Amethyst
Νεοφερμένος
Ξέχασες να βάλεις το τηλέφωνο σου. Αν θες την γνώμη μου πάντως, νομίζω πως στο facebook θα είναι πιο εύκολο το έργο σου.
:!:
Δεν έχω ιδέα για τί μιλάς.
Τελικά κυκλοφορούν πολλοί ψυχάκηδες που γουστάρουν να δημιουργούν ιντερνετικές διενέξεις και ύστερα να τρέφονται από αυτές.
Απόλαυσε το δείπνο σου μόνος σου, εγώ προτιμώ σουτζουκάκια σμυρνέϊκα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
statistikos
Δραστήριο μέλος
:!:
Δεν έχω ιδέα για τί μιλάς.
Τελικά κυκλοφορούν πολλοί ψυχάκηδες που γουστάρουν να δημιουργούν ιντερνετικές διενέξεις και ύστερα να τρέφονται από αυτές.
Απόλαυσε το δείπνο σου μόνος σου, εγώ προτιμώ σουτζουκάκια σμυρνέϊκα...
Συμφωνώ απόλυτα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
galotsa
Νεοφερμένος
Αυτό που λες νομίζω πως δεν μπορεί να γίνει..βέβαια ισωσ να πέσουν σε 2 χρόνια οι βασεισ τησ ιατρικής αλλα και παλι ειναι δύσκολο περαν του οτι η ύλη τησ θεωρητικής και οι γνώσεις που αποκομίζεις δεν έχουν καμία σχέση με το αντικείμενο. Η ύλη της βιολογίας γενικής ειναι επίσης σχετικά ασχετη με την ιατρική... Η χημεία και η βιολογία κατευθυνσης είναι σημαντικά μαθήματα νομίζω.. μην ξεχνάς πως η ιατρική είναι ηδη δυσκολη για καποιον με τις γνώσεισ τησ θετικής...Για καποιον της θεωρητικης θα είναι μαλλον ακατορθωτη...Πόσο δύσκολο είναι; Υπάρχει κάποιος που να έχει περάσει Ιατρική απο Θεωρητική; Θα έχω πρόβλημα με την Χημεία;
Δεν το λέω για κακό,απλά νομίζω πως 8α δυσκολευτείς πολυ! ελπίζω να βοήθησα!!
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
Πόσο δύσκολο είναι; Υπάρχει κάποιος που να έχει περάσει Ιατρική απο Θεωρητική; Θα έχω πρόβλημα με την Χημεία;
ηξερα μια κοπελα που περασε
εκεινη τη χρονια εγραψε 19,60 στη θεωρητικη και οι ιατρικες ειχαν πεσει κατω απο 18000
και μαλιστα την τελειωσε και στα 6 χρονια
statistikos
Δραστήριο μέλος
εκεινη τη χρονια εγραψε 19,60 στη θεωρητικη και οι ιατρικες ειχαν πεσει κατω απο 18000
Ωραία φώτο.
Εννοείται πως γίνεται. Δεν είναι δύσκολη σχολή η Ιατρική. Απλά θέλει πάρα μα πάρα πολύ διάβασμα.
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
Ωραία φώτο.
Εννοείται πως γίνεται. Δεν είναι δύσκολη σχολή η Ιατρική. Απλά θέλει πάρα μα πάρα πολύ διάβασμα.
η κοπελα αυτη ειναι στη φωτο
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
Wow... Πλάκα κάνεις... Πότε? Το 2001? Πρέπει να εισαι και λίγο κωλόφαρδος όμως, έτσι?
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος
W4What
Νεοφερμένος
Αν τα καταφερεις ομως,εγω ειμαι μαζι σου!!!
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
Wow... Πλάκα κάνεις... Πότε? Το 2001? Πρέπει να εισαι και λίγο κωλόφαρδος όμως, έτσι?
αυτο που εκανε η κοπελα αυτη ειναι
dont try this at home!
Zod
Δραστήριο μέλος
η κοπελα αυτη ειναι στη φωτο
Ωραία η κοπέλα, age? :no1:
kittie88puppy93
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Katerina192
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος
Mπορώ από θεωτητική να δώσω για ιατρική;
Πρακτικά δε μπορείς (είναι αδύνατο). Αν θέλεις ιατρική πήγαινε θετική.
kittie88puppy93
Νεοφερμένος
Πρέπει μάλλον να το ψάξω καλύτερα..
πφφ..
Εύα
Εκκολαπτόμενο μέλος
athene
Δραστήριο μέλος
Απο θεωρητικη έχεις "ανοιχτα"τα πεδια 1 και 2.
Δεν ισχύει αυτό!Απο θεωρητική μόνο στο 1ο περνάς.Αν έχεις μάθημα επιλογής μαθηματικά ανοίγει το 2ο κ 4ο κ με βιολογία το 3ο!Μετά με Α.Ο.Θ. και μαθηματικά το 5ο!
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
ακριβως που κολλαει το 2ο?? αμα ητανε εεεετσι...Αρχική Δημοσίευση από Katerina192
Απο θεωρητικη έχεις "ανοιχτα"τα πεδια 1 και 2. Δεν ισχύει αυτό!Απο θεωρητική μόνο στο 1ο περνάς.Αν έχεις μάθημα επιλογής μαθηματικά ανοίγει το 2ο κ 4ο κ με βιολογία το 3ο!Μετά με Α.Ο.Θ. και μαθηματικά το 5ο!
Civilara
Περιβόητο μέλος
Από θεωρητική έχεις το δικαίωμα να δηλώσεις σχολές του 3ου πεδίου αν επιλέξεις ως μάθημα γενικής παιδείας τη βιολογία. Σε αυτήν όμως την περίπτωση υφίστασαι μείωση μορίων και το απόλυτο άριστα (το οποίο είναι του Θεού) γίνεται 18600 μόρια από 20000 μόρια. Κατά συνέπεια τίθεσαι εκτός όλων των σχολών του 3ου πεδίου που έχουν βάση μεγαλύτερη από 18600 μόρια ακόμα και αν γράψεις 20 σε όλα τα μαθήματα (τίθεσαι εκτός ιατρικών, οδοντιατρικών, κτηνιατρικών και φαρμακευτικών σχολών).
YuukiCrossKuran
Νεοφερμένος
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.