Faihh
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cody
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manolis_98
Πολύ δραστήριο μέλος
Να ανησυχώ που δεν βρήκα σπίτι ακόμα?! Έχω τρεχάματα με τον πατέρα μου στα νοσοκομεία, και ανησυχώ... Πότε ξεκινάνε, πότε πρέπει να παρουσιαστούμε στην σχολή?!
Τσέκαρε το ακαδημαικό ημερολόγιο στο site της σχολής σου
Ωρορα
Νεοφερμένος
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Έκανα την αίτηση εγγραφής , την εκτύπωσα και συμπλήρωσα το στατιστικό δελτίο. Η αίτηση έχει πάνω της γραμμένο τον αριθμό πρωτοκόλλου και όλα τα στοιχεία είναι σωστά . Άρα να είμαι βέβαιη ότι έχει γίνει η εγγραφή;
Ναι, να είσαι βέβαιη.
Ωρορα
Νεοφερμένος
Faihh
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ωρορα
Νεοφερμένος
Faihh
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ρανια18
Νεοφερμένος
Guest 699855
Επισκέπτης
Άντε να τελειώνουν πια με τα διαδικαστικά !
Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά τα διαδικαστικά τώρα αρχίζουν. Από δω και πέρα συνέχεια με τα διαδικαστικά θα ασχολείσαι.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Όταν με το καλό πας στη σχολή, η γραμματεία μαζί με την βεβαίωση σπουδών, θα σου δώσει κάποιους κωδικούς. Θα μπεις στο εξής site και σύμφωνα με τις οδηγίες ( εδώ θα σου χρειαστούν οι κωδικοί αυτοί) θα κάνεις αίτηση για το πάσο σου.Το πασο γίνεται ηλεκτρονικα???... και μετά από που θα το παραλάβω ξέρει κανεις?::
Το μέρος που θα το παραλάβεις είναι δική σου επιλογή, αρκεί να είναι κατάστημα vodafone.
ChristinaG97
Νεοφερμένος
DevilDaringYou
Νεοφερμένος
Ε λοιπόν θα παίξω ξύλο με τη γραμματεία της σχολής μου! Πέρεσα Πολιτικών Επιστημών στο Δημοκρίτειο Θράκης και πέρσι ήμουν γραμμένη στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Τις προάλλες πήγα στη σχολή μου για να παραδώσω το πάσο μου και να ρωτήσω εάν εφόσον έκανα ήδη την αίτηση εγγραφής(στην οποία συμπεριλαμβάνεται και η διαγραφή από την πρώτη μου σχολή) χρειάζεται να κάνω διαγραφή και προσωπικά και να παρω την αίτηση διαγραφής. Στο μεταξύ, πήρα τηλέφωνο αυτόν τον αγενέστατο γραμματέα στην καινούρια σχολή και τον ρωτησα αν τελικά θα χρειαστεί να του παραδώσω και κάποια βεβαίωση διαγραφής απο την προηγούμενη σχολή. Μου απάντησε όχι. Και μόλις έβγαλε ανακοίνωση η σχολή στο σάιτ της ότι χρειάζονται και βεβαίωση διαγραφής!! Πράγμα που σημαινει ότι πρέπει να πάω για δευτερη
φορά τζάμπα στο ΤΕΙ, ενώ μένω δυο ώρες μακριά! Πραγματικα, δεν πάμε καλά... Τι ρόλο παίζει τότε η ηλεκτρονική αίτηση;;
δεν χρειάζεσαι να πας στο τει.. την αίτηση διαγραφής μπορούν να σου την στείλουν μέσω φαξ ή ελτά
Αγγελική1797
Νεοφερμένος
Και σε μενα υπηρξε προβλημα με τον αριθμο της ταυτοτητας..αυτό όπως είπε ο διευθυντής οφείλεται στο ότι παλαιότερα υπήρχε διαφορετικό σύστημα με τις ταυτότητας και εμας μας εμφανιζει ετος εκδοσης 2016..πας στη γραμματεία και το αναφέρεις απλώς
δηλαδή θα πάω στη γραμματεία της νέας σχολής μου και θα το αναφέρω για να το αλλάξουν;
ChristinaG97
Νεοφερμένος
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Αν σε παρηγορεί, πρόκειται για 2 λεπτά υπόθεση.Ρώτησα για αυτό και τελικά πρεπει να πάω απο εκει για να συμπληρώσω αιτήσεις ότι δεν έχω δανειστεί βιβλία κτλ... Άκρη δε βγάζεις..
wonderfullife
Νεοφερμένος
Ρε παιδια μονο η δικια μας γραμματεια αργει να βγαλει ανακοινωση για το ποτε θα παρουμε τη βεβαιωση εγγραφης κ τους κωδικους?απλα δε βλεπω να εχει κανεις αλλος την ιδια απορια οποτε υποθερω οτι εσεις εχετε ξεκινησει κανονικα . Εχουν ανακοινωσει μονο την ημερομηνια αρχης μαθηματβν
Ούτε σε εμάς έβγαλαν...
Kleisthenis
Νεοφερμένος
Εκανα εγγραφη σε αλλο τμημα με 10% και την εκανα ηλεκτρονικα. Δεν πηρα τηλεφωνο τη γραμματεια της σχολη καθως ειδα πως ούτε αυτες ξεραν και τιποτα. Ισως τωρα να εκανα καποιο λαθος. Θεωρησα λοιπον πως εφόσον υπάρχει εφαρμογη αφιερωμενη στην διαγραφη μου δεν χρειαζεται να προβώ σε περαιτέρω διαδικασίες. Εχω δηλωσει λοιπον κανονικα την εγγραφη μου ηλεκτρονικά αλλα δεν εχω επικοινωνήσει με τη σχολή μου. Αρχισα να σκεφτομαι τι πρεπει να κανω με το παλιο μου ΠΑΣΟ και καπως ετσι επεσα πανω σε διαφορα μηνυματα μου με αγχωσαν οπου ορισμενες γραμματειες ηθελαν να κανεις την διαγραφη σου εκει περα.
Συνεπώς γνωρίζει κανείς τι πρεπει να κανω; Θα επικοινωνήσω αυριο με την γραμματεια για λεπτομέρειες απλως θελω να ξερω: Eφοσον εχω κανει την ηλεκτρονική μου εγγραφη και διαγραφη κανονικότατα υπάρχει περίπτωση να παρουσιαστεί καποιο κωλυμα επειδή δεν επικοινωνησα καθολου με την παλια μου γραμματεια; Ευχαριστω εκ των προτερων
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 366 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ken
- Entropy24
- patatosalata22
- Joji
- Chris180
- giorgos5002
- Nasia_2
- suaimhneas
- phleidhs
- Unboxholics
- Antonia Alexandra
- NeosUser2023
- Johanna Mark
- Drglitterstar
- the.m024
- Than003
- Ness
- Sofos Gerontas
- George_dr
- carnage
- Jojo K
- constansn
- giannis05
- Arianara S3
- Nala
- mvas
- ilias_21
- AggelikiGr
- dmav
- Γιώτα Γιαννακού
- iiTzArismaltor_
- IcedBreaje
- Obi-Wan Kenobi
- allall1
- snowy
- Peter Pan13
- eirinipap
- Hased Babis
- Alessandra Eliza
- bruh_234
- Abiogenesis
- Leo komm
- Scandal
- kalhkardia
- Maynard
- estrela
- aggorf
- ggl
- Lifelong Learner
- suuuuiiii
- Γιώργος μεγ
- elevag
- xanthippiad
- BatGuin
- ikigai
- Μιχαήλ
- spring day
- tom 1975
- Panagiotis849
- lenaki001
- Parl Pip
- liana
- flaura
- Nemesiis
- GeorgePap2003
- Mewmaw
- αντιγονη.
- jimis2001
- Έλενα Παπαμακαριου
- ivannag
- nearos
- guest24440
- SoyN
- Lia 2006
- arko
- christosk_
- roud
- tfghp
- Arvacon
- SlimShady
- Nick_nt
- Νικολινα
- evaggelia anna
- Γατέχων
- panagiotis12
- Giannis_19
- Τρελας123
- augustine
- Pharmacist01
- savethetrees
- afrodith05
- spinalgr1990
- arapakos
- Ιωάννα λ
- TheUnknown
- MrDna
- desperate-ambitious!
- Gogosps
- nicole1982
- American Economist
- Magigi
- giannhs2001
- emzou
- synthnightingale
- panaman
- SKG
- argy
- Citylights
- Nick254
- Schlimazel
- oups
- Vasilikii
- Χάρις
- EmperorPalpatine
- nucomer
- Ziekr
- J.Cameron
- alpha.kappa
- Giii
- KingPoul
- Ελεν
- tsiobieman
- brizoulis
- PanPan
- P.Dam.
- Antonius
- barkos
- jekkelock
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Παναρας
- Μαρια39
- Mammy Nun
- Μαραθ22
- Απροσάρμοστη
- jorahtheexplorah
- Jose13
- Billas
- louminis
- Pigeon
- n1ki20
- nobody8
- DeWiN
- effiee
- sophiaa
- angel27_
- Philologist
- User1294
- emilyfan85
- katerinavld
- BloodyFairy
- PanosBat
- phoni
- giott
- stefan
- Georgek7
- Paragontas7000
- Sherlockina
- Euge.loukia
- Evelynne
- Nikoleta_Giann
- ladybookworm
- Marple
- dim6
- Κάθριν
- korlef
- Vickyoustgl
- calliope
- Zelina
- ΠόπηΤς
- koukdespoina2004
- TheLittleBookworm
- george777
- T C
- Stergios
- EFIANA
- kost28
- Theodora03
- Steliosgkougkou
- fairyelly
- Pen_addict
- Pinkavocado
- Don25
- George.S
- theodoraooo
- Specon
- pagratios2
- johnsala
- Maria_Xagorari
- Revekka
- Markos
- dimitris-R9
- anakiriak@yahoo
- ale
- charmander
- Markiz
- Chemwizard
- Kostas568
- Athens2002
- Viedo
- penelopenick
- Christos1971
- Dimitraptlkf
- angies
- popi19
- Georgekk
- Ksenia. Ksenia77
- georgios03
- eukleidhs1821
- ΘανάσοςG4
- ΑναστασιαΜνκ
- Paraskevoula_5
- lilakrch
- Memetchi
- Fairydust2
- Αννα1
- Gggu
- sophielovegood
- Mapas26
- chester20080
- efi25
- Maria1743
- Lebron
- Maria@2000
- s93060
- ΠαναγιωταΔεμ17
- TonyMontanaEse
- panosveki
- Eri0611
- maria2001
- Dionyshs1
- Chrisa
- tzimandr
- Jimmis18
- Moblok
- igeorgeoikonomo
- Machris
- Red
- vetas
- Manolo165
- PanMoonlight
- Nosokomos
- Sense
- gk214
- V@Per
- Turtlestar
- Tolis76
- Liou
- Xristosdimitra
- Νηπενθή
- maria20
- VasoGrimes
- George9989
- pinkheart
- Mendem
- aekaras 21
- Lester34
- Nick2325
- Nikitas18
- shookone10
- Billokos1
- Alexecon1991
- abc1234
- Stif6
- mathboi
- ioannam
- Nick11
- damn
- Χρυσουλα-Δημητρα
- Ziggy 1
- Alexandros973
- Thrylosveria
- stav.mdp
- Αριάνα123
- imyrcarn
- leo41
- An_uknown_world
- air_fish
- than.bimp
- FRT
- Mary Jane
- Anonymous03
- Anna10
- sophia_b
- AnaMnk
- Jorjelinio
- KElPa
- elena16
- Κλημεντίνη
- Eua5
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.