Guest 875331
Επισκέπτης
Ποια είναι οι δική σας άποψη;
...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
μήπως βιάζεσαι λίγο?Eτσι ακριβως ειναι
Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος
15-25 ειναι η καλυτερη ηλικια.... οχι 18-25!!!μήπως βιάζεσαι λίγο?
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος
Χαχαχαχ, ποιος είναι αυτός που καθορίζει ποια είναι η καλύτερη ηλικία ;15-25 ειναι η καλυτερη ηλικια.... οχι 18-25!!!
Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος
Για μενα προσωπικα μιλαω!!!Χαχαχαχ, ποιος είναι αυτός που καθορίζει ποια είναι η καλύτερη ηλικία ;
Guest 875331
Επισκέπτης
Οι οποίες είναι;Αρχίζουν οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες.
Dragonborn
Νεοφερμένος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
θεωρείς ότι ως φοιτητής δεν θα έχεις υποχρεώσεις και ευθύνες?Οι οποίες είναι;
~Melania~
Περιβόητο μέλος
θεωρείς ότι ως φοιτητής δεν θα έχεις υποχρεώσεις και ευθύνες?
Εγώ αντιθέτως θεωρώ ότι τότε ακριβώς ξεκινάς να έχεις ουσιαστικές ευθύνες σαν ενήλικο άτομο πλέον και σαν -εν μέρει- αυτόνομο. Αυτά πάραυτα δεν θεωρώ ότι οι ευθύνες μειώνουν την "ξεγνοιασιά" της ηλικίας, καθώς και του τρόπου ζωής. Απλά μαθαίνεις να διαχειρίζεσαι αλλιώς την ζωή σου, πλέον εσύ παίρνεις τις αποφάσεις που καθορίζουν παρόν και μέλλον.
Raiseonce
Δραστήριο μέλος
Στα φοιτητικά μου χρόνια:
-όταν πέρασα ένοιωσα ότι ο κόσμος μου ανήκει,δεν φοβόμουν τίποτα.
-έκανα νέους φίλους στη σχολή
-έκανα την πρώτη μου σχέση
-βρήκα ελεύθερο χρόνο να μάθω επιτέλους κιθάρα
-μέθυσα για πρώτη φορά
-ένοιωσα πώς είναι να κυνηγάς να πιάσεις τη βάση σε μάθημα
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
Και στα 15 μπορούσες αρκεί να πατούσες ότι είσαι μεγαλύτερος από 18 χρονών. Πες μου ότι πατούσες ότι ήσουν μικρότεροςΈφτασες 18 χρονών και έχεις πλέον απεξαρτηθεί από τους γονείς σου και το σπίτι σου.Μπορείς επιτέλους να επισκεφθείς ιστοσελίδες λιγάκι πιο πονηρού περιεχομένου.
nPb
Επιφανές μέλος
Μπορεί να έχεις ευθύνες αλλά όπως και να το κάνουμε είναι τα καλύτερα.
Στα φοιτητικά μου χρόνια:
-όταν πέρασα ένοιωσα ότι ο κόσμος μου ανήκει,δεν φοβόμουν τίποτα.
-έκανα νέους φίλους στη σχολή
-έκανα την πρώτη μου σχέση
-βρήκα ελεύθερο χρόνο να μάθω επιτέλους κιθάρα
-μέθυσα για πρώτη φορά
-ένοιωσα πώς είναι να κυνηγάς να πιάσεις τη βάση σε μάθημα
Νιώθω ότι βλέπω αμερικάνικη σαπουνόπερα πρωτοετών φοιτητών.
Dalian
Περιβόητο μέλος
Raiseonce
Δραστήριο μέλος
Νιώθω ότι βλέπω αμερικάνικη σαπουνόπερα πρωτοετών φοιτητών.
Φαντάσου πώς θα μιλάω γι αυτά στα 50.
nPb
Επιφανές μέλος
Φαντάσου πώς θα μιλάω γι αυτά στα 50.
Ναι. Την αμερικάνικη σαπουνόπερα την καθιστούν δυο πράγματα:
- η πρώτη σχέση με τις αγαρμποσύνες της στο σεξουαλικό κομμάτι (ξέχασες να πεις, την πρακτική εξάσκηση σε μηλόπιτα)
- η πρώτη εμπειρία με το βαρύ αλκοόλ ---> ξέρασμα, νοσοκομείο
σαν να βλέπω κάτι αποτυχημένες ταινίες του alpha που δεν τις παίζουν ούτε στις ΗΠΑ πλέον
Raiseonce
Δραστήριο μέλος
Ναι. Την αμερικάνικη σαπουνόπερα την καθιστούν δυο πράγματα:
- η πρώτη εμπειρία με το βαρύ αλκοόλ ---> ξέρασμα, νοσοκομείο
Εντάξει δεν με πήραν και σηκωτό από το μεθύσι.Απλά ρε φίλε πριν δεν ήξερα πώς είναι.Θα μου πεις ότι δεν έχανα και τίποτα και θα συμφωνήσω.
Αλλά όπως και να το κάνουμε είναι κι αυτό μια εμπειρία και την πρώτη φορά τη θυμάσαι.
Έφτασες 18 χρονών και έχεις πλέον απεξαρτηθεί από τους γονείς σου και το σπίτι σου.
ουτε καν? απο την στιγμη που στηριζεσαι στους γονεις σου οικονομικά πολύ ή λιγο δεν έχεις "απεξαρτηθεί" και επιπλεον πολλοί, ειδικά πλέον περνάνε στην πόλη τους και επομένως μένουν στο σπίτι τους
nPb
Επιφανές μέλος
Εντάξει δεν με πήραν και σηκωτό από το μεθύσι.Απλά ρε φίλε πριν δεν ήξερα πώς είναι.Θα μου πεις ότι δεν έχανα και τίποτα και θα συμφωνήσω.
Αλλά όπως και να το κάνουμε είναι κι αυτό μια εμπειρία και την πρώτη φορά τη θυμάσαι.
Έχει σημασία τι είδους εμπειρίες επιλέγει κάποιος να ζήσει επειδή το θέλει ο ίδιος και όχι επειδή το επιβάλλει η μόδα. Στην χώρα μας, οι περισσότεροι άνθρωποι ζουν με βάση τη μόδα και όχι με βάση τις προσωπικές τους προτιμήσεις.
ουτε καν? απο την στιγμη που στηριζεσαι στους γονεις σου οικονομικά πολύ ή λιγο δεν έχεις "απεξαρτηθεί" και επιπλεον πολλοί, ειδικά πλέον περνάνε στην πόλη τους και επομένως μένουν στο σπίτι τους
Είναι τελείως σχετική η έννοια της ανεξαρτητοποίησης. Ακόμη και με γονείς να μένει κάποιος, στο χέρι του είναι τι είδους ζωή θα κάνει.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.