EleNouzZz
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
TheNikosforever
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
selc
Δραστήριο μέλος
δεν καταλαβαίνεις αν έχεις γραφτεί?
Δεν σου έδωσε καμία βεβαίωση, κωδικούς ή κάτι τέλος πάντων που να πιστοποιεί ότι γράφτηκες;ρρ παιδια πηγα για την εγγραφη..εγινε κανονικα και μου ειπαν ομως να φερω και πιστοποιητικο γεννησεως...ειναι για την αναβολη για τον στρατο?? η εγγραφη εγινε κανονικα η χρειαζεται και το πιστοποιητικο γεννησεως??οποιος ξερει ας μου απαντησει γιατι εχω αγχωθει λιγακι...
Όταν ρώτησες για να μάθεις τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την εγγραφή σου, σου είπαν και για πιστοποιητικό;
TheNikosforever
Νεοφερμένος
Δεν σου έδωσε καμία βεβαίωση, κωδικούς ή κάτι τέλος πάντων που να πιστοποιεί ότι γράφτηκες;
Όταν ρώτησες για να μάθεις τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την εγγραφή σου, σου είπαν και για πιστοποιητικό;
οχι αλλα αυτο δεν με προβληματιζει γιατι δεν δοθηκαν παρομοια χαρτια ουτε σε γνωστη που γραφτηκε στο ιδιο τμημα την ιδια μερα αλλα δεν την ζητησαν κανενα πιστοποιητικο γεννησης...υποθετω οτι επειδη ηταν κοριτσι και δεν εχει υποχρεωσεις στρατιωτικες... οσον αφορα τα δικαιολογητικα τα ειχα δει μεσα απο την ιστιοσελιδα στο ιντερνετ...δεν αναφεροταν πουθενα πιστοποιητικο γεννησεως...μαλλον ενα τηλεφωνο στην γραμματεια θα λυσει ολες μου τις αποριες...
selc
Δραστήριο μέλος
οχι αλλα αυτο δεν με προβληματιζει γιατι δεν δοθηκαν παρομοια χαρτια ουτε σε γνωστη που γραφτηκε στο ιδιο τμημα την ιδια μερα αλλα δεν την ζητησαν κανενα πιστοποιητικο γεννησης...υποθετω οτι επειδη ηταν κοριτσι και δεν εχει υποχρεωσεις στρατιωτικες... οσον αφορα τα δικαιολογητικα τα ειχα δει μεσα απο την ιστιοσελιδα στο ιντερνετ...δεν αναφεροταν πουθενα πιστοποιητικο γεννησεως...μαλλον ενα τηλεφωνο στην γραμματεια θα λυσει ολες μου τις αποριες...
προφανώς θα τις λύσει ή μπορεί και όχι
όπως και να χει το πιστοποιητικό είναι ένα θέμα και σε άλλες σχολές!
π.χ εμένα στο τηλ μου είπαν να φέρω στο σάιτ έλεγε μόνο για αγόρια και σε κάτι ηχογραφημένες οδηγίες δεν το ανέφερε καθόλου
Ααα οκ! Εγώ είπα μήπως σου έδωσαν βεβαίωση ή κάποιο άλλο πιστοποιητικό, οπότε δεν θα υπήρχε κανένας λόγος ανησυχίας. Θα ήταν σίγουρο ότι γράφτηκες. Αλλά εντάξει δεν είναι θέμα αυτό, σε μια φίλη μου τίποτα δεν έδωσαν (σε σχολή της θεσ/νίκης)οχι αλλα αυτο δεν με προβληματιζει γιατι δεν δοθηκαν παρομοια χαρτια ουτε σε γνωστη που γραφτηκε στο ιδιο τμημα την ιδια μερα αλλα δεν την ζητησαν κανενα πιστοποιητικο γεννησης...υποθετω οτι επειδη ηταν κοριτσι και δεν εχει υποχρεωσεις στρατιωτικες... οσον αφορα τα δικαιολογητικα τα ειχα δει μεσα απο την ιστιοσελιδα στο ιντερνετ...δεν αναφεροταν πουθενα πιστοποιητικο γεννησεως...μαλλον ενα τηλεφωνο στην γραμματεια θα λυσει ολες μου τις αποριες...
Ναι εννοείται πάρε τηλέφωνο!!
TheNikosforever
Νεοφερμένος
προφανώς θα τις λύσει ή μπορεί και όχι
όπως και να χει το πιστοποιητικό είναι ένα θέμα και σε άλλες σχολές!
π.χ εμένα στο τηλ μου είπαν να φέρω στο σάιτ έλεγε μόνο για αγόρια και σε κάτι ηχογραφημένες οδηγίες δεν το ανέφερε καθόλου
Ααα οκ! Εγώ είπα μήπως σου έδωσαν βεβαίωση ή κάποιο άλλο πιστοποιητικό, οπότε δεν θα υπήρχε κανένας λόγος ανησυχίας. Θα ήταν σίγουρο ότι γράφτηκες. Αλλά εντάξει δεν είναι θέμα αυτό, σε μια φίλη μου τίποτα δεν έδωσαν (σε σχολή της θεσ/νίκης)
Ναι εννοείται πάρε τηλέφωνο!!
thanks για την βοηθεια...
Starouba45
Νεοφερμένος
ThEo_Bon
Νεοφερμένος
myrto93
Νεοφερμένος
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Στο πιστοποιητικό γεννήσεως το λέει.παιδια θελω βοηθεια..!!!τωρα αποφοιτησα και οταν πηγα στην σχολη να κανω α χαρτια μου ζητουσε αριθμο μητρωου αρενων ..κοιταξα το πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης και δεν ειχα..τι εγινε???ξερει κανεισ.?
soras7
Νεοφερμένος
και σε εμενα μονο τριπτυχο δωσαν.Βλακεία θα ρωτήσω μάλλον, αλλά όταν γράφτηκα στην σχολή (Φυσικό) μου έδωσαν μόνο το τρίπτυχο. Έπρεπε να δώσουν κάτι άλλο;
babisgr
Πολύ δραστήριο μέλος
Από το Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι παρατείνονται οι εγγραφές των εισαχθέντων στα τμήματα και τις σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης για το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012 μέχρι και τις 14 Οκτωβρίου 2011.
πηγή
Polkiu
Πολύ δραστήριο μέλος
erilesg
Δραστήριο μέλος
Παράταση εγγραφών σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ
Από το Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι παρατείνονται οι εγγραφές των εισαχθέντων στα τμήματα και τις σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης για το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012 μέχρι και τις 14 Οκτωβρίου 2011.
πηγή
αφου δωσαν παραταση στς εγγραφες δν 9α πρεπε να πανε πισω τ μα9ηματα???στ τμημα μ 3εκινησαν κανονικα
selc
Δραστήριο μέλος
δεν νομίζω ότι χρειάζεται να κάνουμε άλλη εγγραφή,αυτό είναιΝα κάνω μια ερώτηση. Οι πρωτοετείς που γραφτήκαμε στις σχολές μας, γραφτήκαμε και στο πρώτο εξάμηνο αυτόματα ή χρειάζεται να κάνουμε και άλλη εγγραφή για το εξάμηνο??
και σε άλλα τμήματα έχουν ξεκινήσειαφου δωσαν παραταση στς εγγραφες δν 9α πρεπε να πανε πισω τ μα9ηματα???στ τμημα μ 3εκινησαν κανονικα
garch
Πολύ δραστήριο μέλος
αφου δωσαν παραταση στς εγγραφες δν 9α πρεπε να πανε πισω τ μα9ηματα???στ τμημα μ 3εκινησαν κανονικα
Η προθεσμία εγγραφών λήγει συνήθως μέσα στην πρώτη-δεύτερη βδομάδα μαθημάτων, ούτως ή άλλως.
Εμένα κατά την εγγραφή μου δεν μου έδωσαν κανένα έγγραφο.
Ούτε βεβαίωση εγγραφής, ούτε κωδικούς, ούτε τίποτα.
Είναι φυσιολογικό αυτό;
delinda
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 366 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ken
- Entropy24
- patatosalata22
- Joji
- Chris180
- giorgos5002
- Nasia_2
- suaimhneas
- phleidhs
- Unboxholics
- Antonia Alexandra
- NeosUser2023
- Johanna Mark
- Drglitterstar
- the.m024
- Than003
- Ness
- Sofos Gerontas
- George_dr
- carnage
- Jojo K
- constansn
- giannis05
- Arianara S3
- Nala
- mvas
- ilias_21
- AggelikiGr
- dmav
- Γιώτα Γιαννακού
- iiTzArismaltor_
- IcedBreaje
- Obi-Wan Kenobi
- allall1
- snowy
- Peter Pan13
- eirinipap
- Hased Babis
- Alessandra Eliza
- bruh_234
- Abiogenesis
- Leo komm
- Scandal
- kalhkardia
- Maynard
- estrela
- aggorf
- ggl
- Lifelong Learner
- suuuuiiii
- Γιώργος μεγ
- elevag
- xanthippiad
- BatGuin
- ikigai
- Μιχαήλ
- spring day
- tom 1975
- Panagiotis849
- lenaki001
- Parl Pip
- liana
- flaura
- Nemesiis
- GeorgePap2003
- Mewmaw
- αντιγονη.
- jimis2001
- Έλενα Παπαμακαριου
- ivannag
- nearos
- guest24440
- SoyN
- Lia 2006
- arko
- christosk_
- roud
- tfghp
- Arvacon
- SlimShady
- Nick_nt
- Νικολινα
- evaggelia anna
- Γατέχων
- panagiotis12
- Giannis_19
- Τρελας123
- augustine
- Pharmacist01
- savethetrees
- afrodith05
- spinalgr1990
- arapakos
- Ιωάννα λ
- TheUnknown
- MrDna
- desperate-ambitious!
- Gogosps
- nicole1982
- American Economist
- Magigi
- giannhs2001
- emzou
- synthnightingale
- panaman
- SKG
- argy
- Citylights
- Nick254
- Schlimazel
- oups
- Vasilikii
- Χάρις
- EmperorPalpatine
- nucomer
- Ziekr
- J.Cameron
- alpha.kappa
- Giii
- KingPoul
- Ελεν
- tsiobieman
- brizoulis
- PanPan
- P.Dam.
- Antonius
- barkos
- jekkelock
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Παναρας
- Μαρια39
- Mammy Nun
- Μαραθ22
- Απροσάρμοστη
- jorahtheexplorah
- Jose13
- Billas
- louminis
- Pigeon
- n1ki20
- nobody8
- DeWiN
- effiee
- sophiaa
- angel27_
- Philologist
- User1294
- emilyfan85
- katerinavld
- BloodyFairy
- PanosBat
- phoni
- giott
- stefan
- Georgek7
- Paragontas7000
- Sherlockina
- Euge.loukia
- Evelynne
- Nikoleta_Giann
- ladybookworm
- Marple
- dim6
- Κάθριν
- korlef
- Vickyoustgl
- calliope
- Zelina
- ΠόπηΤς
- koukdespoina2004
- TheLittleBookworm
- george777
- T C
- Stergios
- EFIANA
- kost28
- Theodora03
- Steliosgkougkou
- fairyelly
- Pen_addict
- Pinkavocado
- Don25
- George.S
- theodoraooo
- Specon
- pagratios2
- johnsala
- Maria_Xagorari
- Revekka
- Markos
- dimitris-R9
- anakiriak@yahoo
- ale
- charmander
- Markiz
- Chemwizard
- Kostas568
- Athens2002
- Viedo
- penelopenick
- Christos1971
- Dimitraptlkf
- angies
- popi19
- Georgekk
- Ksenia. Ksenia77
- georgios03
- eukleidhs1821
- ΘανάσοςG4
- ΑναστασιαΜνκ
- Paraskevoula_5
- lilakrch
- Memetchi
- Fairydust2
- Αννα1
- Gggu
- sophielovegood
- Mapas26
- chester20080
- efi25
- Maria1743
- Lebron
- Maria@2000
- s93060
- ΠαναγιωταΔεμ17
- TonyMontanaEse
- panosveki
- Eri0611
- maria2001
- Dionyshs1
- Chrisa
- tzimandr
- Jimmis18
- Moblok
- igeorgeoikonomo
- Machris
- Red
- vetas
- Manolo165
- PanMoonlight
- Nosokomos
- Sense
- gk214
- V@Per
- Turtlestar
- Tolis76
- Liou
- Xristosdimitra
- Νηπενθή
- maria20
- VasoGrimes
- George9989
- pinkheart
- Mendem
- aekaras 21
- Lester34
- Nick2325
- Nikitas18
- shookone10
- Billokos1
- Alexecon1991
- abc1234
- Stif6
- mathboi
- ioannam
- Nick11
- damn
- Χρυσουλα-Δημητρα
- Ziggy 1
- Alexandros973
- Thrylosveria
- stav.mdp
- Αριάνα123
- imyrcarn
- leo41
- An_uknown_world
- air_fish
- than.bimp
- FRT
- Mary Jane
- Anonymous03
- Anna10
- sophia_b
- AnaMnk
- Jorjelinio
- KElPa
- elena16
- Κλημεντίνη
- Eua5
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.