Cody
Πολύ δραστήριο μέλος
Πέρασα Διοίκηση Επιχειρήσεων αλλά δεν θέλω να πάω, και θα ξανα δώσω. Το θέμα είναι ότι μου λένε να γραφτώ στο τμήμα για να πάρω τα δικαιώματα, και εάν δεν πάω η εγγραφή μετά από δύο χρόνια θα ακυρωθεί αυτόματα (έτσι μου είπαν)
Στην αίτηση προεγγραφής υπογράφω ότι δεν είμαι σε κανένα άλλο τμήμα της Τριτοβάθμιας. Το θέμα είναι ότι εάν εγώ το χρόνου περάσω κάπου και θέλω να πάω, θα έχω ήδη μια εγγραφή σε τμήμα. Πως την ακυρώνω εκείνη?!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Όταν δώσεις πάλι πανελλήνιες και όταν βγουν πάλι οι βασεις,θα πας στη σχολή που πέρασες τη πρώτη φορά ( με κάποια δικαιολογητικά που θα σου πουν αυτοι αν ερθεις σε επικοινωνια μαζι τους) και θα κανεις αιτηση για να διαγραφεις απο τη σχολή.Στην περιοδο των εγγραφων πας κανονικα στη σχολή που πέρασες -δινοντας 2η φορά πανελληνιες- και εγγράφεσαι κανονικα,δεν θα υπάρχει κάποιο θέμα εφοσον εχεις διαγραφει απο την αλλη.Μια ερώτηση παίδες
Πέρασα Διοίκηση Επιχειρήσεων αλλά δεν θέλω να πάω, και θα ξανα δώσω. Το θέμα είναι ότι μου λένε να γραφτώ στο τμήμα για να πάρω τα δικαιώματα, και εάν δεν πάω η εγγραφή μετά από δύο χρόνια θα ακυρωθεί αυτόματα (έτσι μου είπαν)
Στην αίτηση προεγγραφής υπογράφω ότι δεν είμαι σε κανένα άλλο τμήμα της Τριτοβάθμιας. Το θέμα είναι ότι εάν εγώ το χρόνου περάσω κάπου και θέλω να πάω, θα έχω ήδη μια εγγραφή σε τμήμα. Πως την ακυρώνω εκείνη?!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cody
Πολύ δραστήριο μέλος
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Επειδή θα στείλω τα χαρτιά ταχυδρομικός, θα πρέπει να πάω στην σχολή για κάτι, ή θα μου στείλουν ταχυδρομικός και αυτοί τίποτα χαρτιά εγγραφής κλπ?!
Ακριβως την ιδια απορια εχω και'γω
Cody
Πολύ δραστήριο μέλος
athinaios
Νεοφερμένος
steve391242
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο προχειρος αριθμος μητρωου φανταζομαι οτι θα ειναι ο αριθμος μητρωου φοιτητη που σου αντιστοιχει στη σχολη, ολοι οι φοιτητες εχουμε εναν. Καλο θα ειναι να τον θυμασαι απο εξω, γιατι οποτε σου ζητανε τα στοιχεια σου πχ εγγραφη σε εργαστηρια, στην εξεταστικη, ακομα και οταν θα εχεις να παραδωσεις εργασιες θα πρεπει να τον γραφεις. (θα τον γραφει και το πασο σου βεβαια σε περιπτωση που τον ξεχασεις,αλλα να ξερεις γενικα θα σου χρειαζεται).
Λογικα η γραμματεια του τμηματος δεν σαν στελνει χαρτια να συμπληρωσετε εξτρα (μπορει να χρειαζεται να κανετε καμια μινι ηλεκτρονικη εγγραφη για να παρετε τους κωδικους σας, αλλα αυτο εξαρταται απο την σχολη). Απλα οταν ενημερωθειτε απο την κουριερ οτι πηγαν τα χαρτια σας, καλο θα ειναι να παρετε ενα τηλ. την γραμματεια να επιβεβαιωσετε οτι ολα τα χαρτια σας ειναι οκ.
jim2015
Εκκολαπτόμενο μέλος
Διαβαστε την ανακοινωση του ΤΕΦ σχετικα με το δελτιο της ΕΛΣΤΑΤ.Κατι παρομοιο πιστευω οτι θα ισχυει για ολες τις σχολες
eva kan
Εκκολαπτόμενο μέλος
dum spiro spero
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν εχουν στειλει κωδικους
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος
dum spiro spero
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λογικά θα κάνετε αργότερα τις δηλώσεις μαθημάτων, αφού ξεκινήσουν οι παραδόσεις.
Δηλαδη θα παρακολουθησουμε χωρις να χουμε κανει δηλωση;
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος
Εμάς πέρυσι τον Οκτώβριο είχε κάνει η γραμματεία την δήλωση για τους πρωτοετείς μόνο. Στο δεύτερο εξάμηνο την κάναμε μόνοι μας, αλλά μετά από μίσο μήνα από τότε που ξεκίνησαν τα μαθήματα. Θέλω να πω ότι θα βγάλει ανακοίνωση η γραμματεία της σχολής σας όταν έρθει η ώρα και θα έχει προθεσμία κάπου 20 μέρες για να την κάνετε.Δηλαδη θα παρακολουθησουμε χωρις να χουμε κανει δηλωση;
dum spiro spero
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εμάς πέρυσι τον Οκτώβριο είχε κάνει η γραμματεία την δήλωση για τους πρωτοετείς μόνο. Στο δεύτερο εξάμηνο την κάναμε μόνοι μας, αλλά μετά από μίσο μήνα από τότε που ξεκίνησαν τα μαθήματα. Θέλω να πω ότι θα βγάλει ανακοίνωση η γραμματεία της σχολής σας όταν έρθει η ώρα και θα έχει προθεσμία κάπου 20 μέρες για να την κάνετε.
Α οκ, οποτε αναμενουμε ανακοινωση . Παρ ολα αυτα τα μαθηματα θα γινουν κανονικα ετσι;
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος
Ναι θα ξεκινήσετε την ημερομηνία που θα σας πούνε, μαζί με όλη την σχολή. Μην αγχώνεσαι, μέχρι κι εμείς (2+ έτος) αργότερα θα κάνουμε την δήλωση.Α οκ, οποτε αναμενουμε ανακοινωση . Παρ ολα αυτα τα μαθηματα θα γινουν κανονικα ετσι;
dum spiro spero
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι θα ξεκινήσετε την ημερομηνία που θα σας πούνε, μαζί με όλη την σχολή. Μην αγχώνεσαι, μέχρι κι εμείς (2+ έτος) αργότερα θα κάνουμε την δήλωση.
Σ ευχαριστω πολυ!!
Ilma
Νεοφερμένος
σ εμενα εστειλε για να μπω να συμπληρωσω τα στοιχεια μου αλλα δε μου εχει στειλει ακομη τους κωδικουςΡε παιδιά το auth.it έστειλε σε όλους μήνυμα ?
eva kan
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σε μένα γιατί δεν στέλνει ?σ εμενα εστειλε για να μπω να συμπληρωσω τα στοιχεια μου αλλα δε μου εχει στειλει ακομη τους κωδικους
Ilma
Νεοφερμένος
τι να σου πω.... το σαιτ παντως που ελεγε το μηνυμα να μπουμε ειναι το https://register.auth.gr/ αν θες μπορεις να μπεις να δοκιμασεις να καταχωρίσεις τα στοιχεια σου η να παρεις ενα τηλ τη γραμματειαΣε μένα γιατί δεν στέλνει ?
jim2015
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 366 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ken
- Entropy24
- patatosalata22
- Joji
- Chris180
- giorgos5002
- Nasia_2
- suaimhneas
- phleidhs
- Unboxholics
- Antonia Alexandra
- NeosUser2023
- Johanna Mark
- Drglitterstar
- the.m024
- Than003
- Ness
- Sofos Gerontas
- George_dr
- carnage
- Jojo K
- constansn
- giannis05
- Arianara S3
- Nala
- mvas
- ilias_21
- AggelikiGr
- dmav
- Γιώτα Γιαννακού
- iiTzArismaltor_
- IcedBreaje
- Obi-Wan Kenobi
- allall1
- snowy
- Peter Pan13
- eirinipap
- Hased Babis
- Alessandra Eliza
- bruh_234
- Abiogenesis
- Leo komm
- Scandal
- kalhkardia
- Maynard
- estrela
- aggorf
- ggl
- Lifelong Learner
- suuuuiiii
- Γιώργος μεγ
- elevag
- xanthippiad
- BatGuin
- ikigai
- Μιχαήλ
- spring day
- tom 1975
- Panagiotis849
- lenaki001
- Parl Pip
- liana
- flaura
- Nemesiis
- GeorgePap2003
- Mewmaw
- αντιγονη.
- jimis2001
- Έλενα Παπαμακαριου
- ivannag
- nearos
- guest24440
- SoyN
- Lia 2006
- arko
- christosk_
- roud
- tfghp
- Arvacon
- SlimShady
- Nick_nt
- Νικολινα
- evaggelia anna
- Γατέχων
- panagiotis12
- Giannis_19
- Τρελας123
- augustine
- Pharmacist01
- savethetrees
- afrodith05
- spinalgr1990
- arapakos
- Ιωάννα λ
- TheUnknown
- MrDna
- desperate-ambitious!
- Gogosps
- nicole1982
- American Economist
- Magigi
- giannhs2001
- emzou
- synthnightingale
- panaman
- SKG
- argy
- Citylights
- Nick254
- Schlimazel
- oups
- Vasilikii
- Χάρις
- EmperorPalpatine
- nucomer
- Ziekr
- J.Cameron
- alpha.kappa
- Giii
- KingPoul
- Ελεν
- tsiobieman
- brizoulis
- PanPan
- P.Dam.
- Antonius
- barkos
- jekkelock
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Παναρας
- Μαρια39
- Mammy Nun
- Μαραθ22
- Απροσάρμοστη
- jorahtheexplorah
- Jose13
- Billas
- louminis
- Pigeon
- n1ki20
- nobody8
- DeWiN
- effiee
- sophiaa
- angel27_
- Philologist
- User1294
- emilyfan85
- katerinavld
- BloodyFairy
- PanosBat
- phoni
- giott
- stefan
- Georgek7
- Paragontas7000
- Sherlockina
- Euge.loukia
- Evelynne
- Nikoleta_Giann
- ladybookworm
- Marple
- dim6
- Κάθριν
- korlef
- Vickyoustgl
- calliope
- Zelina
- ΠόπηΤς
- koukdespoina2004
- TheLittleBookworm
- george777
- T C
- Stergios
- EFIANA
- kost28
- Theodora03
- Steliosgkougkou
- fairyelly
- Pen_addict
- Pinkavocado
- Don25
- George.S
- theodoraooo
- Specon
- pagratios2
- johnsala
- Maria_Xagorari
- Revekka
- Markos
- dimitris-R9
- anakiriak@yahoo
- ale
- charmander
- Markiz
- Chemwizard
- Kostas568
- Athens2002
- Viedo
- penelopenick
- Christos1971
- Dimitraptlkf
- angies
- popi19
- Georgekk
- Ksenia. Ksenia77
- georgios03
- eukleidhs1821
- ΘανάσοςG4
- ΑναστασιαΜνκ
- Paraskevoula_5
- lilakrch
- Memetchi
- Fairydust2
- Αννα1
- Gggu
- sophielovegood
- Mapas26
- chester20080
- efi25
- Maria1743
- Lebron
- Maria@2000
- s93060
- ΠαναγιωταΔεμ17
- TonyMontanaEse
- panosveki
- Eri0611
- maria2001
- Dionyshs1
- Chrisa
- tzimandr
- Jimmis18
- Moblok
- igeorgeoikonomo
- Machris
- Red
- vetas
- Manolo165
- PanMoonlight
- Nosokomos
- Sense
- gk214
- V@Per
- Turtlestar
- Tolis76
- Liou
- Xristosdimitra
- Νηπενθή
- maria20
- VasoGrimes
- George9989
- pinkheart
- Mendem
- aekaras 21
- Lester34
- Nick2325
- Nikitas18
- shookone10
- Billokos1
- Alexecon1991
- abc1234
- Stif6
- mathboi
- ioannam
- Nick11
- damn
- Χρυσουλα-Δημητρα
- Ziggy 1
- Alexandros973
- Thrylosveria
- stav.mdp
- Αριάνα123
- imyrcarn
- leo41
- An_uknown_world
- air_fish
- than.bimp
- FRT
- Mary Jane
- Anonymous03
- Anna10
- sophia_b
- AnaMnk
- Jorjelinio
- KElPa
- elena16
- Κλημεντίνη
- Eua5
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.