Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eχουμε πολλα εργαστηρια που πρεπει να βγουν. Απο τα τεσσερα μαθηματα 2-3/4 ειναι με εργαστηρια! Δεν ξερω για το φυσικο αλλα στο μαθηματικο ξεκινανε οκτωβρη! Λογικα απο δευτερα θα βγαλουν κατιΜιλαμε εχω ξεσκονισει τη σελιδα του φυσικου απθ και καμια πληροφορια ενω μερικα απο τα αλλα τμηματα εχουν βγαλει εδω και μερες προγραμματα διδασκαλιας. Στο χημικο αρχιζουν πολυ νωρις
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
semi
Νεοφερμένος
Hercret
Νεοφερμένος
manolis_98
Πολύ δραστήριο μέλος
αυτή η βεβαίωση πρόσβασης είναι απαραίτητη; Ρωτάω γιατί δεν βλέπω να τη ζητάνε κάπου και την εχω χάσει λίγο
πολύ πιθανό να ζητηθεί (τα προηγούμενα χρόνια ήταν απαραίτητη)
ανακοίνωση υπουργείου
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Εγώ βέβαια όταν ανέβω πάνω εάν δεν έχουν βγάλει καμία ανακοίνωση στο σάιτ θα πάω από τη Γραμματεία.Μην χαλιέστε, η κατάσταση είναι ένα μπάχαλο, οι Γραμματείες του ΑΠΘ δεν ξέρουν τι να κάνουν, απλά κοιτάτει καθημερινά για νέες ανακοινώσεις από το Υπουργείο και την Γραμματεία της Σχολής σας. Δεν μπορείτε να κάνετε κάτι περισσότερο, δυστυχώς.
Εγώ δεν την υπέγραψα γιατί η εγγραφή έχει γίνει ηλεκτρονικά. Απλά την έχω εκτυπώσει. Ό,τι σου πουν από τη Σχολή θα κάνεις. Λογικά,αντίγραφο της αίτησης της εγγραφής θα ζητήσουνΕχω κανει την ηλεκτρονικη εγγραφη και την εκτυπωσα. Στην φωτοτυπια στο τελος ζητα κατι σαν υπογραφη. Χρειαζεται να παω στο πανεπιστημιο για τους δωσω το χαρτι της εγγραφης μου?
και εγω απθ και συγκεκριμενα στο χημικο! Εμας εβγαλαν ανακοινωση οτι ξεκινανε τα μαθηματα 22/09 και ακομα δεν εχει ανοιξει η φορμουλα ααυτη
Ααα,εμείς ξεκινάμε στις 3/10. Το φέιλ το ίδιο είναι ότι έβγαλαν πρόγραμμα για τα μαθήματα του 1ου εξαμήνου της σχολής αλλά για τις εγγραφές ούτε λόγος. . Το μόνο που ξέρω είναι ότι έχω Αστικό τη Δευτέρα 10-12Μιλαμε εχω ξεσκονησει τη σελιδα του φυσικου απθ και καμια πληροφορια ενω μερικα απο τα αλλα τμηματα εχουν βγαλει εδω και μερες προγραμματα διδασκαλιας. Στο χημικο αρχιζουν πολυ νωρις
Chris1993
Περιβόητο μέλος
cygnus.e
Εκκολαπτόμενο μέλος
jaycut
Νεοφερμένος
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Μα εφόσον η αίτηση έγινε ηλεκτρονικά,γιατί να πας για επικύρωση σε ΚΕΠ;Παιδια αν μπορειτε να μου λυσετε 2 αποριες. Στο ΤΕΙ Σερρων που περασα εβγαλε ανακοινωση οτι τα δικαιολογητικα τα στελνεις και ταχυδρομικως αν θες και πηρα στην γραμματεια να σιγουρευτω και μου ειπε οτι οντως μπορεις να στειλεις και μετα η γραμματεια σου στελνει τους κωδικους (το ΑΕΜ θα εννουσε μαλλον).Αλλα στην ανακοινωση δεν αναφερεται οτι σου τους στελνουν... Αναρωτιομουν ξερετε αν οντως γινεται αυτο και στα δικαιολογητικα που λεει την αιτηση εγγραφης πρεπει να παω σε καποιο ΚΕΠ να την υπογραψω για το γνησιο της υπογραφης?
Πάρε τηλέφωνο στη γραμματεία του τμήματός σου και ρώτα.
Arsyn
Νεοφερμένος
Τι πρέπει να εκτυπώσω;
Εντιν: Άκυρο το βρήκα
Stickerbush
Πολύ δραστήριο μέλος
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Επειδή και΄γω πρόσφατα έκανα τις διαδικασίες για να βγάλω κάρτα για ATM εσύ είχες τη βεβαίωση εγγραφής ή έκανες δουλειά και με το χαρτί της αίτησης εγγραφής που εκτυπώσαμε όταν κάναμε την εγγραφή ηλεκτρονικά μέσω της φόρμας του Υπουργείου;Ποια είναι η βεβαίωση εγγραφής που μου ζητάει η τράπεζα επειδή θέλω να βγάλω κάρτα;
Τι πρέπει να εκτυπώσω;
πηγατε κανονικα? Νομιζω εγγραφη εγινε , απλα τα αλλα στοιχεια τα θελουν για πασο και για αλλες δυνατοτητες που προσφερει η σχολη! Πως σου φανηκε η πρωτη μερα?Ηράκλειο Κρήτης κύριοι. Ξεκίνησε μάθημα, αλλά δεν έχουμε εγγραφεί ακόμα...
Stickerbush
Πολύ δραστήριο μέλος
πηγατε κανονικα? Νομιζω εγγραφη εγινε , απλα τα αλλα στοιχεια τα θελουν για πασο και για αλλες δυνατοτητες που προσφερει η σχολη! Πως σου φανηκε η πρωτη μερα?
Δεν πήγα
jaycut
Νεοφερμένος
manolis_98
Πολύ δραστήριο μέλος
τι ώρα θα πρεπει να ειμαστε παρων οι πρωτοετεις στο πρωτο μαθημα?
9 (νομίζω ισχυει για ολες τις σχολες)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 366 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ken
- Entropy24
- patatosalata22
- Joji
- Chris180
- giorgos5002
- Nasia_2
- suaimhneas
- phleidhs
- Unboxholics
- Antonia Alexandra
- NeosUser2023
- Johanna Mark
- Drglitterstar
- the.m024
- Than003
- Ness
- Sofos Gerontas
- George_dr
- carnage
- Jojo K
- constansn
- giannis05
- Arianara S3
- Nala
- mvas
- ilias_21
- AggelikiGr
- dmav
- Γιώτα Γιαννακού
- iiTzArismaltor_
- IcedBreaje
- Obi-Wan Kenobi
- allall1
- snowy
- Peter Pan13
- eirinipap
- Hased Babis
- Alessandra Eliza
- bruh_234
- Abiogenesis
- Leo komm
- Scandal
- kalhkardia
- Maynard
- estrela
- aggorf
- ggl
- Lifelong Learner
- suuuuiiii
- Γιώργος μεγ
- elevag
- xanthippiad
- BatGuin
- ikigai
- Μιχαήλ
- spring day
- tom 1975
- Panagiotis849
- lenaki001
- Parl Pip
- liana
- flaura
- Nemesiis
- GeorgePap2003
- Mewmaw
- αντιγονη.
- jimis2001
- Έλενα Παπαμακαριου
- ivannag
- nearos
- guest24440
- SoyN
- Lia 2006
- arko
- christosk_
- roud
- tfghp
- Arvacon
- SlimShady
- Nick_nt
- Νικολινα
- evaggelia anna
- Γατέχων
- panagiotis12
- Giannis_19
- Τρελας123
- augustine
- Pharmacist01
- savethetrees
- afrodith05
- spinalgr1990
- arapakos
- Ιωάννα λ
- TheUnknown
- MrDna
- desperate-ambitious!
- Gogosps
- nicole1982
- American Economist
- Magigi
- giannhs2001
- emzou
- synthnightingale
- panaman
- SKG
- argy
- Citylights
- Nick254
- Schlimazel
- oups
- Vasilikii
- Χάρις
- EmperorPalpatine
- nucomer
- Ziekr
- J.Cameron
- alpha.kappa
- Giii
- KingPoul
- Ελεν
- tsiobieman
- brizoulis
- PanPan
- P.Dam.
- Antonius
- barkos
- jekkelock
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Παναρας
- Μαρια39
- Mammy Nun
- Μαραθ22
- Απροσάρμοστη
- jorahtheexplorah
- Jose13
- Billas
- louminis
- Pigeon
- n1ki20
- nobody8
- DeWiN
- effiee
- sophiaa
- angel27_
- Philologist
- User1294
- emilyfan85
- katerinavld
- BloodyFairy
- PanosBat
- phoni
- giott
- stefan
- Georgek7
- Paragontas7000
- Sherlockina
- Euge.loukia
- Evelynne
- Nikoleta_Giann
- ladybookworm
- Marple
- dim6
- Κάθριν
- korlef
- Vickyoustgl
- calliope
- Zelina
- ΠόπηΤς
- koukdespoina2004
- TheLittleBookworm
- george777
- T C
- Stergios
- EFIANA
- kost28
- Theodora03
- Steliosgkougkou
- fairyelly
- Pen_addict
- Pinkavocado
- Don25
- George.S
- theodoraooo
- Specon
- pagratios2
- johnsala
- Maria_Xagorari
- Revekka
- Markos
- dimitris-R9
- anakiriak@yahoo
- ale
- charmander
- Markiz
- Chemwizard
- Kostas568
- Athens2002
- Viedo
- penelopenick
- Christos1971
- Dimitraptlkf
- angies
- popi19
- Georgekk
- Ksenia. Ksenia77
- georgios03
- eukleidhs1821
- ΘανάσοςG4
- ΑναστασιαΜνκ
- Paraskevoula_5
- lilakrch
- Memetchi
- Fairydust2
- Αννα1
- Gggu
- sophielovegood
- Mapas26
- chester20080
- efi25
- Maria1743
- Lebron
- Maria@2000
- s93060
- ΠαναγιωταΔεμ17
- TonyMontanaEse
- panosveki
- Eri0611
- maria2001
- Dionyshs1
- Chrisa
- tzimandr
- Jimmis18
- Moblok
- igeorgeoikonomo
- Machris
- Red
- vetas
- Manolo165
- PanMoonlight
- Nosokomos
- Sense
- gk214
- V@Per
- Turtlestar
- Tolis76
- Liou
- Xristosdimitra
- Νηπενθή
- maria20
- VasoGrimes
- George9989
- pinkheart
- Mendem
- aekaras 21
- Lester34
- Nick2325
- Nikitas18
- shookone10
- Billokos1
- Alexecon1991
- abc1234
- Stif6
- mathboi
- ioannam
- Nick11
- damn
- Χρυσουλα-Δημητρα
- Ziggy 1
- Alexandros973
- Thrylosveria
- stav.mdp
- Αριάνα123
- imyrcarn
- leo41
- An_uknown_world
- air_fish
- than.bimp
- FRT
- Mary Jane
- Anonymous03
- Anna10
- sophia_b
- AnaMnk
- Jorjelinio
- KElPa
- elena16
- Κλημεντίνη
- Eua5
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.