TreloiGamers
Νεοφερμένος
θα το κοιταξω...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Γενικά ξέρει κάνεις πότε πρέπει να πάμε για την οριστικοποίηση των εγγραφών στο πανεπιστήμιο; Συνήθως κάθε χρόνο πότε είναι η περίοδος εγγραφών;
Δεν υπάρχει οριστικοποίηση των εγγραφών. Η εγγραφή σου έγινε. Στο πανεπιστήμιο θα πάς για να πάρεις τους κωδικούς των ακαδημαϊκών υπηρεσιών η για το πάσο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γατόπαρδος.
Πολύ δραστήριο μέλος
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Next........
Νεοφερμένος
manolis_98
Πολύ δραστήριο μέλος
Guest 001921
Επισκέπτης
Απ' οτι εχουν πει τα παιδια παραπανω πρεπει να πας στο ΚΕΠ και να κανεις επικαιροποιηση των στοιχειων σου. Δεν ξερω τι ακριβως θα τους πεις αλλα θα βαλεις την αστυνομικη σου ταυτοτητα και οχι την οικιγενειακη μεριδα. Δεν σε αφηνει καθολου να κανεις εγγραφη αλλιως ή μπορεις και ετσι;
Πολλοι παντως, μαζι κι εγω, που την καναμε απο την πρωτη μερα ειχε την οικογενειακη μεριδα και τοτε το ειχε δεχτει.
Αυτό δηλαδή γιατί δεν υπήρχε από την αρχή, για να μηβ τρέχουμε οι υπόλοιποι που κάναμε το "θανάσιμο αμάρτημα" της πρόωρης οριστικοποίησης Τι διάολο, ΤΟΣΟ άχρηστοι πια; Κάθε φορά που λες "τα χειρότερα πέρασαν", τσουπ, να η επόμενη ηλιθιότητα, δηλαδή η όλη ανοργανωσιά στο σύστημα εγγραφών...
Η διαγραφή απ'την προηγούμενη σχολή γίνεται αυτόματα.Σωστά;
semi
Νεοφερμένος
Και εγω εκανα οριστικοποιηση χωρις ενημερωση του αμκα και μου εχουν πει οτι δεν προκειται να μην με δεχτουν στη σχολη . Δε νομιζω οτι η διαγραφη γινεται αυτοματα με βαση αυτα που διαβασα ,ωστοσο δεν ειμαι σιγουρη.Και σ ' εμένα έβγαλε ότι προτείνεται να ενημερώσω το Εθνικό Μητρώο ΑΜΚΑ,αλλά έκανα οριστικοποίηση.Θα έχω πρόβλημα;
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Και σ ' εμένα έβγαλε ότι προτείνεται να ενημερώσω το Εθνικό Μητρώο ΑΜΚΑ,αλλά έκανα οριστικοποίηση.Θα έχω πρόβλημα;
Έχουμε επαναλάβει άπειρες φορές ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα και η εγγραφή είναι επιτυχής. Αν αιτηθηκες διαγραφή, δεν γίνεται αυτόματα. Αποστέλλεται η αίτηση διαγραφής στη γραμματεία του τμήματος σου, σε διαγραφούν και το νέο τμημα απλά διασταυρωνει τα στοιχεία των επιτυχόντων με τις αιτήσεις!
wonderfullife
Νεοφερμένος
Και σ ' εμένα έβγαλε ότι προτείνεται να ενημερώσω το Εθνικό Μητρώο ΑΜΚΑ,αλλά έκανα οριστικοποίηση.Θα έχω πρόβλημα;
Εμένα μου ζήτησαν βεβαίωση διαγραφής από τη σχολή. Οπότε καλύτερα επικοινώνησε με τη σχολή σου.
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Εμένα μου ζήτησαν βεβαίωση διαγραφής από τη σχολή. Οπότε καλύτερα επικοινώνησε με τη σχολή σου.
Λογικό, αφού ακόμα δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Έχουν μόνο τους παλαιούς τρόπους.
Είναι τόσο καινούργιο για τις γραμματείες όσο και σε εμάς.
Αφού έχεις αιτήσεις για διαγραφή μέσω συστήματος δεν θελεις καμιά βεβαίωση.
cygnus.e
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτό δηλαδή γιατί δεν υπήρχε από την αρχή, για να μηβ τρέχουμε οι υπόλοιποι που κάναμε το "θανάσιμο αμάρτημα" της πρόωρης οριστικοποίησης Τι διάολο, ΤΟΣΟ άχρηστοι πια; Κάθε φορά που λες "τα χειρότερα πέρασαν", τσουπ, να η επόμενη ηλιθιότητα, δηλαδή η όλη ανοργανωσιά στο σύστημα εγγραφών...
Μολις κανουν το λαθος οι πρωτοι και αρχιζουν τα τηλεφωνα κλπ. τοτε παιρνουν χαμπαρι και τα διορθωνουν για τους υπολοιπους!
Υ.Γ. λογικα εχει αναφερθει αλλα δεν εχω δει τη συζητηση
lilakrch
Νεοφερμένος
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Επειδή διάβασα πολλά και ψιλομπερδευτηκα������ Τελικά.. αν εχουμε οριστικοποιησει την εγγραφή με "οικογενειακή μερίδα" θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα με την εισαγωγή μας στο πανεπιστήμιο??������������
Για χιλιοστή φορά θα ξαναπούμε ότι δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!
Η εγγραφή σου είναι έγκυρη.
Faihh
Εκκολαπτόμενο μέλος
manolis_98
Πολύ δραστήριο μέλος
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Ερωτηση: Το στατιστικο δελτιο το εκτυπωνουμε κι αυτο η αποστελνεται κατευθειαν στη γραμματεια της σχολης;
Δεν χρειάζεται να το εκτυπώσεις και δεν είναι κάτι το οποίο αφορά τη σχολή.
manolis_98
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδια αυτη την αιτηση που εκτυπωνουμε μετα την εγγραφη τελικα τι την κανουμε;
Υ.Γ. λογικα εχει αναφερθει αλλα δεν εχω δει τη συζητηση
Περιμένουμε Πάνο ανακοίνωση από το τμήμα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 366 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ken
- Entropy24
- patatosalata22
- Joji
- Chris180
- giorgos5002
- Nasia_2
- suaimhneas
- phleidhs
- Unboxholics
- Antonia Alexandra
- NeosUser2023
- Johanna Mark
- Drglitterstar
- the.m024
- Than003
- Ness
- Sofos Gerontas
- George_dr
- carnage
- Jojo K
- constansn
- giannis05
- Arianara S3
- Nala
- mvas
- ilias_21
- AggelikiGr
- dmav
- Γιώτα Γιαννακού
- iiTzArismaltor_
- IcedBreaje
- Obi-Wan Kenobi
- allall1
- snowy
- Peter Pan13
- eirinipap
- Hased Babis
- Alessandra Eliza
- bruh_234
- Abiogenesis
- Leo komm
- Scandal
- kalhkardia
- Maynard
- estrela
- aggorf
- ggl
- Lifelong Learner
- suuuuiiii
- Γιώργος μεγ
- elevag
- xanthippiad
- BatGuin
- ikigai
- Μιχαήλ
- spring day
- tom 1975
- Panagiotis849
- lenaki001
- Parl Pip
- liana
- flaura
- Nemesiis
- GeorgePap2003
- Mewmaw
- αντιγονη.
- jimis2001
- Έλενα Παπαμακαριου
- ivannag
- nearos
- guest24440
- SoyN
- Lia 2006
- arko
- christosk_
- roud
- tfghp
- Arvacon
- SlimShady
- Nick_nt
- Νικολινα
- evaggelia anna
- Γατέχων
- panagiotis12
- Giannis_19
- Τρελας123
- augustine
- Pharmacist01
- savethetrees
- afrodith05
- spinalgr1990
- arapakos
- Ιωάννα λ
- TheUnknown
- MrDna
- desperate-ambitious!
- Gogosps
- nicole1982
- American Economist
- Magigi
- giannhs2001
- emzou
- synthnightingale
- panaman
- SKG
- argy
- Citylights
- Nick254
- Schlimazel
- oups
- Vasilikii
- Χάρις
- EmperorPalpatine
- nucomer
- Ziekr
- J.Cameron
- alpha.kappa
- Giii
- KingPoul
- Ελεν
- tsiobieman
- brizoulis
- PanPan
- P.Dam.
- Antonius
- barkos
- jekkelock
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Παναρας
- Μαρια39
- Mammy Nun
- Μαραθ22
- Απροσάρμοστη
- jorahtheexplorah
- Jose13
- Billas
- louminis
- Pigeon
- n1ki20
- nobody8
- DeWiN
- effiee
- sophiaa
- angel27_
- Philologist
- User1294
- emilyfan85
- katerinavld
- BloodyFairy
- PanosBat
- phoni
- giott
- stefan
- Georgek7
- Paragontas7000
- Sherlockina
- Euge.loukia
- Evelynne
- Nikoleta_Giann
- ladybookworm
- Marple
- dim6
- Κάθριν
- korlef
- Vickyoustgl
- calliope
- Zelina
- ΠόπηΤς
- koukdespoina2004
- TheLittleBookworm
- george777
- T C
- Stergios
- EFIANA
- kost28
- Theodora03
- Steliosgkougkou
- fairyelly
- Pen_addict
- Pinkavocado
- Don25
- George.S
- theodoraooo
- Specon
- pagratios2
- johnsala
- Maria_Xagorari
- Revekka
- Markos
- dimitris-R9
- anakiriak@yahoo
- ale
- charmander
- Markiz
- Chemwizard
- Kostas568
- Athens2002
- Viedo
- penelopenick
- Christos1971
- Dimitraptlkf
- angies
- popi19
- Georgekk
- Ksenia. Ksenia77
- georgios03
- eukleidhs1821
- ΘανάσοςG4
- ΑναστασιαΜνκ
- Paraskevoula_5
- lilakrch
- Memetchi
- Fairydust2
- Αννα1
- Gggu
- sophielovegood
- Mapas26
- chester20080
- efi25
- Maria1743
- Lebron
- Maria@2000
- s93060
- ΠαναγιωταΔεμ17
- TonyMontanaEse
- panosveki
- Eri0611
- maria2001
- Dionyshs1
- Chrisa
- tzimandr
- Jimmis18
- Moblok
- igeorgeoikonomo
- Machris
- Red
- vetas
- Manolo165
- PanMoonlight
- Nosokomos
- Sense
- gk214
- V@Per
- Turtlestar
- Tolis76
- Liou
- Xristosdimitra
- Νηπενθή
- maria20
- VasoGrimes
- George9989
- pinkheart
- Mendem
- aekaras 21
- Lester34
- Nick2325
- Nikitas18
- shookone10
- Billokos1
- Alexecon1991
- abc1234
- Stif6
- mathboi
- ioannam
- Nick11
- damn
- Χρυσουλα-Δημητρα
- Ziggy 1
- Alexandros973
- Thrylosveria
- stav.mdp
- Αριάνα123
- imyrcarn
- leo41
- An_uknown_world
- air_fish
- than.bimp
- FRT
- Mary Jane
- Anonymous03
- Anna10
- sophia_b
- AnaMnk
- Jorjelinio
- KElPa
- elena16
- Κλημεντίνη
- Eua5
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.