tzwrtzia
Δραστήριο μέλος
Την υπεύθυνη δήλωση σου τη δίνει κατά πάσα πιθανότητα η σχολή σου για να τη συμπληρώσεις. Για καλό και για κακό όμως πήγαινε σ' ένα ΚΕΠ και ζήτα μία υπεύθυνη δήλωση του νόμου 105 ή μπορείς να την κατεβάσεις από το ίντερνετ και να την εκτυπώσεις.Σχετικα με αυτη ,πως την κανω? Στα ΚΕΠ? Η απλα ενα απλο χαρτι απο εμενα γραμμενο που να λεει οτι δεν σπουδαζω αλλου?
Λογικά θα πρέπει να την έχεις πάρει μαζί με το απολυτήριο. Εκεί αναγράφεται ο βαθμός πρόσβασης. Αν δεν την έχεις πήγαινε να την πάρεις. Προσοχή! Μη δώσεις το πρωτότυπο.Αυτη τη βεβαιωση μας την εχουν δωσει ή πρεπει να την παρω απο το σχολειο;
Ναι. Εγώ κανονικά είμαι το "Τ" και η μέρα εγγραφής μου είναι 29/9, αλλά πήγα και εγγράφηκα κανονικά χθες.Και κατι ακομη,αν δεν παω τη Δευτερα που κανουν εγγραφη οσι ειναι απο Α το επιθετο τους,οπως εγω,μετα θα με δεχτουν; Φανταζομαι ναι....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hydra
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οκ ,θα παω αυριο ΚΕΠ ,διπλα ειναι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Polkiu
Πολύ δραστήριο μέλος
*StarFalLeN*
Εκκολαπτόμενο μέλος
'Αλεξ , πήγε ένας γνωστός μου σήμερα και γράφτηκε κανονικά. Αύριο θα πάω κι εγώ . Άντε να δούμε ...ΠΔΘ ΗΜΜΥ αν παω σημερα με ολα τα εγγραφα κτλπ σωστα θα λειτουργει;;;
πάρε ενα τηλέφωνο στην γραματεία πριν πας , μια κοπέλα π συναντησα οταν πηγα εγω να γραφτω σε αλλο τμημα στο εμπ μ ειπε πως λογω της καταληψης δεν μπορεσε να κανει την εγγραφη της στους χημικους μηχανικουςΑύριο θα πάω στο ΕΜΠ για εγγραφή. Ελπίζω να μην έχω κανένα πρόβλημα και θα σας πω την εμπειρία μου από αυτό
Boom Dizzle
Νεοφερμένος
bost
Νεοφερμένος
Μηπως κανεις ξερει αν αρχισαν οι εγγραφες στη Φιλολογια Ιωαννινων και τι κατασταση επικρατει στη γραμματεια? Προλαβαινεις να τελειωσεις σε μια μερα? Μηπως πρεπει να πας απο τα χαραματα για να παρεις σειρα? Ποιες ωρες εξυπηρετουν? Οποιος ξερει ας απαντησει (μηπως η DANAIZ?)
Eυχαριστω προκαταβολικα, αλλα εχω αγχωθει γιατι πρεπει να παω απο θεσσαλονικη!!!!!!
μπορει να απαντησει καποιος /-α αν εχουν ξεκινησει οι εγγραφες στο τμημα φιλολογιας ιωαννινων,please!γιατι ειμαι απο αθηνα και δεν ξερω ποτε να ερθω.απο οτι ειδα το τμημα δεν εχει βγαλει καποια ανακοινωση
η φιλολογια εχει καταληψη μεχρι 20-9,και γενικα εχουν καταληψη οι 12 απο τις 14 σχολες του παν/μιου.καλυτερα να παρετε ενα τηλ την γραμματεια να ρωτησετε αν γινονται εγγραφες.
Polkiu
Πολύ δραστήριο μέλος
πάρε ενα τηλέφωνο στην γραματεία πριν πας , μια κοπέλα π συναντησα οταν πηγα εγω να γραφτω σε αλλο τμημα στο εμπ μ ειπε πως λογω της καταληψης δεν μπορεσε να κανει την εγγραφη της στους χημικους μηχανικους
Έχω προνοήσει ρε... Έτσι λες να πάω??
moxa15
Διάσημο μέλος
Άμα πας και λειτουργεί η γραμματεία πες μου και μένα!
ΥΓ:Ακόμα Ξάνθη είσαι;
οκ θα σου πω αν και δεν ξερω τπτ για αυτο ρωταω και εγω μην νομιζεις
επισης (ΥΓ απαντηση) οχι Αθηνα για αυτο και ρωταω,μην ανέβω αδίκως
Michael2393
Νεοφερμένος
Και εγώ την Δευτέρα θα πάω, η Τρίτη! Θα δείξει! Αφού είπε οτι γίνονται κανονικά δεν νομίζω να γίνει τίποτα αντίθετο! Άντε, και επίσημα φοιτητές απο Δευτέρα!!!καλησπέρα συμφοιτητήβασικά εγώ τη Δευτέρα θα πάω λόγω του ότι μένω μακριά, αλλά πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι γίνονται κανονικά οι εγγραφές...(ήταν λιγάκι βαρεμένος βέβαια αυτός που απάντησε, οπότε κράτα και μια πισινή)
antonis19m
Νεοφερμένος
οταν πατε μπορειτε να πειτε και σε εμενα περιπου τι γινεται??Έχω προνοήσει ρε... Έτσι λες να πάω??
εγω ειμαι στουσ μ.μ και μενω περιφερεια...εγω νομιζα πως οι εγγραφες θα γινονται απο πχ τοτε μεχρι τοτε ...τωρα βλεπω ομως οτι δεν γινεται παντου αυτο...
Andriana93
Εκκολαπτόμενο μέλος
spiros332
Εκκολαπτόμενο μέλος
!!!!
Θάλεια
Διάσημο μέλος
Andriana93
Εκκολαπτόμενο μέλος
Gewrgia93
Νεοφερμένος
selc
Δραστήριο μέλος
Ένας φίλος μου επειδή όμως έμαθε τελευταία στιγμή πως είναι με αλφαβητική και είχε περάσει το δικό του,πήρε τηλ και του είπαν να πάει όποτε θέλει.
Gewrgia93
Νεοφερμένος
Balthazor
Πολύ δραστήριο μέλος
spiros332
Εκκολαπτόμενο μέλος
γιατι δεν μπαινεις στο site της σχολης σου να δεις αν εχουν δημοσιευσει τιποτα?????Σε ευχαριστώ πολύ :-) Επειδή πέρασα Κομοτηνή ελπίζω, αν ισχύει οι εγγραφές να γίνονται με αλφαβητική σειρά, να με δεχτούν!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 366 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ken
- Entropy24
- patatosalata22
- Joji
- Chris180
- giorgos5002
- Nasia_2
- suaimhneas
- phleidhs
- Unboxholics
- Antonia Alexandra
- NeosUser2023
- Johanna Mark
- Drglitterstar
- the.m024
- Than003
- Ness
- Sofos Gerontas
- George_dr
- carnage
- Jojo K
- constansn
- giannis05
- Arianara S3
- Nala
- mvas
- ilias_21
- AggelikiGr
- dmav
- Γιώτα Γιαννακού
- iiTzArismaltor_
- IcedBreaje
- Obi-Wan Kenobi
- allall1
- snowy
- Peter Pan13
- eirinipap
- Hased Babis
- Alessandra Eliza
- bruh_234
- Abiogenesis
- Leo komm
- Scandal
- kalhkardia
- Maynard
- estrela
- aggorf
- ggl
- Lifelong Learner
- suuuuiiii
- Γιώργος μεγ
- elevag
- xanthippiad
- BatGuin
- ikigai
- Μιχαήλ
- spring day
- tom 1975
- Panagiotis849
- lenaki001
- Parl Pip
- liana
- flaura
- Nemesiis
- GeorgePap2003
- Mewmaw
- αντιγονη.
- jimis2001
- Έλενα Παπαμακαριου
- ivannag
- nearos
- guest24440
- SoyN
- Lia 2006
- arko
- christosk_
- roud
- tfghp
- Arvacon
- SlimShady
- Nick_nt
- Νικολινα
- evaggelia anna
- Γατέχων
- panagiotis12
- Giannis_19
- Τρελας123
- augustine
- Pharmacist01
- savethetrees
- afrodith05
- spinalgr1990
- arapakos
- Ιωάννα λ
- TheUnknown
- MrDna
- desperate-ambitious!
- Gogosps
- nicole1982
- American Economist
- Magigi
- giannhs2001
- emzou
- synthnightingale
- panaman
- SKG
- argy
- Citylights
- Nick254
- Schlimazel
- oups
- Vasilikii
- Χάρις
- EmperorPalpatine
- nucomer
- Ziekr
- J.Cameron
- alpha.kappa
- Giii
- KingPoul
- Ελεν
- tsiobieman
- brizoulis
- PanPan
- P.Dam.
- Antonius
- barkos
- jekkelock
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Παναρας
- Μαρια39
- Mammy Nun
- Μαραθ22
- Απροσάρμοστη
- jorahtheexplorah
- Jose13
- Billas
- louminis
- Pigeon
- n1ki20
- nobody8
- DeWiN
- effiee
- sophiaa
- angel27_
- Philologist
- User1294
- emilyfan85
- katerinavld
- BloodyFairy
- PanosBat
- phoni
- giott
- stefan
- Georgek7
- Paragontas7000
- Sherlockina
- Euge.loukia
- Evelynne
- Nikoleta_Giann
- ladybookworm
- Marple
- dim6
- Κάθριν
- korlef
- Vickyoustgl
- calliope
- Zelina
- ΠόπηΤς
- koukdespoina2004
- TheLittleBookworm
- george777
- T C
- Stergios
- EFIANA
- kost28
- Theodora03
- Steliosgkougkou
- fairyelly
- Pen_addict
- Pinkavocado
- Don25
- George.S
- theodoraooo
- Specon
- pagratios2
- johnsala
- Maria_Xagorari
- Revekka
- Markos
- dimitris-R9
- anakiriak@yahoo
- ale
- charmander
- Markiz
- Chemwizard
- Kostas568
- Athens2002
- Viedo
- penelopenick
- Christos1971
- Dimitraptlkf
- angies
- popi19
- Georgekk
- Ksenia. Ksenia77
- georgios03
- eukleidhs1821
- ΘανάσοςG4
- ΑναστασιαΜνκ
- Paraskevoula_5
- lilakrch
- Memetchi
- Fairydust2
- Αννα1
- Gggu
- sophielovegood
- Mapas26
- chester20080
- efi25
- Maria1743
- Lebron
- Maria@2000
- s93060
- ΠαναγιωταΔεμ17
- TonyMontanaEse
- panosveki
- Eri0611
- maria2001
- Dionyshs1
- Chrisa
- tzimandr
- Jimmis18
- Moblok
- igeorgeoikonomo
- Machris
- Red
- vetas
- Manolo165
- PanMoonlight
- Nosokomos
- Sense
- gk214
- V@Per
- Turtlestar
- Tolis76
- Liou
- Xristosdimitra
- Νηπενθή
- maria20
- VasoGrimes
- George9989
- pinkheart
- Mendem
- aekaras 21
- Lester34
- Nick2325
- Nikitas18
- shookone10
- Billokos1
- Alexecon1991
- abc1234
- Stif6
- mathboi
- ioannam
- Nick11
- damn
- Χρυσουλα-Δημητρα
- Ziggy 1
- Alexandros973
- Thrylosveria
- stav.mdp
- Αριάνα123
- imyrcarn
- leo41
- An_uknown_world
- air_fish
- than.bimp
- FRT
- Mary Jane
- Anonymous03
- Anna10
- sophia_b
- AnaMnk
- Jorjelinio
- KElPa
- elena16
- Κλημεντίνη
- Eua5
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.