Potteroulis
Νεοφερμένος
Ξέρετε:
-Πότε ξεκινάν οι εγγραφές και πότε λογικά τελειώνουν;
-Ποτε ξεκινάν τα μαθήματα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hydra
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
Άνα μπράβο ρε συ! Και εγώ αυτό ήθελα να ρωτήσω! Και κάτι ακόμη... ακτινογραφία θώρακος τελικά χρειάζεται ή σταματησαν να ζητάνε; Γιατί κάτι τέτοιο άκουσαΞερουμε τι χαρτια χρειαζεται να προσκομισουμε για να γραφτουμε τη σχολη μας?
grotesque_mask
Πολύ δραστήριο μέλος
Άνα μπράβο ρε συ! Και εγώ αυτό ήθελα να ρωτήσω! Και κάτι ακόμη... ακτινογραφία θώρακος τελικά χρειάζεται ή σταματησαν να ζητάνε; Γιατί κάτι τέτοιο άκουσα
όχι δεν ζητάνε πια, πάλι καλά
Yannis92
Εκκολαπτόμενο μέλος
aris93:)
Νεοφερμένος
Mr strange
Δραστήριο μέλος
toi_toi
Πολύ δραστήριο μέλος
οσο για το ποτε ξεκινανε τα μαθηματα μπειτε στο site της σχολης σας να δειτε!
12-30σεπτεμβριουΕδωσε το υπουργειο προθεσμια για τις εγγραφες?
NickTheGreek3
Εκκολαπτόμενο μέλος
Fani93
Εκκολαπτόμενο μέλος
12-30 σεπτ.Ξερει κανεις ποτε ειναι οι εγγραφες;
καλημερα! πηγα σημερα να παρω τη βεβαιωση προσβασης απο το σχολειο μου και ο διευθυντης μου ειπε πως δεν χρειαζεται να μου δωσει κανενα χαρτι. μου ειπε να παρω τηλ στη γραμματεια της σχολης μου και να μου πουν το ΑΝ θα χρειαστει η βεβαιωση για την εγγραφη μου και αν ναι να ξαναπαω για να μου τη δωσει.. μηπως ειναι μ@λ@κ@ς? η βεβαιωση προσβασης δεν ειναι απαραιτητη σε ολες τις σχολες για την εγγραφη?
garch
Πολύ δραστήριο μέλος
καλημερα! πηγα σημερα να παρω τη βεβαιωση προσβασης απο το σχολειο μου και ο διευθυντης μου ειπε πως δεν χρειαζεται να μου δωσει κανενα χαρτι. μου ειπε να παρω τηλ στη γραμματεια της σχολης μου και να μου πουν το ΑΝ θα χρειαστει η βεβαιωση για την εγγραφη μου και αν ναι να ξαναπαω για να μου τη δωσει.. μηπως ειναι μ@λ@κ@ς? η βεβαιωση προσβασης δεν ειναι απαραιτητη σε ολες τις σχολες για την εγγραφη?
Απ' ότι έχω καταλάβει υπάρχουν αντίγραφα στις σχολές έτσι κι αλλιώς. Καλού-κακού πάντως πάρε το.
Πες ότι το θες για σουβενίρ.
shikabalas
Εκκολαπτόμενο μέλος
nikolas192
Νεοφερμένος
mcAlles
Νεοφερμένος
η βεβαίωση πρόσβασης δεν είναι αυτό το χαρτί που γράφει απάνω βεβαίωση κ απο κάτω γράφει αναλυτικά τους βαθμούς απο κάθε μάθημα των πανελληνίων η όχι ?
marispa
Νεοφερμένος
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Δεδομενου οτι το υπουργειο θα βγαλει με νεο Δελτιο Τυπου σε λιγες μερες ποια χαρτια απαιτουνται για την εγγραφη, δεν ειναι περιεργο να ειναι κι αυτος χαμενος με το τι πρεπει να δωσει και τι οχι. Ισως επρεπε να ενημερωθει πρωτυτερα ή να στο δωσει ουτως ή αλλως βεβαια.
Fani93
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεδομενου οτι το υπουργειο θα βγαλει με νεο Δελτιο Τυπου σε λιγες μερες ποια χαρτια απαιτουνται για την εγγραφη, δεν ειναι περιεργο να ειναι κι αυτος χαμενος με το τι πρεπει να δωσει και τι οχι. Ισως επρεπε να ενημερωθει πρωτυτερα ή να στο δωσει ουτως ή αλλως βεβαια.
μια συμμαθητρια μου που πηγε να το παρει χθες της το εδωσε κανονικα και της ειπε μαλιστα πως για την εγγραφη θα χρειαστει σιγουρα αυτο το χαρτι και την ταυτοτητα της.. οτι να'ναι
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
μια συμμαθητρια μου που πηγε να το παρει χθες της το εδωσε κανονικα και της ειπε μαλιστα πως για την εγγραφη θα χρειαστει σιγουρα αυτο το χαρτι και την ταυτοτητα της.. οτι να'ναι
Μήπως η συμμαθήτρια σου θα παει σε ΑΕΙ και επειδη εσυ θα πας σε ΤΕΙ θελουν αλλα εγγραφα? Δε ξερω, ρωταω...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 366 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ken
- Entropy24
- patatosalata22
- Joji
- Chris180
- giorgos5002
- Nasia_2
- suaimhneas
- phleidhs
- Unboxholics
- Antonia Alexandra
- NeosUser2023
- Johanna Mark
- Drglitterstar
- the.m024
- Than003
- Ness
- Sofos Gerontas
- George_dr
- carnage
- Jojo K
- constansn
- giannis05
- Arianara S3
- Nala
- mvas
- ilias_21
- AggelikiGr
- dmav
- Γιώτα Γιαννακού
- iiTzArismaltor_
- IcedBreaje
- Obi-Wan Kenobi
- allall1
- snowy
- Peter Pan13
- eirinipap
- Hased Babis
- Alessandra Eliza
- bruh_234
- Abiogenesis
- Leo komm
- Scandal
- kalhkardia
- Maynard
- estrela
- aggorf
- ggl
- Lifelong Learner
- suuuuiiii
- Γιώργος μεγ
- elevag
- xanthippiad
- BatGuin
- ikigai
- Μιχαήλ
- spring day
- tom 1975
- Panagiotis849
- lenaki001
- Parl Pip
- liana
- flaura
- Nemesiis
- GeorgePap2003
- Mewmaw
- αντιγονη.
- jimis2001
- Έλενα Παπαμακαριου
- ivannag
- nearos
- guest24440
- SoyN
- Lia 2006
- arko
- christosk_
- roud
- tfghp
- Arvacon
- SlimShady
- Nick_nt
- Νικολινα
- evaggelia anna
- Γατέχων
- panagiotis12
- Giannis_19
- Τρελας123
- augustine
- Pharmacist01
- savethetrees
- afrodith05
- spinalgr1990
- arapakos
- Ιωάννα λ
- TheUnknown
- MrDna
- desperate-ambitious!
- Gogosps
- nicole1982
- American Economist
- Magigi
- giannhs2001
- emzou
- synthnightingale
- panaman
- SKG
- argy
- Citylights
- Nick254
- Schlimazel
- oups
- Vasilikii
- Χάρις
- EmperorPalpatine
- nucomer
- Ziekr
- J.Cameron
- alpha.kappa
- Giii
- KingPoul
- Ελεν
- tsiobieman
- brizoulis
- PanPan
- P.Dam.
- Antonius
- barkos
- jekkelock
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Παναρας
- Μαρια39
- Mammy Nun
- Μαραθ22
- Απροσάρμοστη
- jorahtheexplorah
- Jose13
- Billas
- louminis
- Pigeon
- n1ki20
- nobody8
- DeWiN
- effiee
- sophiaa
- angel27_
- Philologist
- User1294
- emilyfan85
- katerinavld
- BloodyFairy
- PanosBat
- phoni
- giott
- stefan
- Georgek7
- Paragontas7000
- Sherlockina
- Euge.loukia
- Evelynne
- Nikoleta_Giann
- ladybookworm
- Marple
- dim6
- Κάθριν
- korlef
- Vickyoustgl
- calliope
- Zelina
- ΠόπηΤς
- koukdespoina2004
- TheLittleBookworm
- george777
- T C
- Stergios
- EFIANA
- kost28
- Theodora03
- Steliosgkougkou
- fairyelly
- Pen_addict
- Pinkavocado
- Don25
- George.S
- theodoraooo
- Specon
- pagratios2
- johnsala
- Maria_Xagorari
- Revekka
- Markos
- dimitris-R9
- anakiriak@yahoo
- ale
- charmander
- Markiz
- Chemwizard
- Kostas568
- Athens2002
- Viedo
- penelopenick
- Christos1971
- Dimitraptlkf
- angies
- popi19
- Georgekk
- Ksenia. Ksenia77
- georgios03
- eukleidhs1821
- ΘανάσοςG4
- ΑναστασιαΜνκ
- Paraskevoula_5
- lilakrch
- Memetchi
- Fairydust2
- Αννα1
- Gggu
- sophielovegood
- Mapas26
- chester20080
- efi25
- Maria1743
- Lebron
- Maria@2000
- s93060
- ΠαναγιωταΔεμ17
- TonyMontanaEse
- panosveki
- Eri0611
- maria2001
- Dionyshs1
- Chrisa
- tzimandr
- Jimmis18
- Moblok
- igeorgeoikonomo
- Machris
- Red
- vetas
- Manolo165
- PanMoonlight
- Nosokomos
- Sense
- gk214
- V@Per
- Turtlestar
- Tolis76
- Liou
- Xristosdimitra
- Νηπενθή
- maria20
- VasoGrimes
- George9989
- pinkheart
- Mendem
- aekaras 21
- Lester34
- Nick2325
- Nikitas18
- shookone10
- Billokos1
- Alexecon1991
- abc1234
- Stif6
- mathboi
- ioannam
- Nick11
- damn
- Χρυσουλα-Δημητρα
- Ziggy 1
- Alexandros973
- Thrylosveria
- stav.mdp
- Αριάνα123
- imyrcarn
- leo41
- An_uknown_world
- air_fish
- than.bimp
- FRT
- Mary Jane
- Anonymous03
- Anna10
- sophia_b
- AnaMnk
- Jorjelinio
- KElPa
- elena16
- Κλημεντίνη
- Eua5
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.