greenlander
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ChristinaG97
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kleisthenis
Νεοφερμένος
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Όλα θα γίνουν.
Κατάλαβα παντως καθως διαβασα και τα μηνυματα του Chris πιστεύω πως ειμαι καλυμμένος. Η δικια μου σχολή πάντως δεν εχει βγαλει καμια ανακοινωση. Αλλα τώρα να μου πούν οτι τελειωσε η διορία των ηλεκτρονικών διαγραφών και δεν μπορώ να παρω βεβαιωση διαγραφης το βλέπω κάπως δυσκολο εως απιθανο. Απλώς με εχει πιασει ενα αγχος διοτί με αυτό το χαος οπου αλλα ελεγε η καθε γραμματεια αλλα και το υπουργειο εγώ πιστεψα οτι με την ηλεκτρονική διαγραφη θα ακολουθήσουν αυτόματες διαδικασίες και δεν θα χρειαστεί να παρω τηλεφωνο την γραμματεια και τελος παντων τωρα νιωθω καπως χαζος που δεν το εκανα για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.
Φίλε μου , το υπουργείο και οι σχολές ειναι δυο αντίπαλα στρατόπεδα , εγω οταν πήρα τηλ στη γραμματεία να ρωτήσω αν πρπ να περασω για να κανω διαγραφή τους είπα οτι κανόνικα σύμφωνα με το υπουργείο πρπ να γινεται ηλεκτρονικά , ε οταν της το είπα αυτο μονο που δε μεδειρε
Εντομετξυ ειμαι τωρα εγκλωβισμένος στη πόλη που πέρασα καθώς χωρίς τη βεβαίωση εγγραφής τα έξοδα για το πήγαινε έλα ειναι πολλά , ελπίζω να βγει αυριο καμία ανακοίνωση να μπορω να επιστρέψω ηρακλειο έστω κ για λιγο , αχ μου εχει λείψει
Kleisthenis
Νεοφερμένος
Φίλε μου , το υπουργείο και οι σχολές ειναι δυο αντίπαλα στρατόπεδα , εγω οταν πήρα τηλ στη γραμματεία να ρωτήσω αν πρπ να περασω για να κανω διαγραφή τους είπα οτι κανόνικα σύμφωνα με το υπουργείο πρπ να γινεται ηλεκτρονικά , ε οταν της το είπα αυτο μονο που δε μεδειρε
Δηλαδή πιστευεις οτι μπορεί να υπάρξει προβλημα;
Δηλαδή πιστευεις οτι μπορεί να υπάρξει προβλημα;
Θα σ πω γιατι οι διαγραφές κατα την άποψη μου πρπ οπωσδήποτε να γίνονται στη σχολη : φυσικά για να παραδώσεις το πάςο κατευθείαν κ οχι να το κρατάς ενα χρονο ,γτ αν σ δώσουν τη βεβαίωση σιγα μη το επιστρέψεις μετα , επίσης πρπ να μαζέψεις κατι χαρτιά στη σχολη μεσα που θα λένε οτι δεν εχει σίτιση ούτε στέγης ούτε βιβλιάριο ασθενή φοιτητικό ούτε εχεις βιβλία της σχολής στη κατοχή σου ......ολα αυτά οπως καλαβαινεις ειναι πολλά και συνεπώς θεωρώ πιο σωστό να γινεται η διαδικασία αυτη μεσα στη παλιά σχολη
Kleisthenis
Νεοφερμένος
Ναι δεν διαφωνώ να παω και στη σχολή αλλα αυτη τη στιγμή το ζητημα μου ειναι ζητημα χρονου. Εχουν τελειωσει οι προθεσμίες για την ολοκληρωση των ηλεκτρονικών εγγραφων/διαγραφων. Αυτό συνεπώς σημαίνει οτι εφοσον ειναι απαραίτητη η διαγραφη μου αυτοπροσώπως εχω χασει την προθεσμία ή μπορω να παω και μεσα στις επομενες μερες και να παρω μια βεβαιωση πριν εγγραφω στο καινουριο μου τμημα;
Τις διαγραφές ρε φίλε τις κανεις οποτε γουστάρεις , πίστεψε με θα σε διαγράψουν με χαρα , αν μπορούσαν θα διέγραφαν και αυτούς που δε το ζητούν,δεν υπάρχει καμία προσθεσμία για τις διαγραφές με λίγα λόγια , εγω έκανα τη βλακεία κ βιαστικα να παραδώσω το πάσο
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Δεν υπάρχει πρόβλημα με την εγγραφή σας:
Α) είτε στην αίτηση εγγραφής αναγράφει κάτι διαφορετικό από την αστυνομική ταυτότητα
Β) είτε επειδή κάνατε την αίτηση διαγραφής ηλεκτρονικά
Εσείς ουσιαστικά δηλώσατε υπεύθυνα ότι θέλετε να διαγραφειτε απο την προηγούμενη σχολή σας όποτε θα διαγραφειτε κανονικά.
Γενικα, Οι γραμματείες το μόνο που θα χρειαστούν είναι ένα επικυρωμενο φωτοαντιγραφο της αστυνομικής ταυτότητας η/και βεβαίωση αμκα και κάποιες φωτογραφίες για τις ακαδημαϊκές υπηρεσίες και όχι για την εγγραφή σας.
Η διαγραφή η/και η εγγραφή έχουν γίνει επιτυχώς.
ΥΓ. Έτσι και αλλιώς θα πρέπει συνάμα με την διαγραφή να παραδωθεί το πάσο αλλά μένει να δούμε ποια θα είναι η διαδικασία που θα ακολουθηθεί.
ChristinaG97
Νεοφερμένος
Παιδιά, νομίζω μπλέκετε δίχως λόγο τα μπούτια σας και αγχώνεστε τζάμπα. (Όπως και κάποιες γραμματείες)
Δεν υπάρχει πρόβλημα με την εγγραφή σας:
Α) είτε στην αίτηση εγγραφής αναγράφει κάτι διαφορετικό από την αστυνομική ταυτότητα
Β) είτε επειδή κάνατε την αίτηση διαγραφής ηλεκτρονικά
Εσείς ουσιαστικά δηλώσατε υπεύθυνα ότι θέλετε να διαγραφειτε απο την προηγούμενη σχολή σας όποτε θα διαγραφειτε κανονικά.
Γενικα, Οι γραμματείες το μόνο που θα χρειαστούν είναι ένα επικυρωμενο φωτοαντιγραφο της αστυνομικής ταυτότητας η/και βεβαίωση αμκα και κάποιες φωτογραφίες για τις ακαδημαϊκές υπηρεσίες και όχι για την εγγραφή σας.
Η διαγραφή η/και η εγγραφή έχουν γίνει επιτυχώς.
ΥΓ. Έτσι και αλλιώς θα πρέπει συνάμα με την διαγραφή να παραδωθεί το πάσο αλλά μένει να δούμε ποια θα είναι η διαδικασία που θα ακολουθηθεί.
Βεβαίωση ΑΜΚΑ παίρνουμε από τα ΚΕΠ;;
Και όταν λες επικυρωμένο αντίγραφο ταυτότητας; Απλή φωτοτυπία;
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Βεβαίωση ΑΜΚΑ παίρνουμε από τα ΚΕΠ;;
Και όταν λες επικυρωμένο αντίγραφο ταυτότητας; Απλή φωτοτυπία;
Α) Ναι
Β) Και στα κεπ μπορεις με μια φωτοτυπία και τη ταυτότητα σου να επαληθευτεί το γνήσιο της υπογραφής σου. Βάζεις ουσιαστικά την υπογραφή σου πάνω, ελέγχει τα στοιχεία της ταυτότητας σου με τη φωτοτυπία και βάζει μια σφραγίδα.
greenlander
Νεοφερμένος
panagiotis_7
Νεοφερμένος
Michanikara
Νεοφερμένος
Α) Ναι
Β) Και στα κεπ μπορεις με μια φωτοτυπία και τη ταυτότητα σου να επαληθευτεί το γνήσιο της υπογραφής σου. Βάζεις ουσιαστικά την υπογραφή σου πάνω, ελέγχει τα στοιχεία της ταυτότητας σου με τη φωτοτυπία και βάζει μια σφραγίδα.
Η υποχρέωση υποβολής θεωρημένων ή επικυρωμένων αντίγραφων έχει καταργηθεί, αρκεί μια φωτοτυπία. Περισσότερα εδώ https://www.minadmin.gov.gr/?p=7906
Lancelot
Περιβόητο μέλος
Ρωταω γιατι αλλος ειναι ο τιτλος στο χαρτι βεβαιωση συμμετοχης και αλλος τιτλος στην ανακοινωση της σχολης βεβαιωση προσβασης . Το ιδιο πραγμα δεν ειναι ;
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Η υποχρέωση υποβολής θεωρημένων ή επικυρωμένων αντίγραφων έχει καταργηθεί, αρκεί μια φωτοτυπία. Περισσότερα εδώ https://www.minadmin.gov.gr/?p=7906
Ευχαριστούμε για τη διευκρίνηση.
Η ανακοινωση της σχολης μου αναφερει οτι πρεπει να προσκομισω φωτοαντιγραφο της βεβαιωσης προσβασης . Αυτη η βεβαιωση προσβασης δεν ειναι η βεβαιωση συμμετοχης στις πανελληνιες οπου αναγραφεται το ονοματεπωνυμο, ο κωδικος των εξετασεων ο γραπτος βαθμος σε καθε εξεταζομενο μαθημα και τα μορια ;
Ρωταω γιατι αλλος ειναι ο τιτλος στο χαρτι βεβαιωση συμμετοχης και αλλος τιτλος στην ανακοινωση της σχολης βεβαιωση προσβασης . Το ιδιο πραγμα δεν ειναι ;
Η βεβαίωση πρόσβασης είναι το χαρτί που παίρνεις μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών που λέει τα στοιχεία σου, τα μαθήματα που έδωσες και τα μόρια σου.
manolis_98
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλημερα παιδια επειδη εκανα χειρουργειο στο γονατο και δεν μπορω να παω εγω ο ιδιος στην γραμματεια της σχολης μου να ολοκληρωσω την εγγραφη μου εκανα εξουσιοδοτηση στην μηταρα μου για αυτο απλα στην αιτιση εγγραφης πρεπει να υπογραψουμε να την υπογραψω αμα ειναι απο τωρα.
περαστικά για το γόνατο,
από τη στιγμή που την έχεις εξουσιοδοτήσει έχω την εντύπωση ότι μπορεί να υπογράψει την αίτηση η ίδια.
raf889
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 366 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ken
- Entropy24
- patatosalata22
- Joji
- Chris180
- giorgos5002
- Nasia_2
- suaimhneas
- phleidhs
- Unboxholics
- Antonia Alexandra
- NeosUser2023
- Johanna Mark
- Drglitterstar
- the.m024
- Than003
- Ness
- Sofos Gerontas
- George_dr
- carnage
- Jojo K
- constansn
- giannis05
- Arianara S3
- Nala
- mvas
- ilias_21
- AggelikiGr
- dmav
- Γιώτα Γιαννακού
- iiTzArismaltor_
- IcedBreaje
- Obi-Wan Kenobi
- allall1
- snowy
- Peter Pan13
- eirinipap
- Hased Babis
- Alessandra Eliza
- bruh_234
- Abiogenesis
- Leo komm
- Scandal
- kalhkardia
- Maynard
- estrela
- aggorf
- ggl
- Lifelong Learner
- suuuuiiii
- Γιώργος μεγ
- elevag
- xanthippiad
- BatGuin
- ikigai
- Μιχαήλ
- spring day
- tom 1975
- Panagiotis849
- lenaki001
- Parl Pip
- liana
- flaura
- Nemesiis
- GeorgePap2003
- Mewmaw
- αντιγονη.
- jimis2001
- Έλενα Παπαμακαριου
- ivannag
- nearos
- guest24440
- SoyN
- Lia 2006
- arko
- christosk_
- roud
- tfghp
- Arvacon
- SlimShady
- Nick_nt
- Νικολινα
- evaggelia anna
- Γατέχων
- panagiotis12
- Giannis_19
- Τρελας123
- augustine
- Pharmacist01
- savethetrees
- afrodith05
- spinalgr1990
- arapakos
- Ιωάννα λ
- TheUnknown
- MrDna
- desperate-ambitious!
- Gogosps
- nicole1982
- American Economist
- Magigi
- giannhs2001
- emzou
- synthnightingale
- panaman
- SKG
- argy
- Citylights
- Nick254
- Schlimazel
- oups
- Vasilikii
- Χάρις
- EmperorPalpatine
- nucomer
- Ziekr
- J.Cameron
- alpha.kappa
- Giii
- KingPoul
- Ελεν
- tsiobieman
- brizoulis
- PanPan
- P.Dam.
- Antonius
- barkos
- jekkelock
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Παναρας
- Μαρια39
- Mammy Nun
- Μαραθ22
- Απροσάρμοστη
- jorahtheexplorah
- Jose13
- Billas
- louminis
- Pigeon
- n1ki20
- nobody8
- DeWiN
- effiee
- sophiaa
- angel27_
- Philologist
- User1294
- emilyfan85
- katerinavld
- BloodyFairy
- PanosBat
- phoni
- giott
- stefan
- Georgek7
- Paragontas7000
- Sherlockina
- Euge.loukia
- Evelynne
- Nikoleta_Giann
- ladybookworm
- Marple
- dim6
- Κάθριν
- korlef
- Vickyoustgl
- calliope
- Zelina
- ΠόπηΤς
- koukdespoina2004
- TheLittleBookworm
- george777
- T C
- Stergios
- EFIANA
- kost28
- Theodora03
- Steliosgkougkou
- fairyelly
- Pen_addict
- Pinkavocado
- Don25
- George.S
- theodoraooo
- Specon
- pagratios2
- johnsala
- Maria_Xagorari
- Revekka
- Markos
- dimitris-R9
- anakiriak@yahoo
- ale
- charmander
- Markiz
- Chemwizard
- Kostas568
- Athens2002
- Viedo
- penelopenick
- Christos1971
- Dimitraptlkf
- angies
- popi19
- Georgekk
- Ksenia. Ksenia77
- georgios03
- eukleidhs1821
- ΘανάσοςG4
- ΑναστασιαΜνκ
- Paraskevoula_5
- lilakrch
- Memetchi
- Fairydust2
- Αννα1
- Gggu
- sophielovegood
- Mapas26
- chester20080
- efi25
- Maria1743
- Lebron
- Maria@2000
- s93060
- ΠαναγιωταΔεμ17
- TonyMontanaEse
- panosveki
- Eri0611
- maria2001
- Dionyshs1
- Chrisa
- tzimandr
- Jimmis18
- Moblok
- igeorgeoikonomo
- Machris
- Red
- vetas
- Manolo165
- PanMoonlight
- Nosokomos
- Sense
- gk214
- V@Per
- Turtlestar
- Tolis76
- Liou
- Xristosdimitra
- Νηπενθή
- maria20
- VasoGrimes
- George9989
- pinkheart
- Mendem
- aekaras 21
- Lester34
- Nick2325
- Nikitas18
- shookone10
- Billokos1
- Alexecon1991
- abc1234
- Stif6
- mathboi
- ioannam
- Nick11
- damn
- Χρυσουλα-Δημητρα
- Ziggy 1
- Alexandros973
- Thrylosveria
- stav.mdp
- Αριάνα123
- imyrcarn
- leo41
- An_uknown_world
- air_fish
- than.bimp
- FRT
- Mary Jane
- Anonymous03
- Anna10
- sophia_b
- AnaMnk
- Jorjelinio
- KElPa
- elena16
- Κλημεντίνη
- Eua5
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.