eva kan
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anna_ts
Νεοφερμένος
Στην ιστοσελιδα του τμηματος μου εδινε ακριβως τη διευθυνση που επρεπε να γραψουμε.Ενδεικτικα:Έξω απο τον φάκελο, στον παραληπτη,γράψατε μόνο τη διευθυνση της σχολής ή το όνομα της και έπειτα τη διευθυνση;
Πανεπιστήμιο Πατρών
Σχολή Θετικών Επιστημών
Τμήμα Βιολογίας
Γραμματεία
Πανεπιστημιούπολη, Ρίο Πατρών
Τ.Κ. 26500
Τηλ. 2610-969203, 2610-969205
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Εμενα η σχολη μου δε προτεινε κατι στο σαιτ της.Στην ιστοσελιδα του τμηματος μου εδινε ακριβως τη διευθυνση που επρεπε να γραψουμε.Ενδεικτικα:
Πανεπιστήμιο Πατρών
Σχολή Θετικών Επιστημών
Τμήμα Βιολογίας
Γραμματεία
Πανεπιστημιούπολη, Ρίο Πατρών
Τ.Κ. 26500
Τηλ. 2610-969203, 2610-969205
Εγραψα απλα το ονομα της σχολης,τη διευθυνση + ταχυδρομικο κωδικα και πόλη.
anna_ts
Νεοφερμένος
Μια χαρα ειναι!Εμενα η σχολη μου δε προτεινε κατι στο σαιτ της.
Εγραψα απλα το ονομα της σχολης,τη διευθυνση + ταχυδρομικο κωδικα και πόλη.
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
Παίρνω σήμερα τηλέφωνο να ρωτήσω άμα ολοκληρωθηκαν οι εγγραφές και με λέει πήραν παράταση, μετά τις 29.
Και απ οσο είδα έπειτα εδώ ισχύει.
Πολύ περίμενε... αν είναι να ολοκληρωθούν οι εγγραφές τέλη Σεπτεμβρίου αρχές Οκτωβρίου τα μαθήματα πότε θα αρχίσουν; Στη δικιά μου σχολή γράφανε οτι θα αρχίσουν 5/10 αλλά πολύ χλομό το κόβω.. τεσπα τι να πω..
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ξέρει κανεις τι παιζει με τους κωδικους για πάσο κτλ;;
ΟΤΑΝ ολοκληρωθούν οι εγγραφές (29/9 και μετα) ή θα πάρεις τηλέφωνο στη γραμματεία της σχολής σου να σου πει τους κωδικούς ή θα στους στείλουν με μειλ. Τουλάχιστον εμάς έτσι μας είπαν..
damn
Πολύ δραστήριο μέλος
Την βεβαίωση εγγραφής ποτέ θα την πάρουμε;Επίσης με 5 μόρια έχω ελπίδες να πάρω μετεγράφη από διοίκηση επιχειρήσεων Χίου στην αντίστοιχη της Πάτρας;
Λογικά όταν ολοκληρωθούν οι εγγραφές μπορείς να ζητήσεις βεβαιώσεις απ τη γραμματεία. Για μετεγγραφές δεν έχω ιδέα..
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Vivian.
Δραστήριο μέλος
Μας ταλαιπωρούν γαμώτο κ η βλακεία είναι ότι ούτε ταχυδρομικώς μπορούμε να τα στείλουμε γιατί δεν μπορεί ο κούριερ να μπει μέσα στην σχολή να δώσει τις εγγραφές εφόσον η γραμματεία είναι κλειστή εδώ κ μια βδομάδα.
GKara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Akatanomasty
Νεοφερμένος
xraxra
Εκκολαπτόμενο μέλος
1) Τι ενοείται να πάρουμε τους κωδικούς για το πάσο? Εγώ νόμιζα ότι τι πάσο είναι κάτι σαν ταυτότητα με την φωτογραφία μας επάνω. Είναι αλλιώς πιά?
2) Την βεβαίωση σπουδών που λέτε αρκετοί,που την χρησιμοποιούμε? Την παίρνουμε από την γραμματεία?
TheDragon
Νεοφερμένος
Παιδιά 2 ερωτήσεις
1) Τι ενοείται να πάρουμε τους κωδικούς για το πάσο? Εγώ νόμιζα ότι τι πάσο είναι κάτι σαν ταυτότητα με την φωτογραφία μας επάνω. Είναι αλλιώς πιά?
2) Την βεβαίωση σπουδών που λέτε αρκετοί,που την χρησιμοποιούμε? Την παίρνουμε από την γραμματεία?
Για τον κωδικο για το πάσο που λες δεν ξέρω, αλλά τη βεβαίωση σπουδών μπορείς να την ζητήσεις από τη γραμματεία και να τη χρησιμοποιείς όσο καιρό περιμένεις το πάσο σου, αντί αυτού. (πχ για τα μειωμένα εισητήρια στο λεωφορείο)
η δικη μου παντως ισχυριζεται οτι το υπουργειο παρεληψε να τα ζητησε μαζι με τα δικαιολογητηκα της εγγραφης και τωρα μου το ζητα...
ρωταω, ειναι οντως υποχρεωτικο να συμπληρωθει αμεσα ή μπορει να γινει και την πρωτη μερα στη σχολη;;
Guest 316543
Επισκέπτης
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 366 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ken
- Entropy24
- patatosalata22
- Joji
- Chris180
- giorgos5002
- Nasia_2
- suaimhneas
- phleidhs
- Unboxholics
- Antonia Alexandra
- NeosUser2023
- Johanna Mark
- Drglitterstar
- the.m024
- Than003
- Ness
- Sofos Gerontas
- George_dr
- carnage
- Jojo K
- constansn
- giannis05
- Arianara S3
- Nala
- mvas
- ilias_21
- AggelikiGr
- dmav
- Γιώτα Γιαννακού
- iiTzArismaltor_
- IcedBreaje
- Obi-Wan Kenobi
- allall1
- snowy
- Peter Pan13
- eirinipap
- Hased Babis
- Alessandra Eliza
- bruh_234
- Abiogenesis
- Leo komm
- Scandal
- kalhkardia
- Maynard
- estrela
- aggorf
- ggl
- Lifelong Learner
- suuuuiiii
- Γιώργος μεγ
- elevag
- xanthippiad
- BatGuin
- ikigai
- Μιχαήλ
- spring day
- tom 1975
- Panagiotis849
- lenaki001
- Parl Pip
- liana
- flaura
- Nemesiis
- GeorgePap2003
- Mewmaw
- αντιγονη.
- jimis2001
- Έλενα Παπαμακαριου
- ivannag
- nearos
- guest24440
- SoyN
- Lia 2006
- arko
- christosk_
- roud
- tfghp
- Arvacon
- SlimShady
- Nick_nt
- Νικολινα
- evaggelia anna
- Γατέχων
- panagiotis12
- Giannis_19
- Τρελας123
- augustine
- Pharmacist01
- savethetrees
- afrodith05
- spinalgr1990
- arapakos
- Ιωάννα λ
- TheUnknown
- MrDna
- desperate-ambitious!
- Gogosps
- nicole1982
- American Economist
- Magigi
- giannhs2001
- emzou
- synthnightingale
- panaman
- SKG
- argy
- Citylights
- Nick254
- Schlimazel
- oups
- Vasilikii
- Χάρις
- EmperorPalpatine
- nucomer
- Ziekr
- J.Cameron
- alpha.kappa
- Giii
- KingPoul
- Ελεν
- tsiobieman
- brizoulis
- PanPan
- P.Dam.
- Antonius
- barkos
- jekkelock
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Παναρας
- Μαρια39
- Mammy Nun
- Μαραθ22
- Απροσάρμοστη
- jorahtheexplorah
- Jose13
- Billas
- louminis
- Pigeon
- n1ki20
- nobody8
- DeWiN
- effiee
- sophiaa
- angel27_
- Philologist
- User1294
- emilyfan85
- katerinavld
- BloodyFairy
- PanosBat
- phoni
- giott
- stefan
- Georgek7
- Paragontas7000
- Sherlockina
- Euge.loukia
- Evelynne
- Nikoleta_Giann
- ladybookworm
- Marple
- dim6
- Κάθριν
- korlef
- Vickyoustgl
- calliope
- Zelina
- ΠόπηΤς
- koukdespoina2004
- TheLittleBookworm
- george777
- T C
- Stergios
- EFIANA
- kost28
- Theodora03
- Steliosgkougkou
- fairyelly
- Pen_addict
- Pinkavocado
- Don25
- George.S
- theodoraooo
- Specon
- pagratios2
- johnsala
- Maria_Xagorari
- Revekka
- Markos
- dimitris-R9
- anakiriak@yahoo
- ale
- charmander
- Markiz
- Chemwizard
- Kostas568
- Athens2002
- Viedo
- penelopenick
- Christos1971
- Dimitraptlkf
- angies
- popi19
- Georgekk
- Ksenia. Ksenia77
- georgios03
- eukleidhs1821
- ΘανάσοςG4
- ΑναστασιαΜνκ
- Paraskevoula_5
- lilakrch
- Memetchi
- Fairydust2
- Αννα1
- Gggu
- sophielovegood
- Mapas26
- chester20080
- efi25
- Maria1743
- Lebron
- Maria@2000
- s93060
- ΠαναγιωταΔεμ17
- TonyMontanaEse
- panosveki
- Eri0611
- maria2001
- Dionyshs1
- Chrisa
- tzimandr
- Jimmis18
- Moblok
- igeorgeoikonomo
- Machris
- Red
- vetas
- Manolo165
- PanMoonlight
- Nosokomos
- Sense
- gk214
- V@Per
- Turtlestar
- Tolis76
- Liou
- Xristosdimitra
- Νηπενθή
- maria20
- VasoGrimes
- George9989
- pinkheart
- Mendem
- aekaras 21
- Lester34
- Nick2325
- Nikitas18
- shookone10
- Billokos1
- Alexecon1991
- abc1234
- Stif6
- mathboi
- ioannam
- Nick11
- damn
- Χρυσουλα-Δημητρα
- Ziggy 1
- Alexandros973
- Thrylosveria
- stav.mdp
- Αριάνα123
- imyrcarn
- leo41
- An_uknown_world
- air_fish
- than.bimp
- FRT
- Mary Jane
- Anonymous03
- Anna10
- sophia_b
- AnaMnk
- Jorjelinio
- KElPa
- elena16
- Κλημεντίνη
- Eua5
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.