kostas (agia)
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mathitisp
Δραστήριο μέλος
ομως λυπαμαι που δεν μπορω να παω σε τομεα ηλεκτρονικων....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
FRIENDLY GIRL
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vili_17
Νεοφερμένος
Εγω βασικα ειμαι ικανοπιημενος για πολους λογους.Αρχικα θα πηγαινα Γενικο Λυκειο αλλα απο τοτε που μας εκαναν μια ενημερωση για τα ΕΠΑ.Λ αλλαξα γνωμη,μου αρεσαν και οι ειδηκοτητες κιολας.
Ο πρωτος λογος που ειμαι ικανοποημενος ειναι γιατι δινει και απολυτηριο Λυκειου αλλλα και Πτυχιο επιπεδου 3 που σου δινει αδεια ασκησεως επαγγελματος αναλογα με την ειδικοτητα σου.
Δευτερος λογος ειναι οτι μπορεις να περασεις ευκολοτερα σε ενα ΑΤΕΙ απο το ΕΠΑ.Λ παρα απο το Γενικο Λυκειο αφου δινεις λιγοτερα μαθηματα (Α Ομαδα).
Υπαρχουν αρκετοι λογοι για να εισαι ικανοποιημενος απο τα ΕΠΑ.Λ γιατι οπως και να το κανουμε εχει περισοτερα πλεονεκτηματα απο τα Γενικα Λυκεια.
Το μονο που δεν ειμαι ικανοποιημενος ειναι τα μαθηματα που κανουμε στον τομεα της πληροφορικης και συγκεκριμενα το μαθημα του ΔΟΜΗΜΕΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ.
Στο λαιμο μου καθεται
Μια χαρα ειναι το μαθημα ..το λεω γιατι και γω εχω επιλεξει την πληροφορικη...σε σενα μπορει να μην σου αρεσει γιατι απλα ο καθηγητης ή καθηγητρια δεν σας τα κανει ποιο ευκολα και αναλιτηκα..εγω παντος το θεωρω ευκολο μαθημα
Οπως ολοι εχουμαι ακουσει το Επα.λ θεωρητε πολυ κατωτερο απο το Γελ ακομα και απο καθηγητες του Γελ το εχω ακουσει αυτο για το οποιο θα επρεπε να
ντρεπονται...Το Επα.λ μπορει να μην εχει Αρχαια-Λατινικα και ξενες γλωσσες εκτος τα Αγγλικα που τα κανουμε ...αλλα ειναι ενα σχολειο απο το οποιο εχουν
βγει αριστοι μηχανικη -ηλεκτρολογοι κτλπ....
Επισεις κανουν μεγαλο λαθος οταν λενε τα παιδια του Επα.λ πως δεν εχουν τροπους ,δεν ειναι ευγενικοι κανουν μεγαλο λαθος δεν ειναι ολοι το ιδιο οχι οτι δεν
υπαρχουν τετοιου ειδους μαθητες αλλα ειναι ελαχιστοι ειδικα στο δικο μου σχολειο και πιστευω και σε αλλα Επα.λ
Επισεις στο θεμα των μαθηματων κ ειδικα σε αυτα που αφορουν τις ειδικοτητες γινονται ποιο αναλιτηκα και με περισσοτερες ασκησεις
οχι απλα τα μαθηματα αλλα και ο τροπους που γινεται το μαθημα απο την πλευρα των καθηγητων ειναι καλυτερο απο αυτο που γινετε σε ενα Γελ
και πανω απο ολα οι σχεσεις που εχουμαι με τους καθηγητες μας πανω απο ολα ειναι φιλικες και αυτο βοηθαει τα γινει σωστα το μαθημα...
αισθανομαι τυχερη που ειμαι μια απο τις μαθητριες τετοιου σχολειου ...!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mathitisp
Δραστήριο μέλος
και πανω απο ολα οι σχεσεις που εχουμαι με τους καθηγητες μας πανω απο ολα ειναι φιλικες και αυτο βοηθαει τα γινει σωστα το μαθημα...
Πραγματι ετσι ειναι
και μαλλον ετσι γινεται στις κυκλαδες!!!
+1 απο μενα!!!!
Guest 986132
Επισκέπτης
Ωραίες εποχές!!!
V.Pashalis
Νεοφερμένος
Επισης απο τους καθηγητες εχεις κατανοηση και ειδικα στα μεγαλητερα "παιδεια" (30 ++) και στα παιδεια που δουλευουν συχρονος με το σχολειο και το σημαντικοτερο ειναι οτι περνεις μια γερη δοση απο την ειδικοτητα που διαλεξες
Rebel1
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mitsos175
Νεοφερμένος
Καταρχην ολοι οι καθηγητες που εχω ειναι ενας και ενας και εμενα με εχουν βοηθησει αρκετα προσωπικα.
Επισης εχω και αρκετα καλες προοπτικες εξελιξης οχι επειδη παω επα.λ θα ειμαι κατι κατοτερο σε σχεση με καποιον απο γελ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαριλιααα
Νεοφερμένος
ελεγα λοιπον πως δεν γινεται να ειμαι τοσο χαζη!θα πηγαινα υγειας προνοιας του χρονου για βρεφονηπιοκομος αλλα ηταν κατι που αναγκαστικα το επελεξα γιατι δεν μου αρεσε αλλος τομεας('η ετσι νομιζα)...μιλησα με μια θεια μου που εχουμε πολυ καλες σχεσεις κ της εξηγησα το προβλημα μου κ μου ειπε οτι στη ζωη μας ολα για καποιο λογο γινονται...κι οντως ετσι ειναι τα πραγματα.Γνωρισα μια κοπελα απ τη δευτερα κ μου μιλησε για τους τομεις κ μου μιλησε συγκεκριμενα για το δικο της:ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Κ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ!εφαγα φλασια κ αποφασισα τι θα κανω στη ζωη μου,κατι που απ τ γελ δεν θα μπορουσα να περασω γιατι θα επελεγα θεωρητικη κατευθυνση αρα βρηκα λογο για να ειμαι σ αυτο το σχολειο.Του χρονου πιστευω πως ολα θα πανε καλα κ οτι θα κανουμε μαθημα αν κ τιποτα δεν ειναι σιγουρο αλλα τ ευχομαι αλλιως δεν τη βγαζω καθαρη!!
Rebel1
Πολύ δραστήριο μέλος
nikolaos p.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Rebel1
Πολύ δραστήριο μέλος
Jason Del Piero
Δραστήριο μέλος
mairoula trela
Νεοφερμένος
Iratus
Δραστήριο μέλος
Mπορείς να μας εξηγήσεις το λόγο;Αν πω οτι το χω χιλιομετανιωσει θα φανω κακια!!! θα πω απλα οτι το μετανιωσα ολοι κανουμε πολλες λαθος επιλογες οταν μας συμβαινουν διαφορα στη ζωη μας κ ιδιαιτερα στην εφηβια... Ε η δικη μου ητανν αυτη!!σνιφ σνιφ
mairoula trela
Νεοφερμένος
Mπορείς να μας εξηγήσεις το λόγο;
Φυσικα Καταρχην ειχα τελειωσει την Α Λυκειου σε Γελ χωρις να εχω ιδιαιτερους στοχους για καποια συγκεκριμενη σχολη αν κ ημουν μαθητρια του 18...Επειτα αποφασισα να παω σε Επαλ οπου με τον καιρο συνειδητοποιησα οτι το επιπεδο των μαθητων σε οτι αφορα τη μορφωση αλλα κ τη συμπεριφορα τοσο ως προς τους μαθητες αλλα κ τους καθηγητες ηταν απαραδεκτο! Στις ωρες μαθηματος που παροτι ηταν πολλες (καθε μερα εφταωρο), η μιση κ παραπανω ωρα ηταν χαβαλες κ η τελευταια ωρα πολλες φορες δεν γινοταν η τελειωνε πολυ νωριτερα! Οι μαθητες μονιμως κοιμοντουσαν η δημιουργουσαν φασαρια κ δεν υπηρχε καθολου ενδιαφερον για μαθημα παρα μονο για διαλειμμα!Οι καθηγητες απο την πλευρα τους βαθμολογουσαν με υπερβολικα υψηλες βαθμολογιες οσους ενδιαφερονταν ελαχιστα ενω δεν καναν τιποτα απολυτως προκειμενου να αποτρεψουν την φασαρια.Ελαχιστοι απο αυτους βαζαν απουσιες!Αλλα ακομα κ αυτο δεν εκτιμουσαν οι μαθητες γιαυτο κ εμεναν πολλοι απο απουσιες.(κ μιλαμε τωρα οτι υπηρχαν ατομα που ειχαν πανω απο 500!ΕΛΕΟΣ!)Περνωντας εξω απο το σχολειο μας το μονο που ακουγες ηταν φωνες κ γελια! Να φανταστεις οτι ειχα φτασει σε σημειο να τρωω ειρωνια απο φιλους μου στο Γελ που απορουσαν συνεχως γιατι πηγα σε ενα τετοιο σχολειο κ πως αντεχω! Και οταν εφτασα στη Γ ταξη καταλαβα τι μ@@κια εκανα αλλα δυστυχως δεν μπορω να διορθωσω τιποτα!
Αυτα τα ολιγα απο μενα οσον αφορα τα Επαλ,τουλαχιστον με βαση αυτα που εζησα στα 2 χρονια που ημουν εκει!
Pequeño
Τιμώμενο Μέλος
mairoula trela πολύ στενάχωρα αυτά που μας λες, εγώ πάντως είχα την τύχη να είμαι σε ένα ΕΠΑΛ ακριβώς το αντίθετο από αυτό που περιγράφεις, φιλότιμα παιδιά,καθηγητές που δεν πίστευα ότι υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι με όρεξη και μεράκι για δουλειά (αναφέρομαι στους καθηγητές των ειδικοτήτων, οι καθηγητές που ήταν σωστοί στα γενικά μαθήματα, μετρημένοι στη παλάμη του ενός χεριού μου!),3-4 ώρες την ημέρα καταπιανόμουν με κάτι που κυριολεκτικά λατρεύω και το ίδιο πάθαιναν και συμμαθητές μου, μπορεί να χτυπούσε για διάλειμμα και να μην βγαίναμε προκειμένου να μην αφήσουμε το σχέδιο μας! Τόσα εκπληκτικά μαθήματα, πραγματικά χαιρόμουν να ξυπνάω το πρωί να αρπάζω τη βαλιτσούλα μου με τα συμπράγκαλα μου και να πηγαίνω!
Δεν ξέρω, το αγάπησα πολύ αυτό το σχολείο ή γενικά τα ΕΠΑΛ, και το λέω αυτό με δίλημμα γιατί κάθε σχολική κοινότητα έχει άλλο χαρακτήρα,πχ αυτά που μας λες τα άκουγα από αρκετούς όταν αποφάσισα να αλλάξω από ΓΕΛ σε ΕΠΑΛ (τα ίδια με εσένα δλδ) και με είχε πιάσει τρομερό άγχος, μετά από 2-3 βδομάδες στο σχολείο όμως είχα χαλαρώσει και προσπαθούσα να εξηγήσω σε όλους τους γνωστούς μου ότι δεν είναι έτσι όπως πιστεύουν, δε ξέρω τι φταίει που μου άρεσε τόσο, τα παιδιά που γνώρισα,η αφοσίωση παιδιών και καθηγητών,το κτήριο, οι εγκαταστάσεις των εργαστηρίων που δεν ήταν και ονειρεμένες αλλά σε σχέση με άλλα ΕΠΑΛ ήμασταν "βασιλιάδες"..!?!
Μη μιλήσω για τις τόσες πολλές εργασίες,προγράμματα κλπ που κάθε βδομάδα είχαμε και μια καινούργια "δουλεία" να τελειώσουμε!
Αχχχχχ πόσο στεναχωριέμαι που τελείωσε!ακόμη ένα χρόνο πήγαινα άνετα! :/
Pan0s21
Νεοφερμένος
Και εγω για αυτον τον λογο με τον παραπανω φιλο!εγω ο λογος οτι ειμαι ικανοποιημενος ειναι οτι ειναι πιο ευκολο απο το γενικο και μπορεις να ακολουθησεις μια ειδικοτητα που σου αρεσει !!αλλα ειμαι απογοητευμενος γιατι φοβαμαι μηπως δεν περασω σε στρατιωτικη σχολη για τον λογο επειδη περνουν λιγα ατομα απο τα επαλ
Iratus
Δραστήριο μέλος
Αυτά όμως δε νομίζω να σε εμπόδισαν να πετύχεις το στόχο σου (εννοώ τη σχολή που θέλεις)Από την άποψη μορίων και πανελλαδικών είσαι ευχαριστιμένη;Φυσικα Καταρχην ειχα τελειωσει την Α Λυκειου σε Γελ χωρις να εχω ιδιαιτερους στοχους για καποια συγκεκριμενη σχολη αν κ ημουν μαθητρια του 18...Επειτα αποφασισα να παω σε Επαλ οπου με τον καιρο συνειδητοποιησα οτι το επιπεδο των μαθητων σε οτι αφορα τη μορφωση αλλα κ τη συμπεριφορα τοσο ως προς τους μαθητες αλλα κ τους καθηγητες ηταν απαραδεκτο! Στις ωρες μαθηματος που παροτι ηταν πολλες (καθε μερα εφταωρο), η μιση κ παραπανω ωρα ηταν χαβαλες κ η τελευταια ωρα πολλες φορες δεν γινοταν η τελειωνε πολυ νωριτερα! Οι μαθητες μονιμως κοιμοντουσαν η δημιουργουσαν φασαρια κ δεν υπηρχε καθολου ενδιαφερον για μαθημα παρα μονο για διαλειμμα!Οι καθηγητες απο την πλευρα τους βαθμολογουσαν με υπερβολικα υψηλες βαθμολογιες οσους ενδιαφερονταν ελαχιστα ενω δεν καναν τιποτα απολυτως προκειμενου να αποτρεψουν την φασαρια.Ελαχιστοι απο αυτους βαζαν απουσιες!Αλλα ακομα κ αυτο δεν εκτιμουσαν οι μαθητες γιαυτο κ εμεναν πολλοι απο απουσιες.(κ μιλαμε τωρα οτι υπηρχαν ατομα που ειχαν πανω απο 500!ΕΛΕΟΣ!)Περνωντας εξω απο το σχολειο μας το μονο που ακουγες ηταν φωνες κ γελια! Να φανταστεις οτι ειχα φτασει σε σημειο να τρωω ειρωνια απο φιλους μου στο Γελ που απορουσαν συνεχως γιατι πηγα σε ενα τετοιο σχολειο κ πως αντεχω! Και οταν εφτασα στη Γ ταξη καταλαβα τι μ@@κια εκανα αλλα δυστυχως δεν μπορω να διορθωσω τιποτα!
Αυτα τα ολιγα απο μενα οσον αφορα τα Επαλ,τουλαχιστον με βαση αυτα που εζησα στα 2 χρονια που ημουν εκει!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 132 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- 098
- patatosalata22
- tsaxiro
- Argyrisar
- panaman
- ranger13
- Drglitterstar
- jYanniss
- AK-92
- Nikos_81
- Magissoni
- Sotiris.Y
- Gianukos
- Scandal
- mermaid89
- Christr22
- bill09876
- Aggel0sss
- Γατέχων
- dmav
- EllieKal
- ένας τυχαίος
- nicole1982
- Claire05
- Φινεύς
- kiyoshi
- AggelikiGr
- Alessandra Eliza
- nearos
- Leo komm
- BatGuin
- Kate1914
- Arvacon
- Hased Babis
- AN.PA
- Startx0
- globglogabgalab
- soudos
- Aporias
- elenika
- Νικολινα
- Gewrgia!
- ELENIGA
- Μιχαήλ
- Annou1
- electra7
- Maria_Xagorari
- Eliza23
- iren
- Dr House
- Billys 13
- Έλενα Παπαμακαριου
- giorgakiss
- SoyN
- Deadly_sorrowX
- kotsos05
- Kostas568
- Thanos_alertttt
- roud
- thema
- Κ...
- Dion G.
- SDAN
- VFD59
- oups
- barkos
- augustine
- nucomer
- Dionyshs1
- xakounaamatata
- bruh_234
- Eri0611
- GeorgePap2003
- Pierre Bezukhov
- alpha.kappa
- Vickyoustgl
- το κοριτσι του μαη
- KaterinaL
- Joji
- PanPan
- kost28
- charmander
- Citylights
- sophiaa
- Ryuzaki
- mDev
- Pharmacist01
- Unboxholics
- Nala
- Sourotiri
- Mpthan
- alexandrahere
- calliope
- Lucifers
- Miranda32
- Ανώνυμη
- Trelare
- Student 123
- Ada ada
- Ria99
- Jimmy20
- Κάτια23
- krisd
- Iknowyou
- DrsKatia
- panagiotis G
- eri548
- Άρτεμις Α.
- jimis2001
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.