Faihh
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hercret
Νεοφερμένος
Ναι, δεν το ήξερα ότι το 'χει οριστικοποιήσει για αυτό του πρότεινα να πάει σε ΚΕΠ
Συγγνώμη για την όποια αναστάτωση!
Μην ζητάς συγγνώμη. Δεν πειράζει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wonderfullife
Νεοφερμένος
Εγώ παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει θέση υπογραφής στο τέλος της αίτησης. Πρέπει όταν πάμε στη σχολή να την υπογράψουμε και να την παραδώσουμε για να ολοκληρωθεί η διαδικασία?
Αυτό το λέει πριν πατήσεις οριστικοποίηση;
elenastrav
Νεοφερμένος
Το αλλαξαν το απογευμα. Μετα την αλλαγη εγω ξαναεκτυπωσα την αιτηση και εβαλα νεα υπογραφη. (Αν δεις το εγχειριδιο χρησης, θα διαπιστωσεις πως πριν ηταν ΜΜ/ΗΗ/ΕΤΟΣ)
πρεπει να το ξαναεκτυπωσουμε δηλαδη ή μπορουμε να το αφησουμε οπως εχει?
Αυτό ακριβως επαθα αλλα ενταξει το αντιμετωπισατει αθηνας τμημα δημοσιας υγειας εγω ηθελα βιολογικο αλλα...ΦΠΨ Αθηνα Δευτερη επιλογή που στη πορεια εγινε πρωτη! Εσυ;
Παντως το θεμα με το email το αντιμετωπισε και η ξαδερφη μου. Τελικα χρησιμοποιησε άλλο και συνηδειτοποιησε πως εφταιγε η διευθυνση. Ειχε yahoo οποτε εάν σας τυχει και εχετε τετοιο email πιθανότατα να φταιει αυτό!
TombRaiderLover
Νεοφερμένος
Το αλλαξαν το απογευμα. Μετα την αλλαγη εγω ξαναεκτυπωσα την αιτηση και εβαλα νεα υπογραφη. (Αν δεις το εγχειριδιο χρησης, θα διαπιστωσεις πως πριν ηταν ΜΜ/ΗΗ/ΕΤΟΣ)
πρεπει να το ξαναεκτυπωσουμε δηλαδη ή μπορουμε να το αφησουμε οπως εχει?
Ε δεν ειναι και δυσκολο να την ξαναεκτυπωσεις... Εχε την ενημερωμενη εκδοση καλου-κακου!
Τζο98
Νεοφερμένος
wonderfullife
Νεοφερμένος
Την εγγραφή που κάνουμε ηλεκτρονικά πρέπει να την εκτυπωσουμε;
Από ότι κατάλαβα, ναι. Εγώ δεν το έκανα. Αλλά για καλό και για κακό εκτύπωσέ την να την έχεις.
katerina2231
Νεοφερμένος
Guest 316543
Επισκέπτης
TombRaiderLover
Νεοφερμένος
Όταν πας στην γραμματεία της σχολής σου θα την υπογράψεις μπροστά στον υπάλληλο.
Γινεται και με γνησιο υπογραφης απο ΚΕΠ;
Τζο98
Νεοφερμένος
Υποψήφιος αίτησης εγγραφής δεν μπορεί να εγγραφεί στη νέα Σχολή ή στο Τμήμα εισαγωγής του, αν προηγουμένως δεν ολοκληρωθεί η διαδικασία διαγραφής, την οποία έχει αιτηθεί μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής, από την Σχολή ή το Τμήμα στο οποίο είναι εγγεγραμμένος και δεν αποσταλεί από το Τμήμα ή τη Σχολή η βεβαίωση διαγραφής και όλα τα σχετικά στοιχεία του στο νέο Τμήμα ή Σχολή επιτυχίας.''
Και έχω την εξής απορία. Εγώ είμαι καλυμμένος μέσω της αίτησης που κατέθεσα; Αν η περσινή σχολή αργήσει να στείλει το έντυπο διαγραφής στη νέα σχολή κινδυνεύω να χάσω την ημερομηνία εγγραφών 12 σεπτεμβρίου και να μην εγγραφώ στη σχολή;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Chris1993
Περιβόητο μέλος
manolis_98
Πολύ δραστήριο μέλος
wonderfullife
Νεοφερμένος
Καλησπέρα. Την προηγούμενη χρονιά είχα γραφτεί στη σχολή επιτυχίας και φέτος με πανελλήνιες πέρασα σε μια νέα σχολή. Έκανα την ηλεκτρονική εγγραφή μέσω eregister και δήλωσα την περσινή σχολή ώστε να με διαγράψουν. Αναφέρεται το εξής:''Σε κάθε Ίδρυμα Σχολή ή Τμήμα αποστέλλεται από το ΥΠΠΕΘ πίνακας επιτυχόντων ανά Σχολή και Τμήμα που υπέβαλαν ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής μέσω της κεντρικής εφαρμογής του ΥΠΠΕΘ. Επίσης αποστέλλεται πίνακας των ήδη εγγεγραμμένων από προηγούμενο έτος που έχουν αιτηθεί μέσω της ίδιας εφαρμογής, να διαγραφούν από το Τμήμα ή τη Σχολή του Ιδρύματος, για να εγγραφούν σε αντίστοιχο νέο.
Υποψήφιος αίτησης εγγραφής δεν μπορεί να εγγραφεί στη νέα Σχολή ή στο Τμήμα εισαγωγής του, αν προηγουμένως δεν ολοκληρωθεί η διαδικασία διαγραφής, την οποία έχει αιτηθεί μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής, από την Σχολή ή το Τμήμα στο οποίο είναι εγγεγραμμένος και δεν αποσταλεί από το Τμήμα ή τη Σχολή η βεβαίωση διαγραφής και όλα τα σχετικά στοιχεία του στο νέο Τμήμα ή Σχολή επιτυχίας.''
Και έχω την εξής απορία. Εγώ είμαι καλυμμένος μέσω της αίτησης που κατέθεσα; Αν η περσινή σχολή αργήσει να στείλει το έντυπο διαγραφής στη νέα σχολή κινδυνεύω να χάσω την ημερομηνία εγγραφών 12 Σεπτεμβρίου και να μην εγγραφώ στη σχολή;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Είχα την ίδια απορία και για καλό και για κακό πήρα στη γραμματεία της σχολής, όπου πέρασα φέτος. Μου είπαν ότι μπορείς να εγγραφείς παρόλο που είσαι εγγεγραμμένη και στην προηγούμενη σχολή για να μη χάσεις τη διορία 5-12 Σεπτεμβρίου. Όμως θα πρέπει να επικοινωνήσεις με τη παλιά σχολή σου και να κανονίσεις τα της διαγραφής και να καταθέσεις μέχρι τις 20 Σεπτέμβρη στη γραμματεία της νέας σχολής τη βεβαίωση διαγραφής(τουλάχιστον στη δική ου σχολή αυτή την ημερομηνία μου είπαν).
panagiotis_7
Νεοφερμένος
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Επίσης τι πρόβλημα είχατε και πήγατε στα κλπ για ανανέωση στοιχείων;
aprosarmosti
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 366 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ken
- Entropy24
- patatosalata22
- Joji
- Chris180
- giorgos5002
- Nasia_2
- suaimhneas
- phleidhs
- Unboxholics
- Antonia Alexandra
- NeosUser2023
- Johanna Mark
- Drglitterstar
- the.m024
- Than003
- Ness
- Sofos Gerontas
- George_dr
- carnage
- Jojo K
- constansn
- giannis05
- Arianara S3
- Nala
- mvas
- ilias_21
- AggelikiGr
- dmav
- Γιώτα Γιαννακού
- iiTzArismaltor_
- IcedBreaje
- Obi-Wan Kenobi
- allall1
- snowy
- Peter Pan13
- eirinipap
- Hased Babis
- Alessandra Eliza
- bruh_234
- Abiogenesis
- Leo komm
- Scandal
- kalhkardia
- Maynard
- estrela
- aggorf
- ggl
- Lifelong Learner
- suuuuiiii
- Γιώργος μεγ
- elevag
- xanthippiad
- BatGuin
- ikigai
- Μιχαήλ
- spring day
- tom 1975
- Panagiotis849
- lenaki001
- Parl Pip
- liana
- flaura
- Nemesiis
- GeorgePap2003
- Mewmaw
- αντιγονη.
- jimis2001
- Έλενα Παπαμακαριου
- ivannag
- nearos
- guest24440
- SoyN
- Lia 2006
- arko
- christosk_
- roud
- tfghp
- Arvacon
- SlimShady
- Nick_nt
- Νικολινα
- evaggelia anna
- Γατέχων
- panagiotis12
- Giannis_19
- Τρελας123
- augustine
- Pharmacist01
- savethetrees
- afrodith05
- spinalgr1990
- arapakos
- Ιωάννα λ
- TheUnknown
- MrDna
- desperate-ambitious!
- Gogosps
- nicole1982
- American Economist
- Magigi
- giannhs2001
- emzou
- synthnightingale
- panaman
- SKG
- argy
- Citylights
- Nick254
- Schlimazel
- oups
- Vasilikii
- Χάρις
- EmperorPalpatine
- nucomer
- Ziekr
- J.Cameron
- alpha.kappa
- Giii
- KingPoul
- Ελεν
- tsiobieman
- brizoulis
- PanPan
- P.Dam.
- Antonius
- barkos
- jekkelock
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Παναρας
- Μαρια39
- Mammy Nun
- Μαραθ22
- Απροσάρμοστη
- jorahtheexplorah
- Jose13
- Billas
- louminis
- Pigeon
- n1ki20
- nobody8
- DeWiN
- effiee
- sophiaa
- angel27_
- Philologist
- User1294
- emilyfan85
- katerinavld
- BloodyFairy
- PanosBat
- phoni
- giott
- stefan
- Georgek7
- Paragontas7000
- Sherlockina
- Euge.loukia
- Evelynne
- Nikoleta_Giann
- ladybookworm
- Marple
- dim6
- Κάθριν
- korlef
- Vickyoustgl
- calliope
- Zelina
- ΠόπηΤς
- koukdespoina2004
- TheLittleBookworm
- george777
- T C
- Stergios
- EFIANA
- kost28
- Theodora03
- Steliosgkougkou
- fairyelly
- Pen_addict
- Pinkavocado
- Don25
- George.S
- theodoraooo
- Specon
- pagratios2
- johnsala
- Maria_Xagorari
- Revekka
- Markos
- dimitris-R9
- anakiriak@yahoo
- ale
- charmander
- Markiz
- Chemwizard
- Kostas568
- Athens2002
- Viedo
- penelopenick
- Christos1971
- Dimitraptlkf
- angies
- popi19
- Georgekk
- Ksenia. Ksenia77
- georgios03
- eukleidhs1821
- ΘανάσοςG4
- ΑναστασιαΜνκ
- Paraskevoula_5
- lilakrch
- Memetchi
- Fairydust2
- Αννα1
- Gggu
- sophielovegood
- Mapas26
- chester20080
- efi25
- Maria1743
- Lebron
- Maria@2000
- s93060
- ΠαναγιωταΔεμ17
- TonyMontanaEse
- panosveki
- Eri0611
- maria2001
- Dionyshs1
- Chrisa
- tzimandr
- Jimmis18
- Moblok
- igeorgeoikonomo
- Machris
- Red
- vetas
- Manolo165
- PanMoonlight
- Nosokomos
- Sense
- gk214
- V@Per
- Turtlestar
- Tolis76
- Liou
- Xristosdimitra
- Νηπενθή
- maria20
- VasoGrimes
- George9989
- pinkheart
- Mendem
- aekaras 21
- Lester34
- Nick2325
- Nikitas18
- shookone10
- Billokos1
- Alexecon1991
- abc1234
- Stif6
- mathboi
- ioannam
- Nick11
- damn
- Χρυσουλα-Δημητρα
- Ziggy 1
- Alexandros973
- Thrylosveria
- stav.mdp
- Αριάνα123
- imyrcarn
- leo41
- An_uknown_world
- air_fish
- than.bimp
- FRT
- Mary Jane
- Anonymous03
- Anna10
- sophia_b
- AnaMnk
- Jorjelinio
- KElPa
- elena16
- Κλημεντίνη
- Eua5
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.