_Silence_
Διάσημο μέλος
Περσι είχα περασει σε μια σχολη, απο την οποια εκανα ηδη διαγραφη και μου ηρθε και το εγγραφο επιβεβαιωσης διαγραφης..
Τωρα στην ηλεκτρονικη εγγραφη, θα αναφερω οτι δεν ειμαι πουθενα γραμμενη η το τμημα που ειχα περασει περσι;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 863023
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
leouv
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εχω βαλει αλλη υπογραφη στην αιτηση προεγγραφης στο ΚΕΠ και αλλη στην ταυτοτητα μου...θα παιξει θεμα??
Όχι! Το ίδιο έκανα κι εγώ. Αυτοί απλά θα σφραγίσουν το χαρτί που θα τους πας.
leouv
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδιά να ρωτήσω, όταν λέει ευκρινές φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου ή άλλου δημόσιου εγγράφου, εννοεί ότι πρέπει να είναι επικυρωμένο από τα κεπ( με σφραγίδα ) όπως και η δήλωση προεγγραφής ή αρκεί να είναι απλά φωτοτυπημένη;
Επικύρωση χρειάζεται μόνο η αίτηση! Στην ταυτότητα θέλουν απλά να φαίνονται καθαρά τα στοιχεία σου.
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
christinachris
Νεοφερμένος
odysseaspan
Νεοφερμένος
vasilakis13
Δραστήριο μέλος
-επικυρωμενο φωτοαντιγραφο του απολυτηριου
-επικυρωμενο φωτοαντιγραφο της βεβαιωσης προσβασης
-φωτοαντιγραφο διπλης οψεως της αστυνομικης ταυτοτητας
-4 εγχρωμες φωτογραφιες μικρες
-αιτηση προεγγραφης
υπαρχουν αλλα δικαιολογητικα/εγγραφα που δεν τα αναφερω και τα παραλειπω;;
απαιτειται υπευθυνη δηλωση που αναφερει οτι δεν ειμαι εγγεγραμμενος σε αλλη σχολη;;
χρειαζεται να παω στο σχολειο η σε κεπ για το γνησιο της υπογραφης της αιτησης προεγγραφης;;;
το αντιγραφο της αστυνομικης ταυτοτητας πρεπει να ειναι και αυτο επικυρωμενο;;;
vasilakis13
Δραστήριο μέλος
Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν είσαι εγγεγραμμένος σε άλλη σχολή δεν χρειάζεται επίσης καθώς είναι ενσωματωμένη στην αίτηση προεγγραφής σου.
Για το γνήσιο της υπογραφής απαιτείται να πας σε κάποιο κεπ ή αστυνομικό τμήμα, όχι όμως στο σχολείο.
τα δικαιολογητικά είναι όντως αυτά που αναφέρεις. Τα φωτοαντίγραφα απολυτηρίου και βεβαίωσης πρόσβασης νομίζω ότι δεν χρειάζεται να είναι επικυρωμένα, το ίδιο και της αστυνομικής ταυτότητας.
Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν είσαι εγγεγραμμένος σε άλλη σχολή δεν χρειάζεται επίσης καθώς είναι ενσωματωμένη στην αίτηση προεγγραφής σου.
Για το γνήσιο της υπογραφής απαιτείται να πας σε κάποιο κεπ ή αστυνομικό τμήμα, όχι όμως στο σχολείο.
σε ευχαριστω πολυ
στον τοπο κατοικιας τι σημειωσατε παιδες;;;
του νεου φοιτητικου σας σπιτιου ή του πατρικου σας;;
αλλου διαβασα οτι ισχυει το πρωτο
αλλου παλι διαβασα οτι ισχυει το δευτερο,γιατι καποιοι ακομα δεν εχουν βρει φοιτητικη στεγη ή σκοπευουν να μεινουν σε εστιες ή περασαν μεσα στην πολη τους... πφφφ οποιος/α ξερει ας με διαφωτισει..........
trelomogolo
Εκκολαπτόμενο μέλος
eva kan
Εκκολαπτόμενο μέλος
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Δεν έχουν θέμα. Εγώ έστειλα έγχρωμες.Παιδιά οι φωτογραφίες πρέπει να είναι ασπρόμαυρες ή έγχρωμες?
Alireza
Τιμώμενο Μέλος
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Ναι, μπορείς να πας ο ίδιος.Λοιπόν εγω έβαλα την κατοικία που μένω ως φοιτήτρια -διαφορετική απο των γονιών μου- ! Εξάλλου δε θα ειχε νόημα να υπάρχει η διάκριση στην πλατφόρμα... Εγω σκέφτομαι να μην τα στειλω, να παω αυτοπροσώπως, γινεται ετσι;
chrispap1997
Εκκολαπτόμενο μέλος
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Είχα και εγώ την ίδια απορία... Λέω τη Δευτέρα να πάρω τηλέφωνο τη γραμματεία της σχολής μου για να μάθω τι θα γίνει με το πάσο.παιδια γνωριζει κανενας τα πασο ποτε θα ειναι ετοιμα? θα αργησουν ή θα ειναι ετοιμα τελη σεπτεμβριου να περασουμε να τα παρουμε? θα υπαρξει καμια επισημη ενημερωση στον καθενα ξεχωριστα?
chrispap1997
Εκκολαπτόμενο μέλος
ωραια..ενημερωσε με σε παρακαλω οταν μαθειςΕίχα και εγώ την ίδια απορία... Λέω τη Δευτέρα να πάρω τηλέφωνο τη γραμματεία της σχολής μου για να μάθω τι θα γίνει με το πάσο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 366 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ken
- Entropy24
- patatosalata22
- Joji
- Chris180
- giorgos5002
- Nasia_2
- suaimhneas
- phleidhs
- Unboxholics
- Antonia Alexandra
- NeosUser2023
- Johanna Mark
- Drglitterstar
- the.m024
- Than003
- Ness
- Sofos Gerontas
- George_dr
- carnage
- Jojo K
- constansn
- giannis05
- Arianara S3
- Nala
- mvas
- ilias_21
- AggelikiGr
- dmav
- Γιώτα Γιαννακού
- iiTzArismaltor_
- IcedBreaje
- Obi-Wan Kenobi
- allall1
- snowy
- Peter Pan13
- eirinipap
- Hased Babis
- Alessandra Eliza
- bruh_234
- Abiogenesis
- Leo komm
- Scandal
- kalhkardia
- Maynard
- estrela
- aggorf
- ggl
- Lifelong Learner
- suuuuiiii
- Γιώργος μεγ
- elevag
- xanthippiad
- BatGuin
- ikigai
- Μιχαήλ
- spring day
- tom 1975
- Panagiotis849
- lenaki001
- Parl Pip
- liana
- flaura
- Nemesiis
- GeorgePap2003
- Mewmaw
- αντιγονη.
- jimis2001
- Έλενα Παπαμακαριου
- ivannag
- nearos
- guest24440
- SoyN
- Lia 2006
- arko
- christosk_
- roud
- tfghp
- Arvacon
- SlimShady
- Nick_nt
- Νικολινα
- evaggelia anna
- Γατέχων
- panagiotis12
- Giannis_19
- Τρελας123
- augustine
- Pharmacist01
- savethetrees
- afrodith05
- spinalgr1990
- arapakos
- Ιωάννα λ
- TheUnknown
- MrDna
- desperate-ambitious!
- Gogosps
- nicole1982
- American Economist
- Magigi
- giannhs2001
- emzou
- synthnightingale
- panaman
- SKG
- argy
- Citylights
- Nick254
- Schlimazel
- oups
- Vasilikii
- Χάρις
- EmperorPalpatine
- nucomer
- Ziekr
- J.Cameron
- alpha.kappa
- Giii
- KingPoul
- Ελεν
- tsiobieman
- brizoulis
- PanPan
- P.Dam.
- Antonius
- barkos
- jekkelock
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Παναρας
- Μαρια39
- Mammy Nun
- Μαραθ22
- Απροσάρμοστη
- jorahtheexplorah
- Jose13
- Billas
- louminis
- Pigeon
- n1ki20
- nobody8
- DeWiN
- effiee
- sophiaa
- angel27_
- Philologist
- User1294
- emilyfan85
- katerinavld
- BloodyFairy
- PanosBat
- phoni
- giott
- stefan
- Georgek7
- Paragontas7000
- Sherlockina
- Euge.loukia
- Evelynne
- Nikoleta_Giann
- ladybookworm
- Marple
- dim6
- Κάθριν
- korlef
- Vickyoustgl
- calliope
- Zelina
- ΠόπηΤς
- koukdespoina2004
- TheLittleBookworm
- george777
- T C
- Stergios
- EFIANA
- kost28
- Theodora03
- Steliosgkougkou
- fairyelly
- Pen_addict
- Pinkavocado
- Don25
- George.S
- theodoraooo
- Specon
- pagratios2
- johnsala
- Maria_Xagorari
- Revekka
- Markos
- dimitris-R9
- anakiriak@yahoo
- ale
- charmander
- Markiz
- Chemwizard
- Kostas568
- Athens2002
- Viedo
- penelopenick
- Christos1971
- Dimitraptlkf
- angies
- popi19
- Georgekk
- Ksenia. Ksenia77
- georgios03
- eukleidhs1821
- ΘανάσοςG4
- ΑναστασιαΜνκ
- Paraskevoula_5
- lilakrch
- Memetchi
- Fairydust2
- Αννα1
- Gggu
- sophielovegood
- Mapas26
- chester20080
- efi25
- Maria1743
- Lebron
- Maria@2000
- s93060
- ΠαναγιωταΔεμ17
- TonyMontanaEse
- panosveki
- Eri0611
- maria2001
- Dionyshs1
- Chrisa
- tzimandr
- Jimmis18
- Moblok
- igeorgeoikonomo
- Machris
- Red
- vetas
- Manolo165
- PanMoonlight
- Nosokomos
- Sense
- gk214
- V@Per
- Turtlestar
- Tolis76
- Liou
- Xristosdimitra
- Νηπενθή
- maria20
- VasoGrimes
- George9989
- pinkheart
- Mendem
- aekaras 21
- Lester34
- Nick2325
- Nikitas18
- shookone10
- Billokos1
- Alexecon1991
- abc1234
- Stif6
- mathboi
- ioannam
- Nick11
- damn
- Χρυσουλα-Δημητρα
- Ziggy 1
- Alexandros973
- Thrylosveria
- stav.mdp
- Αριάνα123
- imyrcarn
- leo41
- An_uknown_world
- air_fish
- than.bimp
- FRT
- Mary Jane
- Anonymous03
- Anna10
- sophia_b
- AnaMnk
- Jorjelinio
- KElPa
- elena16
- Κλημεντίνη
- Eua5
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.