλενα Παπαμακαριου
- ivannag
- nearos
- guest24440
- SoyN
- Lia 2006
- arko
- christosk_
- roud
- tfghp
- Arvacon
- SlimShady
- Nick_nt
- Νικολινα
- evaggelia anna
- Γατέχων
- panagiotis12
- Giannis_19
- Τρελας123
- augustine
- Pharmacist01
- savethetrees
- afrodith05
- spinalgr1990
- arapakos
- Ιωάννα λ
- TheUnknown
- MrDna
- desperate-ambitious!
- Gogosps
- nicole1982
- American Economist
- Magigi
- giannhs2001
- emzou
- synthnightingale
- panaman
- SKG
- argy
- Citylights
- Nick254
- Schlimazel
- oups
- Vasilikii
- Χάρις
- EmperorPalpatine
- nucomer
- Ziekr
- J.Cameron
- alpha.kappa
- Giii
- KingPoul
- Ελεν
- tsiobieman
- brizoulis
- PanPan
- P.Dam.
- Antonius
- barkos
- jekkelock
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Παναρας
- Μαρια39
- Mammy Nun
- Μαραθ22
- Απροσάρμοστη
- jorahtheexplorah
- Jose13
- Billas
- louminis
- Pigeon
- n1ki20
- nobody8
- DeWiN
- effiee
- sophiaa
- angel27_
- Philologist
- User1294
- emilyfan85
- katerinavld
- BloodyFairy
- PanosBat
- phoni
- giott
- stefan
- Georgek7
- Paragontas7000
- Sherlockina
- Euge.loukia
- Evelynne
- Nikoleta_Giann
- ladybookworm
- Marple
- dim6
- Κάθριν
- korlef
- Vickyoustgl
- calliope
- Zelina
- ΠόπηΤς
- koukdespoina2004
- TheLittleBookworm
- george777
- T C
- Stergios
- EFIANA
- kost28
- Theodora03
- Steliosgkougkou
- fairyelly
- Pen_addict
- Pinkavocado
- Don25
- George.S
- theodoraooo
- Specon
- pagratios2
- johnsala
- Maria_Xagorari
- Revekka
- Markos
- dimitris-R9
- anakiriak@yahoo
- ale
- charmander
- Markiz
- Chemwizard
- Kostas568
- Athens2002
- Viedo
- penelopenick
- Christos1971
- Dimitraptlkf
- angies
- popi19
- Georgekk
- Ksenia. Ksenia77
- georgios03
- eukleidhs1821
- ΘανάσοςG4
- ΑναστασιαΜνκ
- Paraskevoula_5
- lilakrch
- Memetchi
- Fairydust2
- Αννα1
- Gggu
- sophielovegood
- Mapas26
- chester20080
- efi25
- Maria1743
- Lebron
- Maria@2000
- s93060
- ΠαναγιωταΔεμ17
- TonyMontanaEse
- panosveki
- Eri0611
- maria2001
- Dionyshs1
- Chrisa
- tzimandr
- Jimmis18
- Moblok
- igeorgeoikonomo
- Machris
- Red
- vetas
- Manolo165
- PanMoonlight
- Nosokomos
- Sense
- gk214
- V@Per
- Turtlestar
- Tolis76
- Liou
- Xristosdimitra
- Νηπενθή
- maria20
- VasoGrimes
- George9989
- pinkheart
- Mendem
- aekaras 21
- Lester34
- Nick2325
- Nikitas18
- shookone10
- Billokos1
- Alexecon1991
- abc1234
- Stif6
- mathboi
- ioannam
- Nick11
- damn
- Χρυσουλα-Δημητρα
- Ziggy 1
- Alexandros973
- Thrylosveria
- stav.mdp
- Αριάνα123
- imyrcarn
- leo41
- An_uknown_world
- air_fish
- than.bimp
- FRT
- Mary Jane
- Anonymous03
- Anna10
- sophia_b
- AnaMnk
- Jorjelinio
- KElPa
- elena16
- Κλημεντίνη
- Eua5
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.