MarilynSt
Νεοφερμένος
Εγώ θα τα πάω αύριο η ίδια.Εσείς πως θα στείλετε/στείλατε τα δικαιολογητικά;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ναι. Όποτε μπαίνεις στη συγκεκριμένη σελίδα του υπουργείου θα τη βρίσκεις σε μορφή Pdf. Και να βγεις από το σύστημα, θα βάζεις κωδικό εξετάσεων και κωδικό πρόσβασης και θα την ξανά βρίσκεις έτοιμη.
Μπορείς να πας και σε βιβλιοπωλείο να στην εκτυπώσουν πάντως, εγώ αυτό έκανα!
σε ευχαριστω πολυ να σαι καλα
στα στοιχεια κατοικιας φοιτητη και στοιχεια κατοικιας γονεων συμπληρωνουμε ακριβως τα ιδια πραγματα ή διαφορετικα;;
επισης στα στοιχεια προσωπου εκτακτης αναγκης τι συμπληρωνετε;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
damn
Πολύ δραστήριο μέλος
Vasia4ml
Νεοφερμένος
Γιατί κάλεσα σήμερα στη γραμματεία της σχολής μου και δεν είχαν ιδέα , λέγοντάς μου με επιφύλαξη ότι πρέπει να δηλώσω πως φοιτώ στην προηγούμενη σχολή (παρόλο που έχω λάβει αποφοιτήριο) και να προσκομίσω τη διαγραφή μου μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά.....
leouv
Εκκολαπτόμενο μέλος
GKara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σας έδωσαν εσάς βεβαίωση εγγραφής ή να γιολαρω κόβοντας μισό εισιτήριο στα ΜΜΜ χωρίς να την εχω ;
Μην ανησυχεις πλησιάζουν εκλογές και οι ελεγκτές είναι όλο και πιο σπάνιοι
στοιχεια προσωπου εκτακτης αναγκης τι βαλατε;;
Kwstass
Νεοφερμένος
Παιδιά τελικά με τη διαγραφή και την εγγραφή τι γίνεται;
Γιατί κάλεσα σήμερα στη γραμματεία της σχολής μου και δεν είχαν ιδέα , λέγοντάς μου με επιφύλαξη ότι πρέπει να δηλώσω πως φοιτώ στην προηγούμενη σχολή (παρόλο που έχω λάβει αποφοιτήριο) και να προσκομίσω τη διαγραφή μου μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά.....
Και εμένα το ίδιο μου είπαν, να δηλώσω την προηγούμενη σχολή παρόλο που έκανα διαγραφή.Απλά σε εμένα προκύπτει το εξής πρόβλημα, ενώ τα έχω δηλώσει όλα , όταν παταω οριστικη υποβολή, μετά που φορτώνει μου πετάει ένα error.Κάνω κάτι λάθος ή έχει θέμα το site ;;;;
Vasia4ml
Νεοφερμένος
Είναι το πλέον λογικό σε αυτή την περίπτωση. Απλά με τα δικαιολογητικά θα δώσω και τη διαγραφή μου, τυπικά.
GKara
Εκκολαπτόμενο μέλος
συμπληρωνουμε ακριβως τα ιδια πραγματα ή διαφορετικα στα στοιχεια κατοικιας φοιτητη και κατοικιας γονεων ;;
στοιχεια προσωπου εκτακτης αναγκης τι βαλατε;;
Αμα ζεις με τους γονείς σου ,ναι !
Εγω έβαλα τον πατέρα μου ως πρόσπο εκτακτης αναγκης !
DarthFederer
Διάσημο μέλος
Χαλαρωστε. Δεν ειναι ετσι. Ειναι φοιτητες οπως εσεις κι εγω. Μερικοι λιωνουν ολη μερα στο τραπεζακι της σχολης, συνηθως 1-2 απο καθε παραταξη. Τουλαχιστον στη δικια μου σχολη ετσι ειναι. Κι αυτο ισχυει για ολες τις παραταξεις. Και πιθανον θα κανετε φιλιες με καποιους, θα βγειτε βραδυ, θα κανονισετε να παιξετε μαζι μπαλα κλπ κλπ. Εκμεταλλευτειτε τους οσο γινεται (με την καλη εννοια) και κανετε τους ξεκαθαρο οτι δεν θελετε να ασχοληθειτε ενεργα. Δεν θα σας τα πρηζουν 24/7, δεν ειναι μαλακες.
Και δεν περιστρεφεται ολη η ζωη μας γυρω απο την πολιτικη. Οσο και να θελετε να το παιξετε απολιτικ, καποια πολιτικη αποψη την εχετε και πρεπει να την εχετε απο τη στιγμη που πλεον εχετε δικαιωμα ψηφου σε εκλογες. Αυτη ομως η αποψη, ακομα και αν ειναι αρκετα στερεη, οπως ας πουμε η δικια μου, δεν πρεπει να αποτελει απροσπελαστο τοιχο για τη συναναστροφη σας με ατομα στη σχολη. Θα εχετε και φιλους που δεν θα πιστευετε τιποτα κοινο που αν πιασετε κουβεντα για τα πολιτικα πιθανον να αρπαχτειτε. Μην πειτε ποτε "εγω ειμαι αριστερος, σιγα μην κανω παρεα με ΔΑΠιτες" ή το αντιθετο. Με ολους κανουμε παρεα γιατι με ολους θα ζουμε μετα αυριο στην κοινωνια. Δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα, σεβαστειτε την αποψη του αλλου για να σεβαστει και ο αλλος τη δικη σας.
katerina_022
Νεοφερμένος
dimipoetry
Νεοφερμένος
και γω που σημερα γραφτηκα στην ιδια σχολη (απλως τμημα φιλολογιας) μου ζητησαν το αμκα....σε αλλους δηλαδη δν το ζητανε?Από ό,τι είδα μόλις, η σχολή μου στα δικαιολογητικά εγγραφής ζητάει να της αποσταλεί και βεβαίωση ΑΜΚΑ, ωστόσο στο υπουργείο δεν αναφερόταν κάτι τέτοιο κι εγώ έχω στείλει ήδη ταχυδρομικώς τα δικαιολογητικά μου. Θα υπάρξει πρόβλημα με την εγγραφή;
Keli1997!
Νεοφερμένος
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Τα δικαιολογητικά τα στέλνουμε στη διεύθυνση της γραμματείας του εκάστοτε τμήματος ????? Και τη διεύθυνση πού τη βρίσκουμε ????
Εδώ θα βρεις τις διευθύνσεις όλων των τμημάτων.
Συνημμένα
Keli1997!
Νεοφερμένος
Εδώ θα βρεις τις διευθύνσεις όλων των τμημάτων.
Δεν ξέρω αν οφείλεται σε πρόβλημα του υπολογιστή μου ή όχι , πάντως στα αρχεία αυτά βλέπω μόνο τις διευθύνσεις των ΤΕΙ ... Καμιά βοήθεια ??????????????
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Δεν ξέρω αν οφείλεται σε πρόβλημα του υπολογιστή μου ή όχι , πάντως στα αρχεία αυτά βλέπω μόνο τις διευθύνσεις των ΤΕΙ ... Καμιά βοήθεια ??????????????
Κατω αριστερα θα σου εχει να αλλαξεις καρτελα απο ΤΕΙ σε ΑΕΙ
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 366 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ken
- Entropy24
- patatosalata22
- Joji
- Chris180
- giorgos5002
- Nasia_2
- suaimhneas
- phleidhs
- Unboxholics
- Antonia Alexandra
- NeosUser2023
- Johanna Mark
- Drglitterstar
- the.m024
- Than003
- Ness
- Sofos Gerontas
- George_dr
- carnage
- Jojo K
- constansn
- giannis05
- Arianara S3
- Nala
- mvas
- ilias_21
- AggelikiGr
- dmav
- Γιώτα Γιαννακού
- iiTzArismaltor_
- IcedBreaje
- Obi-Wan Kenobi
- allall1
- snowy
- Peter Pan13
- eirinipap
- Hased Babis
- Alessandra Eliza
- bruh_234
- Abiogenesis
- Leo komm
- Scandal
- kalhkardia
- Maynard
- estrela
- aggorf
- ggl
- Lifelong Learner
- suuuuiiii
- Γιώργος μεγ
- elevag
- xanthippiad
- BatGuin
- ikigai
- Μιχαήλ
- spring day
- tom 1975
- Panagiotis849
- lenaki001
- Parl Pip
- liana
- flaura
- Nemesiis
- GeorgePap2003
- Mewmaw
- αντιγονη.
- jimis2001
- Έλενα Παπαμακαριου
- ivannag
- nearos
- guest24440
- SoyN
- Lia 2006
- arko
- christosk_
- roud
- tfghp
- Arvacon
- SlimShady
- Nick_nt
- Νικολινα
- evaggelia anna
- Γατέχων
- panagiotis12
- Giannis_19
- Τρελας123
- augustine
- Pharmacist01
- savethetrees
- afrodith05
- spinalgr1990
- arapakos
- Ιωάννα λ
- TheUnknown
- MrDna
- desperate-ambitious!
- Gogosps
- nicole1982
- American Economist
- Magigi
- giannhs2001
- emzou
- synthnightingale
- panaman
- SKG
- argy
- Citylights
- Nick254
- Schlimazel
- oups
- Vasilikii
- Χάρις
- EmperorPalpatine
- nucomer
- Ziekr
- J.Cameron
- alpha.kappa
- Giii
- KingPoul
- Ελεν
- tsiobieman
- brizoulis
- PanPan
- P.Dam.
- Antonius
- barkos
- jekkelock
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Παναρας
- Μαρια39
- Mammy Nun
- Μαραθ22
- Απροσάρμοστη
- jorahtheexplorah
- Jose13
- Billas
- louminis
- Pigeon
- n1ki20
- nobody8
- DeWiN
- effiee
- sophiaa
- angel27_
- Philologist
- User1294
- emilyfan85
- katerinavld
- BloodyFairy
- PanosBat
- phoni
- giott
- stefan
- Georgek7
- Paragontas7000
- Sherlockina
- Euge.loukia
- Evelynne
- Nikoleta_Giann
- ladybookworm
- Marple
- dim6
- Κάθριν
- korlef
- Vickyoustgl
- calliope
- Zelina
- ΠόπηΤς
- koukdespoina2004
- TheLittleBookworm
- george777
- T C
- Stergios
- EFIANA
- kost28
- Theodora03
- Steliosgkougkou
- fairyelly
- Pen_addict
- Pinkavocado
- Don25
- George.S
- theodoraooo
- Specon
- pagratios2
- johnsala
- Maria_Xagorari
- Revekka
- Markos
- dimitris-R9
- anakiriak@yahoo
- ale
- charmander
- Markiz
- Chemwizard
- Kostas568
- Athens2002
- Viedo
- penelopenick
- Christos1971
- Dimitraptlkf
- angies
- popi19
- Georgekk
- Ksenia. Ksenia77
- georgios03
- eukleidhs1821
- ΘανάσοςG4
- ΑναστασιαΜνκ
- Paraskevoula_5
- lilakrch
- Memetchi
- Fairydust2
- Αννα1
- Gggu
- sophielovegood
- Mapas26
- chester20080
- efi25
- Maria1743
- Lebron
- Maria@2000
- s93060
- ΠαναγιωταΔεμ17
- TonyMontanaEse
- panosveki
- Eri0611
- maria2001
- Dionyshs1
- Chrisa
- tzimandr
- Jimmis18
- Moblok
- igeorgeoikonomo
- Machris
- Red
- vetas
- Manolo165
- PanMoonlight
- Nosokomos
- Sense
- gk214
- V@Per
- Turtlestar
- Tolis76
- Liou
- Xristosdimitra
- Νηπενθή
- maria20
- VasoGrimes
- George9989
- pinkheart
- Mendem
- aekaras 21
- Lester34
- Nick2325
- Nikitas18
- shookone10
- Billokos1
- Alexecon1991
- abc1234
- Stif6
- mathboi
- ioannam
- Nick11
- damn
- Χρυσουλα-Δημητρα
- Ziggy 1
- Alexandros973
- Thrylosveria
- stav.mdp
- Αριάνα123
- imyrcarn
- leo41
- An_uknown_world
- air_fish
- than.bimp
- FRT
- Mary Jane
- Anonymous03
- Anna10
- sophia_b
- AnaMnk
- Jorjelinio
- KElPa
- elena16
- Κλημεντίνη
- Eua5
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.