Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wonderfullife
Νεοφερμένος
5 έως 12 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές ηλεκτρονικά. (έχει παρατεθεί το λινκ παραπάνω)
Η διαγραφή θα γίνει με αίτηση στο ηλεκτρονικό σύστημα για πρώτη φορά.
Επίσης, για πρώτη φορά δεν είναι προεγγραφή αλλά εγγραφή κανονική.
Άρα, δεν πηγαίνουμε στο πανεπιστήμιο που περάσαμε, δεν στέλνουμε δικαιολογητικά και την αίτηση διαγραφής μπορούμε να την κάνουμε ηλεκτρονικά
Οκ. Σε ευχαριστώ και πάλι. Πολύ μπέρδεμα η κατάσταση πάντως. Εμένα μου είπαν στη γραμματεία ότι πρέπει να κάνω αίτηση στα ΚΕΠ και ότι μετά θα μου στείλουν τη βεβαίωση...κάτι τέτοιο. Τρεις φορές ρώτησα γιατί τα έλεγε μπερδεμένα. Για αυτό είπα να ρωτήσω τον ειδικό
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mar_gr
Νεοφερμένος
Στο Πάντειο πως κάνουμε εγγραφή προερχόμενοι απο 10%;
Ηλεκτρονικά όπως κ οι υπόλοιποι
BloodSparrow
Εκκολαπτόμενο μέλος
και οι παλιοι αποφοιτοι θα πάρουμε;Ναι αλλά είναι για σένα φε θα χρειαστεί να την καταθεσεις
(πανελλ. με το νεο συστημα)
Cody
Πολύ δραστήριο μέλος
Φίλος πέρσι έστειλε τα χαρτιά του ταχυδρομικά και απάντηση δεν πήρε ποτέ, έπρεπε να πάει να ρωτήσει!
PantelKalo
Νεοφερμένος
1) περασα σε σωματα ασφαλειας αρα δεν εμπλέκεται η εγγραφη μου με αυτες τις ηλεκτρονικες;
2)δηλαδη εγω δεν μπορω να διαγραφτω ηλεκτρονικα πρεπει να τρεχω στην παλια σχολη;
manolis_98
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω δεν εχω καταλαβει κατι.
1) περασα σε σωματα ασφαλειας αρα δεν εμπλέκεται η εγγραφη μου με αυτες τις ηλεκτρονικες;
2)δηλαδη εγω δεν μπορω να διαγραφτω ηλεκτρονικα πρεπει να τρεχω στην παλια σχολη;
1)Για τις Στρατιωτικές Σχολές, τις Αστυνομικές Σχολές, τις Σχολές της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, τις Ακαδημίες του Εμπορικού Ναυτικού και τις Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης, η προθεσμία και η διαδικασία εγγραφής των επιτυχόντων θα καθοριστεί και θα πραγματοποιηθεί από τα αρμόδια Υπουργεία.
2)λογικά θα μπορείς όταν ανοίξει η φόρμα υποβολής για τα ΣΑ
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
δηλαδή από φέτος ,δε θα χρειαστεί να πάμε κατά τις 20~ /9 στη σχολή για τις εγγραφές;
και θα ξεκινάμε κατευθείαν μαθήματα τον οκτώβρη;
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Φέτος, γίνεται ηλεκτρονικά η εγγραφή και δεν χρειάζεται η αποστολή δικαιολογητικων η φυσικής παρουσίας στο πανεπιστήμιο
Θανασης Α.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Επειδη εμεινα αρκετο καιρο εκτος του ιντερνετ λογω αναζητησης κατοικιας,για τις εγγραφες εχουμε κατι νεοτερο;
Ξεκινάνε την Δευτέρα οι εγγραφές στο https://eregister.it.minedu.gov.gr/ .
Δεν είναι προεγγραφή αλλά ΕΓΓΡΑΦΗ. Άρα, δεν χρειάζεται η φυσική μας παρουσία στο πανεπιστήμιο αλλά ούτε και η αποστολή δικαιολογητικών.
Dimitrapapaman
Νεοφερμένος
Επειδη η διαδικασία δεν είναι ξεκάθαρη και η προθεσμία είναι στενή αν γινεται απαντήστε μου! Σας ευχαριστω εκ των προτέρων!
Στο δελτιο τυπου στο σαιτ του υπουργειου λεει σε καποιο σημειο προς το τελος
"Οι εγγραφέντες για να έχουν πρόσβαση στις ακαδημαϊκές υπηρεσίες της κάθε Σχολής και Τμήματος, θα πρέπει να επιδείξουν στη Γραμματεία του Τμήματος ή της Σχολής αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο, προκειμένου να γίνει η ταυτοπροσωπία τους. Σε κάθε περίπτωση, η Γραμματεία δύναται να ζητήσει συμπληρωματικά δικαιολογητικά από τους εγγραφέντες."
Αυτο σημαινει οτι για να παρουμε κωδικους(που χρησιμοποιουνται για να εκδοθει το πασο και για υπηρεσιες της σχολης) θα πρεπει μετα την εγγραφη να παμε στην γραμματεια με ταυτοτητα?
Hercret
Νεοφερμένος
Γνωριζει κανεις αν ειναι απαραιτητο να παρω βεβαιωση συμμετοχης στις πανελλαδικες απο το λυκειο επειδη η διαδικασια τωρα ειναι πληρως ηλεκτρονικα?
Μπορεί να στην ζητήσουν μετά από την γραμματεία. Πάρε την καλού κακού να την έχεις
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Παιδια να ρωτησω κατι
Στο δελτιο τυπου στο σαιτ του υπουργειου λεει σε καποιο σημειο προς το τελος
"Οι εγγραφέντες για να έχουν πρόσβαση στις ακαδημαϊκές υπηρεσίες της κάθε Σχολής και Τμήματος, θα πρέπει να επιδείξουν στη Γραμματεία του Τμήματος ή της Σχολής αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο, προκειμένου να γίνει η ταυτοπροσωπία τους. Σε κάθε περίπτωση, η Γραμματεία δύναται να ζητήσει συμπληρωματικά δικαιολογητικά από τους εγγραφέντες."
Αυτο σημαινει οτι για να παρουμε κωδικους(που χρησιμοποιουνται για να εκδοθει το πασο και για υπηρεσιες της σχολης) θα πρεπει μετα την εγγραφη να παμε στην γραμματεια με ταυτοτητα?
Αν δεν μπορείς να πας στη σχολή, μπορείς να ζητήσεις τους κωδικούς για το πάσο και τις ακαδημαϊκές υπηρεσίες στέλνοντας επικυρωμενο φώτο αντίγραφο της ταυτότητας σου μέσω fax. Είναι προαιρετική η φυσική σου παρουσία.
Γνωριζει κανεις αν ειναι απαραιτητο να παρω βεβαιωση συμμετοχης στις πανελλαδικες απο το λυκειο επειδη η διαδικασια τωρα ειναι πληρως ηλεκτρονικα?
Να την έχεις γιατί μπορεί να σου χρειαστεί.
Γεια σας παιδιά! περυσι ήμουν στη Φιλολογια Ρεθυμνο φέτος έδωσα πανελληνιες και πέρασα ιστορία αρχαιολογία Αθηνα! Την βδομάδα αυτη (Τετάρτη θα πάω κρητη και σκεφτομουν να πάω στη γραμματεία να διαγραφτώ για να μπορέσω να εγγραφτω στη νεα σχολή! Τι μου προτείνετε : 1) να πάω κρητη στη γραμματεία αυτοπροσώπως να διαγραφτώ [εχω ακούσει πως γινεται αυθημερόν η διαδικασία] και κατόπιν να κανω εγγραφη στο νέο τμημα δηλώνοντας πως δεν ήμουν προηγουμένως εγγεγραμμένη σε αλλο δηλαδη ως πρωτη φορα επιτυχούσα; ή 2) να μπω στο site για την εγγραφη να δηλώσω τη προηγούμενη μου σχολή; (Είδα πως ταυτοχρονα γινεται και διαγραφή αλλα πως θα σταλεί ηλεκτρονικά στο νέο τμημα + οτι πως και που θα παραδώσω το πασο; αυτο το ηλεκτρονικό με αγχώνει μη τυχον γινει καποια επιπλοκή!)
Επειδη η διαδικασία δεν είναι ξεκάθαρη και η προθεσμία είναι στενή αν γινεται απαντήστε μου! Σας ευχαριστω εκ των προτέρων!
Η διαγραφή θα μπορεί να γίνει μέσω συστήματος.
Πρώτα λοιπόν κάνεις αίτηση διαγραφής και μετά κάνεις την εγγραφή σου. Λογικά θα δίνονται οδηγίες στο σύστημα.
Hercret
Νεοφερμένος
Ρε παιδιά τι ώρα θα ανοίξει το σύστημα για τις εγγραφές;
Όταν ξυπνήσει ο Φίλης
DevilDaringYou
Νεοφερμένος
είχα στείλει την προηγούμενη βδομάδα στην σχολή που είχα περάσει πέρσι μια υπεύθυνη δήλωση διαγραφής και το πάσο μου.. από την σχολή μου όμως δεν μου έχουν στείλει τίποτα και καμια βεβαίωση ότι έχω διαγραφεί..
και τώρα πως θα γίνει η διαγραφή ηλεκτρονικά?
α και δεν μπορώ να μπω στο site τους υπουργείου για τις εγγραφές -.-
Chiyo
Πολύ δραστήριο μέλος
ρε παιδιά...έχω μπερδευτεί πολύ με τις εγγραφές..
είχα στείλει την προηγούμενη βδομάδα στην σχολή που είχα περάσει πέρσι μια υπεύθυνη δήλωση διαγραφής και το πάσο μου.. από την σχολή μου όμως δεν μου έχουν στείλει τίποτα και καμια βεβαίωση ότι έχω διαγραφεί..
και τώρα πως θα γίνει η διαγραφή ηλεκτρονικά?
α και δεν μπορώ να μπω στο site τους υπουργείου για τις εγγραφές -.-
το σάιτ δεν έχει ανοίξει ακόμα. όσο για την υπεύθυνη δήλωση που έστειλες καλύτερα πάρε τηλεφωνο στη γραμματεία και ρώτα αν είναι valid ή αν πρέπει να υποβάλεις τη διαγραφή και ηλεκτρονικά (υποθέτω)
γνωρίζει κανείς πώς ακριβώς (και εάν) θα παραδώσουμε πίσω το πάσο που έχουμε απο πέρυσι;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 366 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ken
- Entropy24
- patatosalata22
- Joji
- Chris180
- giorgos5002
- Nasia_2
- suaimhneas
- phleidhs
- Unboxholics
- Antonia Alexandra
- NeosUser2023
- Johanna Mark
- Drglitterstar
- the.m024
- Than003
- Ness
- Sofos Gerontas
- George_dr
- carnage
- Jojo K
- constansn
- giannis05
- Arianara S3
- Nala
- mvas
- ilias_21
- AggelikiGr
- dmav
- Γιώτα Γιαννακού
- iiTzArismaltor_
- IcedBreaje
- Obi-Wan Kenobi
- allall1
- snowy
- Peter Pan13
- eirinipap
- Hased Babis
- Alessandra Eliza
- bruh_234
- Abiogenesis
- Leo komm
- Scandal
- kalhkardia
- Maynard
- estrela
- aggorf
- ggl
- Lifelong Learner
- suuuuiiii
- Γιώργος μεγ
- elevag
- xanthippiad
- BatGuin
- ikigai
- Μιχαήλ
- spring day
- tom 1975
- Panagiotis849
- lenaki001
- Parl Pip
- liana
- flaura
- Nemesiis
- GeorgePap2003
- Mewmaw
- αντιγονη.
- jimis2001
- Έλενα Παπαμακαριου
- ivannag
- nearos
- guest24440
- SoyN
- Lia 2006
- arko
- christosk_
- roud
- tfghp
- Arvacon
- SlimShady
- Nick_nt
- Νικολινα
- evaggelia anna
- Γατέχων
- panagiotis12
- Giannis_19
- Τρελας123
- augustine
- Pharmacist01
- savethetrees
- afrodith05
- spinalgr1990
- arapakos
- Ιωάννα λ
- TheUnknown
- MrDna
- desperate-ambitious!
- Gogosps
- nicole1982
- American Economist
- Magigi
- giannhs2001
- emzou
- synthnightingale
- panaman
- SKG
- argy
- Citylights
- Nick254
- Schlimazel
- oups
- Vasilikii
- Χάρις
- EmperorPalpatine
- nucomer
- Ziekr
- J.Cameron
- alpha.kappa
- Giii
- KingPoul
- Ελεν
- tsiobieman
- brizoulis
- PanPan
- P.Dam.
- Antonius
- barkos
- jekkelock
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Παναρας
- Μαρια39
- Mammy Nun
- Μαραθ22
- Απροσάρμοστη
- jorahtheexplorah
- Jose13
- Billas
- louminis
- Pigeon
- n1ki20
- nobody8
- DeWiN
- effiee
- sophiaa
- angel27_
- Philologist
- User1294
- emilyfan85
- katerinavld
- BloodyFairy
- PanosBat
- phoni
- giott
- stefan
- Georgek7
- Paragontas7000
- Sherlockina
- Euge.loukia
- Evelynne
- Nikoleta_Giann
- ladybookworm
- Marple
- dim6
- Κάθριν
- korlef
- Vickyoustgl
- calliope
- Zelina
- ΠόπηΤς
- koukdespoina2004
- TheLittleBookworm
- george777
- T C
- Stergios
- EFIANA
- kost28
- Theodora03
- Steliosgkougkou
- fairyelly
- Pen_addict
- Pinkavocado
- Don25
- George.S
- theodoraooo
- Specon
- pagratios2
- johnsala
- Maria_Xagorari
- Revekka
- Markos
- dimitris-R9
- anakiriak@yahoo
- ale
- charmander
- Markiz
- Chemwizard
- Kostas568
- Athens2002
- Viedo
- penelopenick
- Christos1971
- Dimitraptlkf
- angies
- popi19
- Georgekk
- Ksenia. Ksenia77
- georgios03
- eukleidhs1821
- ΘανάσοςG4
- ΑναστασιαΜνκ
- Paraskevoula_5
- lilakrch
- Memetchi
- Fairydust2
- Αννα1
- Gggu
- sophielovegood
- Mapas26
- chester20080
- efi25
- Maria1743
- Lebron
- Maria@2000
- s93060
- ΠαναγιωταΔεμ17
- TonyMontanaEse
- panosveki
- Eri0611
- maria2001
- Dionyshs1
- Chrisa
- tzimandr
- Jimmis18
- Moblok
- igeorgeoikonomo
- Machris
- Red
- vetas
- Manolo165
- PanMoonlight
- Nosokomos
- Sense
- gk214
- V@Per
- Turtlestar
- Tolis76
- Liou
- Xristosdimitra
- Νηπενθή
- maria20
- VasoGrimes
- George9989
- pinkheart
- Mendem
- aekaras 21
- Lester34
- Nick2325
- Nikitas18
- shookone10
- Billokos1
- Alexecon1991
- abc1234
- Stif6
- mathboi
- ioannam
- Nick11
- damn
- Χρυσουλα-Δημητρα
- Ziggy 1
- Alexandros973
- Thrylosveria
- stav.mdp
- Αριάνα123
- imyrcarn
- leo41
- An_uknown_world
- air_fish
- than.bimp
- FRT
- Mary Jane
- Anonymous03
- Anna10
- sophia_b
- AnaMnk
- Jorjelinio
- KElPa
- elena16
- Κλημεντίνη
- Eua5
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.