Ξερω ,λιγο τραβηγμενο αλλα ειμαι απο αλλη ποληη και η διαδικασια διαγραφης θα παρει αρκετο χρονικο διαστημα...
Ναι, τηλεφώνησε σύντομα για να δεις τι μπορείς να κάνεις. Μην το αφήσεις για τις τελευταίες μέρες. Πάντως δε νομίζω ότι χρειάζεται να ανησυχείς. Πολλοί φοιτητές βρίσκονται στην ίδια θέση με 'σένα, οπότε κάποια λύση θα δοθεί. Αν δε ξέρουν να σου πουν από τη γραμματεία, μετά κάνε και καμιά κλήση προς υπουργείου μεριά.
Ευχαριστω και ελπιζω να εχεις δικιο !
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μα και πάλι λένε πως αν "χαθούν" πολλές μέρες λόγω καταλήψεων θα δοθεί παράταση. Πχ αν ανοίξει η σχολή στις 27 όπως λες, το πρόβλημα θα είναι γενικό, όχι μόνο δικό σου. Όπως και να 'χει κάνε και κανένα τηλ. όπως είπε και η Τζώρτζια και βλέπεις.Βασικα και ως ετσι να συμπεριλυφθει πρεπει να δωσω αποδειξεις οτι δεν γινοταν να διαγραφτω.Ας πουμε οτι ανοιγει η σχολη στις 27 του Σεπτεμβρη τοτε εγω θα πρεπι αφου το μαθω εγκαιρως να παρω το πλοιο και να παω Αθηνα περιμενοντας για να διαγραφτω μιας και δεν θα ειμαι ο μονος που θα θελω να απασχολησω τη γραμματεια.Αντε μετα να προλαβω τις εγγραφες... Ετσι ουτε να πω οτι δεν ανοιξε μπορω και ουτε θα γγραφτω στο αλλο τμημα...
Ξερω ,λιγο τραβφγμενο αλλα ειμαι απο αλλη ποληη και η διαδικασια διαγραφης θα παρει αρκετο χρονικο διαστημα...
Γενικά όμως δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ανησυχείς.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Yannis92
Εκκολαπτόμενο μέλος
moxa15
Διάσημο μέλος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
harry98
Εκκολαπτόμενο μέλος
παιδια πηγω στο σχολειο και με εδωσε ο διευθυντης μια υπευθυνη δηλωση ξερετε για να γραψω οτι δεν ανηκω σε αλλη σχολη..στο κειμενο πρεπει να το γραψω με συγκεκριμενο τροπο το τι δηλωνω ή οπως θελω εγω? επισης θελουν και το e-mail?
Αυτή την υπεύθυνη δήλωση πρέπει να την πάρουμε από το σχολείο ή θα μας την δώσουν από την γραμματεία της σχολής κατά την εγγραφή μας;
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
Eυχαριστω προκαταβολικα, αλλα εχω αγχωθει γιατι πρεπει να παω απο θεσσαλονικη!!!!!!
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
στην σχολη την δινουν αλλα ενταξει με ειπε ο διευθυντης παρτην για σιγουρα δεν ξερω τι να γραψω ομως χαχα!Αυτή την υπεύθυνη δήλωση πρέπει να την πάρουμε από το σχολείο ή θα μας την δώσουν από την γραμματεία της σχολής κατά την εγγραφή μας;
βασιλη εγω εγχρωμες βγηκα παντως
papas
Διάσημο μέλος
παιδιά να ρωτήσω κι εγώ κάτι που με τρώει... οι φωτογραφίες που θέλει πρέπει να είναι ασπρόμαυρες; γιατί λέει ταυτότητας. Έγχρωμες δηλαδή δεν κάνουν;
Εγω πηγα εγχρωμες.
Ακομα και ολοσωμες,με το μπικινακι σου,τους κανουν
Cugie
Νεοφερμένος
fifika!
Νεοφερμένος
Pagitas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λογικα το περιθωριο συμπιπτει με το περιθωριο καταθεσης δικαιολογητικων. Δε ξερω ποιο ειναι για τους μηχανολογους, παρε τηλεφωνο τη γραμματεια αυριο το πρωι για πληροφοριες.εγω περασα φετος μηχανολογων μηχανικων....
αν κανω την εγγραφη ηλεκτρονικα υπαρχει συγκεκριμενο χρονικο περιθωριο??
Οσεσ περισσοτερες τοσο το καλυτερο
ελεναα
Δραστήριο μέλος
ioanna1993
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΠΔΘ ΗΜΜΥ αν παω σημερα με ολα τα εγγραφα κτλπ σωστα θα λειτουργει;;;
Άμα πας και λειτουργεί η γραμματεία πες μου και μένα!
ΥΓ:Ακόμα Ξάνθη είσαι;
Terabyte
Νεοφερμένος
https://cgi.di.uoa.gr/~announce/Eggrafes_prwtoetwn_2011-12.pdf
miro2
Δραστήριο μέλος
Καλώς την συμφοιτήτρια!!! Η σχολή μας πρίν λίγες μέρες που πήγα είχε κατάληψη... Πήγες για την εγγραφή; Αν ναι, γίνεται η είναι κλειστή η γραμματεία;
καλησπέρα συμφοιτητήβασικά εγώ τη Δευτέρα θα πάω λόγω του ότι μένω μακριά, αλλά πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι γίνονται κανονικά οι εγγραφές...(ήταν λιγάκι βαρεμένος βέβαια αυτός που απάντησε, οπότε κράτα και μια πισινή)
Hydra
Εκκολαπτόμενο μέλος
https://www.phs.uoa.gr/proboli-newn/...agomenwn-ak-etoys-2011-12-sto-tmhma-mi8e.html
Υπεύθυνη δήλωση, στην οποία δηλώνεται ότι δεν είναι εγγεγραμμένοι σε άλλη Σχολή ή Τμήμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ελλάδα.
Σχετικα με αυτη ,πως την κανω? Στα ΚΕΠ? Η απλα ενα απλο χαρτι απο εμενα γραμμενο που να λεει οτι δεν σπουδαζω αλλου?
Αυτη τη βεβαιωση μας την εχουν δωσει ή πρεπει να την παρω απο το σχολειο;Εκτός των παραπάνω και μόνο όσοι πέτυχαν με το σύστημα του Ενιαίου Λυκείου και ΕΠΑΛ-Ομαδα Β΄(90% και 10%) υποβάλουν και αντίγραφο της βεβαίωσης (πρόσβασης) της παραγράφου 13 του άρθρου 1 του Ν.2525/1997, όπως συμπληρώθηκε με την παράγραφο 1 του άρθρου 1 του Ν.2909/2001(ΔΕΝ ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΠΟΤΕ Η ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ) .
Και κατι ακομη,αν δεν παω τη Δευτερα που κανουν εγγραφη οσι ειναι απο Α το επιθετο τους,οπως εγω,μετα θα με δεχτουν; Φανταζομαι ναι....
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
ΠΔΘ ΗΜΜΥ αν παω σημερα με ολα τα εγγραφα κτλπ σωστα θα λειτουργει;;;
Άμα πας και λειτουργεί η γραμματεία πες μου και μένα!
ΥΓ:Ακόμα Ξάνθη είσαι;
Ένα παιδί που ξέρω, πήγε χθες και έκανε την εγγραφή του κανονικά
παιδιά να ρωτήσω κι εγώ κάτι που με τρώει... οι φωτογραφίες που θέλει πρέπει να είναι ασπρόμαυρες; γιατί λέει ταυτότητας. Έγχρωμες δηλαδή δεν κάνουν;
Μια χαρά κάνουν οι έγχρωμες... Λέει τύπου ταυτότητας και αναφέρεται στο μέγεθος... Αν έλεγε σκέτο ταυτότητας θα ήταν οι ασπρόμαυρες...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 366 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ken
- Entropy24
- patatosalata22
- Joji
- Chris180
- giorgos5002
- Nasia_2
- suaimhneas
- phleidhs
- Unboxholics
- Antonia Alexandra
- NeosUser2023
- Johanna Mark
- Drglitterstar
- the.m024
- Than003
- Ness
- Sofos Gerontas
- George_dr
- carnage
- Jojo K
- constansn
- giannis05
- Arianara S3
- Nala
- mvas
- ilias_21
- AggelikiGr
- dmav
- Γιώτα Γιαννακού
- iiTzArismaltor_
- IcedBreaje
- Obi-Wan Kenobi
- allall1
- snowy
- Peter Pan13
- eirinipap
- Hased Babis
- Alessandra Eliza
- bruh_234
- Abiogenesis
- Leo komm
- Scandal
- kalhkardia
- Maynard
- estrela
- aggorf
- ggl
- Lifelong Learner
- suuuuiiii
- Γιώργος μεγ
- elevag
- xanthippiad
- BatGuin
- ikigai
- Μιχαήλ
- spring day
- tom 1975
- Panagiotis849
- lenaki001
- Parl Pip
- liana
- flaura
- Nemesiis
- GeorgePap2003
- Mewmaw
- αντιγονη.
- jimis2001
- Έλενα Παπαμακαριου
- ivannag
- nearos
- guest24440
- SoyN
- Lia 2006
- arko
- christosk_
- roud
- tfghp
- Arvacon
- SlimShady
- Nick_nt
- Νικολινα
- evaggelia anna
- Γατέχων
- panagiotis12
- Giannis_19
- Τρελας123
- augustine
- Pharmacist01
- savethetrees
- afrodith05
- spinalgr1990
- arapakos
- Ιωάννα λ
- TheUnknown
- MrDna
- desperate-ambitious!
- Gogosps
- nicole1982
- American Economist
- Magigi
- giannhs2001
- emzou
- synthnightingale
- panaman
- SKG
- argy
- Citylights
- Nick254
- Schlimazel
- oups
- Vasilikii
- Χάρις
- EmperorPalpatine
- nucomer
- Ziekr
- J.Cameron
- alpha.kappa
- Giii
- KingPoul
- Ελεν
- tsiobieman
- brizoulis
- PanPan
- P.Dam.
- Antonius
- barkos
- jekkelock
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Παναρας
- Μαρια39
- Mammy Nun
- Μαραθ22
- Απροσάρμοστη
- jorahtheexplorah
- Jose13
- Billas
- louminis
- Pigeon
- n1ki20
- nobody8
- DeWiN
- effiee
- sophiaa
- angel27_
- Philologist
- User1294
- emilyfan85
- katerinavld
- BloodyFairy
- PanosBat
- phoni
- giott
- stefan
- Georgek7
- Paragontas7000
- Sherlockina
- Euge.loukia
- Evelynne
- Nikoleta_Giann
- ladybookworm
- Marple
- dim6
- Κάθριν
- korlef
- Vickyoustgl
- calliope
- Zelina
- ΠόπηΤς
- koukdespoina2004
- TheLittleBookworm
- george777
- T C
- Stergios
- EFIANA
- kost28
- Theodora03
- Steliosgkougkou
- fairyelly
- Pen_addict
- Pinkavocado
- Don25
- George.S
- theodoraooo
- Specon
- pagratios2
- johnsala
- Maria_Xagorari
- Revekka
- Markos
- dimitris-R9
- anakiriak@yahoo
- ale
- charmander
- Markiz
- Chemwizard
- Kostas568
- Athens2002
- Viedo
- penelopenick
- Christos1971
- Dimitraptlkf
- angies
- popi19
- Georgekk
- Ksenia. Ksenia77
- georgios03
- eukleidhs1821
- ΘανάσοςG4
- ΑναστασιαΜνκ
- Paraskevoula_5
- lilakrch
- Memetchi
- Fairydust2
- Αννα1
- Gggu
- sophielovegood
- Mapas26
- chester20080
- efi25
- Maria1743
- Lebron
- Maria@2000
- s93060
- ΠαναγιωταΔεμ17
- TonyMontanaEse
- panosveki
- Eri0611
- maria2001
- Dionyshs1
- Chrisa
- tzimandr
- Jimmis18
- Moblok
- igeorgeoikonomo
- Machris
- Red
- vetas
- Manolo165
- PanMoonlight
- Nosokomos
- Sense
- gk214
- V@Per
- Turtlestar
- Tolis76
- Liou
- Xristosdimitra
- Νηπενθή
- maria20
- VasoGrimes
- George9989
- pinkheart
- Mendem
- aekaras 21
- Lester34
- Nick2325
- Nikitas18
- shookone10
- Billokos1
- Alexecon1991
- abc1234
- Stif6
- mathboi
- ioannam
- Nick11
- damn
- Χρυσουλα-Δημητρα
- Ziggy 1
- Alexandros973
- Thrylosveria
- stav.mdp
- Αριάνα123
- imyrcarn
- leo41
- An_uknown_world
- air_fish
- than.bimp
- FRT
- Mary Jane
- Anonymous03
- Anna10
- sophia_b
- AnaMnk
- Jorjelinio
- KElPa
- elena16
- Κλημεντίνη
- Eua5
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.