chris_90
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal
Διαχειριστής
Ρωτάω καθώς για να κάνω εγγραφή σε νέα σχολή πρέπει πρώτα να διαγράφω από την προηγούμενη!
-petros
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eliza04
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Και κάποια σχόλια για τα παραπάνω:
- Οι εγγραφές των πρωτοετών είναι στα μέσα Σεπτέμβρη (το 2006 άρχισαν στις 18/06 για καμιά βδομάδα νομίζω). Ανακοινώνονται από το ΥΠΕΠΘ και είναι κοινές για όλα τα ΑΕΙ / ΤΕΙ. Φυσικά οι εγγραφές σε μεγαλύτερα εξάμηνα καθορίζονται από τις γραμματείες των σχολών.
Από μία σχολή διαγράφεσαι σε δύο περιπτώσεις:
- Με αίτησή σου.
- Εάν έχεις ξεπεράσει το όριο 2ν χρόνια για να πάρεις πτυχίο, σύμφωνα με τον νέο νόμο.
Όμοια, στα Πολυτεχνεία που είναι 5 χρόνια, θα πρέπει να πάρεις πτυχίο μέσα σε 20 (!!!) εξάμηνα.
Και κάτι σημαντικό: εάν δεν πας να γραφτείς σε κάποιο εξάμηνο δεν μετράει στα εξάμηνα που δικαιούσαι. Δηλαδή εάν οι σπουδές σου διαρκούν κανονικά 4 χρόνια, κι έχεις ήδη κάνει τα 4 εξάμηνα, και σταματήσεις (δεν πας να γραφτείς) για 2 χρόνια για να δουλέψεις, αφού ξαναπάς θα έχεις 16-4 = 12 εξάμηνα για να τελειώσεις.
Για επαλήθευση διαβάστε το προσχέδιο / σχέδιο (όπως λέγεται τέλωσπάντων) του ΥΠΕΠΘ.
(Για όσους είναι ήδη γραμμένοι σε κάποια σχολή ισχύει άλλο καθεστώς που δεν σας απασχολεί).
Τέλος, ας προσπαθήσουμε να κρατήσουμε το τόπικ στις εγγραφές πρωτοετών. Εάν θέτε να συζητήσουμε κάτι άλλο, σε νέο θέμα.
manos_xatzidakis
Νεοφερμένος
statakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
είσαι σίγουρος ; με μία μικρή επιφύλαξη νομίζω πως τους 90ρηδες μας παίρνουν το 2011Εχει νοημα, γιατι αν δεν παω δικαιολογητικα που να αποδεικνυουν οτι ειμαι φοιτητης με παιρνουν φανταρο τον Ιουνιο του 2009! Εγω εχω σκοπο να ξαναδωσω και να περασω στην 1η μου επιλογη, πραγμα που δεν καταφερα φετος!
demerlad
Εκκολαπτόμενο μέλος
EpaRon
Εκκολαπτόμενο μέλος
aris_20
Εκκολαπτόμενο μέλος
Tomahawk
Νεοφερμένος
Πλεον ειμαι επισημα φοιτητης του τμηματος Πληροφορικης και Τεχνολογιας Υπολογιστων στο Τ.Ε.Ι Λαμιας.
Θα ηθελα να ρωτησω εαν ξερετε ποια δικαιολογητικα και ποια εγγραφα γενικως πρεπει να εχω μαζι μου οταν θα παω για εγγραφη στο ΤΕΙ, γιατι ειναι ταλαιπωρια εαν λειπει καποιο εγγραφο διοτι μενω Αθηνα...
Ευχαριστω!
Scandal
Διαχειριστής
Μπορείς να τα βρεις εδώ:Καλησπερα παιδια...
Πλεον ειμαι επισημα φοιτητης του τμηματος Πληροφορικης και Τεχνολογιας Υπολογιστων στο Τ.Ε.Ι Λαμιας.
Θα ηθελα να ρωτησω εαν ξερετε ποια δικαιολογητικα και ποια εγγραφα γενικως πρεπει να εχω μαζι μου οταν θα παω για εγγραφη στο ΤΕΙ, γιατι ειναι ταλαιπωρια εαν λειπει καποιο εγγραφο διοτι μενω Αθηνα...
Ευχαριστω!
https://www.teilam.gr/spoudastika/eggrafi.php
Στη χειρότερη, αν δεν έχεις κάποιο έγγραφο, μπορείς να ολοκληρώσεις την εγγραφή και να το πας άλλη στιγμή (πιστεύω το επιτρέπουν μερικές φορές) ή να ζητήσεις να στο στείλουν με φαξ οι δικοί σου στην Αθήνα.
Αλλά Ok, αν έχεις όσα ζητάνε δεν υπάρχει πρόβλημα.
-petros
Anarki
Διάσημο μέλος
tolisman
Δραστήριο μέλος
Orlando
Δραστήριο μέλος
Thra
Νεοφερμένος
Proudqueen
Δραστήριο μέλος
τα λεει αναλυτικα
Anarki
Διάσημο μέλος
Proudqueen
Δραστήριο μέλος
αλλα για να ειναι ακομα εκει δεν θα αλλαξαν και πολλα
ΓΙΟΥΛΗ22136
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 366 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ken
- Entropy24
- patatosalata22
- Joji
- Chris180
- giorgos5002
- Nasia_2
- suaimhneas
- phleidhs
- Unboxholics
- Antonia Alexandra
- NeosUser2023
- Johanna Mark
- Drglitterstar
- the.m024
- Than003
- Ness
- Sofos Gerontas
- George_dr
- carnage
- Jojo K
- constansn
- giannis05
- Arianara S3
- Nala
- mvas
- ilias_21
- AggelikiGr
- dmav
- Γιώτα Γιαννακού
- iiTzArismaltor_
- IcedBreaje
- Obi-Wan Kenobi
- allall1
- snowy
- Peter Pan13
- eirinipap
- Hased Babis
- Alessandra Eliza
- bruh_234
- Abiogenesis
- Leo komm
- Scandal
- kalhkardia
- Maynard
- estrela
- aggorf
- ggl
- Lifelong Learner
- suuuuiiii
- Γιώργος μεγ
- elevag
- xanthippiad
- BatGuin
- ikigai
- Μιχαήλ
- spring day
- tom 1975
- Panagiotis849
- lenaki001
- Parl Pip
- liana
- flaura
- Nemesiis
- GeorgePap2003
- Mewmaw
- αντιγονη.
- jimis2001
- Έλενα Παπαμακαριου
- ivannag
- nearos
- guest24440
- SoyN
- Lia 2006
- arko
- christosk_
- roud
- tfghp
- Arvacon
- SlimShady
- Nick_nt
- Νικολινα
- evaggelia anna
- Γατέχων
- panagiotis12
- Giannis_19
- Τρελας123
- augustine
- Pharmacist01
- savethetrees
- afrodith05
- spinalgr1990
- arapakos
- Ιωάννα λ
- TheUnknown
- MrDna
- desperate-ambitious!
- Gogosps
- nicole1982
- American Economist
- Magigi
- giannhs2001
- emzou
- synthnightingale
- panaman
- SKG
- argy
- Citylights
- Nick254
- Schlimazel
- oups
- Vasilikii
- Χάρις
- EmperorPalpatine
- nucomer
- Ziekr
- J.Cameron
- alpha.kappa
- Giii
- KingPoul
- Ελεν
- tsiobieman
- brizoulis
- PanPan
- P.Dam.
- Antonius
- barkos
- jekkelock
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Παναρας
- Μαρια39
- Mammy Nun
- Μαραθ22
- Απροσάρμοστη
- jorahtheexplorah
- Jose13
- Billas
- louminis
- Pigeon
- n1ki20
- nobody8
- DeWiN
- effiee
- sophiaa
- angel27_
- Philologist
- User1294
- emilyfan85
- katerinavld
- BloodyFairy
- PanosBat
- phoni
- giott
- stefan
- Georgek7
- Paragontas7000
- Sherlockina
- Euge.loukia
- Evelynne
- Nikoleta_Giann
- ladybookworm
- Marple
- dim6
- Κάθριν
- korlef
- Vickyoustgl
- calliope
- Zelina
- ΠόπηΤς
- koukdespoina2004
- TheLittleBookworm
- george777
- T C
- Stergios
- EFIANA
- kost28
- Theodora03
- Steliosgkougkou
- fairyelly
- Pen_addict
- Pinkavocado
- Don25
- George.S
- theodoraooo
- Specon
- pagratios2
- johnsala
- Maria_Xagorari
- Revekka
- Markos
- dimitris-R9
- anakiriak@yahoo
- ale
- charmander
- Markiz
- Chemwizard
- Kostas568
- Athens2002
- Viedo
- penelopenick
- Christos1971
- Dimitraptlkf
- angies
- popi19
- Georgekk
- Ksenia. Ksenia77
- georgios03
- eukleidhs1821
- ΘανάσοςG4
- ΑναστασιαΜνκ
- Paraskevoula_5
- lilakrch
- Memetchi
- Fairydust2
- Αννα1
- Gggu
- sophielovegood
- Mapas26
- chester20080
- efi25
- Maria1743
- Lebron
- Maria@2000
- s93060
- ΠαναγιωταΔεμ17
- TonyMontanaEse
- panosveki
- Eri0611
- maria2001
- Dionyshs1
- Chrisa
- tzimandr
- Jimmis18
- Moblok
- igeorgeoikonomo
- Machris
- Red
- vetas
- Manolo165
- PanMoonlight
- Nosokomos
- Sense
- gk214
- V@Per
- Turtlestar
- Tolis76
- Liou
- Xristosdimitra
- Νηπενθή
- maria20
- VasoGrimes
- George9989
- pinkheart
- Mendem
- aekaras 21
- Lester34
- Nick2325
- Nikitas18
- shookone10
- Billokos1
- Alexecon1991
- abc1234
- Stif6
- mathboi
- ioannam
- Nick11
- damn
- Χρυσουλα-Δημητρα
- Ziggy 1
- Alexandros973
- Thrylosveria
- stav.mdp
- Αριάνα123
- imyrcarn
- leo41
- An_uknown_world
- air_fish
- than.bimp
- FRT
- Mary Jane
- Anonymous03
- Anna10
- sophia_b
- AnaMnk
- Jorjelinio
- KElPa
- elena16
- Κλημεντίνη
- Eua5
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.