panagiotis_7
Νεοφερμένος
Εννοώ ότι έχω την βεβαίωση του ΑΜΚΑ από όταν εκδόθηκε ο αριθμός στο όνομά μου, δηλαδή το 2009. Δεν έχω επικαιροποιήσει ποτέ τα στοιχεία μου. Θα το κάνω μετά τις εγγραφές για να μην έχω τις ίδιες αμφιβολίες του χρόνου. Πάντως, στο site που μπήκα, ακόμη αριθμό οικογενειακής μερίδας ζητά, άρα θέλει επικαιροποίηση.
Ως προς την υπογραφή, εγώ δεν την έβαλα, θα περιμένω να την βάλω όταν θα πάω στο Πανεπιστήμιο. Δεν νομίζω όμως να γίνει και κάτι αν την βάλεις. Βασικά, δεν γνωρίζω, είμαστε εντελώς ανενημέρωτοι στα πάντα...
Και εγω αμα ειναι καλου κακου θα τα κανω ολα οταν θα παω στην σχολη για να ειμαι πιο συγουρος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
intrig(hue)ing
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
semi
Νεοφερμένος
εγω περιμενα 20 λεπτα και μετα αρχισα να παιρνω τηλεφωνα σε ολες τις γραμμες για καμια ωριτσα ... Tελικα εστειλα email!Ειναι κανεις άλλος που περιμένει. Στο τηλ μιση ωρα για το υπουργείο παιδ ;
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Faihh
Εκκολαπτόμενο μέλος
Dimitrapapaman
Νεοφερμένος
valantis21
Δραστήριο μέλος
Παιδιά τηλεφωνώ στο υπουργείο παιδείας και δεν απαντά κανεις! Εσεις μπορέσατε να μιλήσετε με το υπουργείο κι αν ναι απο ποιο τηλ.?? εγω παίρνω στο 2103442000
Πάρε στο 1550 κ περίμενε όση ωρα χρειαζεται , στο τηλέφωνο που αναφέρεις εσυ περίμενα δυο ώρες νταν κ κανεις δε το σήκωσε μονο το σήκωσε μια κ μου άλλαξε γραμμή απλα , ενώ σε αυτο που σ είπα μ απάντησαν αμέσως
βλέπω οτι εχεις Πάτρα ως τόπο διαμονής , δλδ εισαι απο Πάτρα κ θες να πάρεις μετεγγραφή για Σαλονικα ....εμα αγάπη για ΘεσσαλονίκηΟ Φίλης εξακολουθεί να κοιμάται και η σελίδα να είναι εκτός λειτουργίας. Γιεεεειιι
blue star
Νεοφερμένος
Χθες έκανα την εγγραφή και όλα πήγαν μια χαρά, δεν είχα θέμα. Αλλά αυτός ο αριθμός οικογενειακής μερίδας εμένα δεν μου το έλεγε ... επηρεάζει την εγγραφή μου;;
Guest 001921
Επισκέπτης
Γεια σας!
Χθες έκανα την εγγραφή και όλα πήγαν μια χαρά, δεν είχα θέμα. Αλλά αυτός ο αριθμός οικογενειακής μερίδας εμένα δεν μου το έλεγε ... επηρεάζει την εγγραφή μου;;
Επειδή όταν βγήκε ο ΑΜΚΑ σου πολύ πιθανώς πριν βγάλεις ταυτότητας, μπήκε κάποιο άλλο είδος ταυτότητας, οικογενειακή μερίδα, δημοτολόγιο, ληξιαρχική πράξη γεννήσεως, διαβατήριο κ.λπ. Δεν είναι κάτι, απλώς να έχεις μαζί την βεβαίωση του ΑΜΚΑ μαζί. Κι όταν τελειώσεις με εγγραφές, πέρνα από το ΚΕΠ να κάνεις επικαιροποίηση στοιχείων.
Τώρα, αν είναι δηλωμένη η ταυτότητά σου στην βεβαίωση, δεν έχεις πρόβλημα.
Επισης, επειδη δεν ειχα ταυτοτητα οταν εβγαλα το ΑΜΚΑ,εκανα εγγραφη με το διαβατηριο αλλα αυτο εληξε περσυ.Υπαρχει καποιο προβλημα?
Dimitrapapaman
Νεοφερμένος
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Ειλικρινά,καλύτερα να έτρεχα 10 μέρες νωρίτερα στη Γραμματεία της σχολής να την έκανα εγώ αυτοπροσώπως παρά αυτό το χάλι.Φέτος, γίνεται ηλεκτρονικά η εγγραφή και δεν χρειάζεται η αποστολή δικαιολογητικων η φυσικής παρουσίας στο πανεπιστήμιο
Εγώ αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι το εξής: Έκανα την αίτηση εγγραφής μέσω της εφαρμογής του Υπουργείου (και την εκτύπωσα κιόλας),συμπλήρωσα και εκτύπωσα και το ατομικό στατιστικό δελτίο φοιτητή. Από εδώ και πέρα εγώ τι πρέπει να κάνω; Στην εφαρμογή του Υπουργείου αφού κατάφερα να κάνω την αίτηση εγγραφής μου έλεγε ότι τα στοιχεία μπλα μπλα θα είναι διαθέσιμα σε λίγες μέρες στη Γραμματεία της σχολής μου και ότι πρέπει να πάω εγώ με την ταυτότητά μου για να μου δώσουν κάτι κωδικούς για πρόσβαση στις Ακαδημαϊκές υπηρεσίες -δεν ξέρω τι-. Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη προθεσμία, κατά την οποία πρέπει εγώ να εμφανιστώ στη σχολή;
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω Χριστό.
Dimitrapapaman
Νεοφερμένος
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Εγώ που έκανα τα ξημερώματα μου ζήτησε pin κανονικότατα. Όμως μία γνωστή μου που προσπάθησε να κάνει προ λίγου δεν της ζητούσε pin και είχε παραξενευτεί.Παιδιά μάλλον η σελίδα ηταν προηγουμένως εκτός λειτουργίας γιατι κατήργησαν το pin δεν το ζητάει ουτε στο συστημα ουτε το αναφέρει στις οδηγίες! Άλλος που εκανε σήμερα την εγγραφη του ζητήθηκε pin? γιατι εμένα δεν ειχε κανένα κουτάκι που να λέει pin!
Dimitrapapaman
Νεοφερμένος
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Ναι και΄γω αυτό υποψιάζομαι πια.Το εχουν καταργήσει γιατι κατα σύμπτωση χθες εκανα screenshot απο το κινητο όλες τις οδηγίες και του πως θα είναι το site και ειχε ενότητα 5.2 με τίτλο αποστολή pin ενω τωρα που μπήκα δεν εχει 5.2 παρα μονο 5.1 προσωπικά στοιχεία! Και το συνδέω με το γεγονός οτι σήμερα κατα τις 10 ηταν κλειστό το συστημα οποτε μάλλον αυτο επεξεργαζοντουσαν! Γενικα η διαδικασία είναι πολυ απλή εννοω δεν μου ζητάει ουτε κατι αριθμούς οικογενειακής μερίδας και κατι τετοια που ειχα δει και τα στοιχεία μου τα έλεγξα είναι σωστα!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 366 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ken
- Entropy24
- patatosalata22
- Joji
- Chris180
- giorgos5002
- Nasia_2
- suaimhneas
- phleidhs
- Unboxholics
- Antonia Alexandra
- NeosUser2023
- Johanna Mark
- Drglitterstar
- the.m024
- Than003
- Ness
- Sofos Gerontas
- George_dr
- carnage
- Jojo K
- constansn
- giannis05
- Arianara S3
- Nala
- mvas
- ilias_21
- AggelikiGr
- dmav
- Γιώτα Γιαννακού
- iiTzArismaltor_
- IcedBreaje
- Obi-Wan Kenobi
- allall1
- snowy
- Peter Pan13
- eirinipap
- Hased Babis
- Alessandra Eliza
- bruh_234
- Abiogenesis
- Leo komm
- Scandal
- kalhkardia
- Maynard
- estrela
- aggorf
- ggl
- Lifelong Learner
- suuuuiiii
- Γιώργος μεγ
- elevag
- xanthippiad
- BatGuin
- ikigai
- Μιχαήλ
- spring day
- tom 1975
- Panagiotis849
- lenaki001
- Parl Pip
- liana
- flaura
- Nemesiis
- GeorgePap2003
- Mewmaw
- αντιγονη.
- jimis2001
- Έλενα Παπαμακαριου
- ivannag
- nearos
- guest24440
- SoyN
- Lia 2006
- arko
- christosk_
- roud
- tfghp
- Arvacon
- SlimShady
- Nick_nt
- Νικολινα
- evaggelia anna
- Γατέχων
- panagiotis12
- Giannis_19
- Τρελας123
- augustine
- Pharmacist01
- savethetrees
- afrodith05
- spinalgr1990
- arapakos
- Ιωάννα λ
- TheUnknown
- MrDna
- desperate-ambitious!
- Gogosps
- nicole1982
- American Economist
- Magigi
- giannhs2001
- emzou
- synthnightingale
- panaman
- SKG
- argy
- Citylights
- Nick254
- Schlimazel
- oups
- Vasilikii
- Χάρις
- EmperorPalpatine
- nucomer
- Ziekr
- J.Cameron
- alpha.kappa
- Giii
- KingPoul
- Ελεν
- tsiobieman
- brizoulis
- PanPan
- P.Dam.
- Antonius
- barkos
- jekkelock
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Παναρας
- Μαρια39
- Mammy Nun
- Μαραθ22
- Απροσάρμοστη
- jorahtheexplorah
- Jose13
- Billas
- louminis
- Pigeon
- n1ki20
- nobody8
- DeWiN
- effiee
- sophiaa
- angel27_
- Philologist
- User1294
- emilyfan85
- katerinavld
- BloodyFairy
- PanosBat
- phoni
- giott
- stefan
- Georgek7
- Paragontas7000
- Sherlockina
- Euge.loukia
- Evelynne
- Nikoleta_Giann
- ladybookworm
- Marple
- dim6
- Κάθριν
- korlef
- Vickyoustgl
- calliope
- Zelina
- ΠόπηΤς
- koukdespoina2004
- TheLittleBookworm
- george777
- T C
- Stergios
- EFIANA
- kost28
- Theodora03
- Steliosgkougkou
- fairyelly
- Pen_addict
- Pinkavocado
- Don25
- George.S
- theodoraooo
- Specon
- pagratios2
- johnsala
- Maria_Xagorari
- Revekka
- Markos
- dimitris-R9
- anakiriak@yahoo
- ale
- charmander
- Markiz
- Chemwizard
- Kostas568
- Athens2002
- Viedo
- penelopenick
- Christos1971
- Dimitraptlkf
- angies
- popi19
- Georgekk
- Ksenia. Ksenia77
- georgios03
- eukleidhs1821
- ΘανάσοςG4
- ΑναστασιαΜνκ
- Paraskevoula_5
- lilakrch
- Memetchi
- Fairydust2
- Αννα1
- Gggu
- sophielovegood
- Mapas26
- chester20080
- efi25
- Maria1743
- Lebron
- Maria@2000
- s93060
- ΠαναγιωταΔεμ17
- TonyMontanaEse
- panosveki
- Eri0611
- maria2001
- Dionyshs1
- Chrisa
- tzimandr
- Jimmis18
- Moblok
- igeorgeoikonomo
- Machris
- Red
- vetas
- Manolo165
- PanMoonlight
- Nosokomos
- Sense
- gk214
- V@Per
- Turtlestar
- Tolis76
- Liou
- Xristosdimitra
- Νηπενθή
- maria20
- VasoGrimes
- George9989
- pinkheart
- Mendem
- aekaras 21
- Lester34
- Nick2325
- Nikitas18
- shookone10
- Billokos1
- Alexecon1991
- abc1234
- Stif6
- mathboi
- ioannam
- Nick11
- damn
- Χρυσουλα-Δημητρα
- Ziggy 1
- Alexandros973
- Thrylosveria
- stav.mdp
- Αριάνα123
- imyrcarn
- leo41
- An_uknown_world
- air_fish
- than.bimp
- FRT
- Mary Jane
- Anonymous03
- Anna10
- sophia_b
- AnaMnk
- Jorjelinio
- KElPa
- elena16
- Κλημεντίνη
- Eua5
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.