tasos_manager
Νεοφερμένος
και πήρα μετεγγραφη (ως πολυτεκνος) στο τμημα της Εφαρμοσμενης Πληροφορικης..
Φέτος ξαναέδωσα Πανελληνιες για να μπω σε στρατιωτικη σχολη (ΣΣΑΣ Οικονομικο)...
Αν δεν τα καταφερω θελω να ξαναγυρισω στην Εφαρμοσμενη Πληροφορικη...
Μπορω να την δηλωσω στο μηχανογραφικο μου και αν περασω Εφαρμοσμενη, να διαγραφω απο την σχολη και να ξαναγραφτω ξεκινωντας την απο την αρχη? Η δεν επιτρεπεται κατι τετοιο?
Ο λογος που θελω να το κανω αυτο ειναι οτι χρωσταω πολλα μαθηματα και θελω να τα βαλω σε μια σειρα και να μην κυνηγαω για 4 χρονια χρωστουμενα μαθηματα...
Περιμενω την βοηθεια σας....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aris_20
Εκκολαπτόμενο μέλος
μπορεις να περασεις καπου αλλου και να διαγραφεις απο την σχολη σου και μετα να ξαναπαρεις μεταγραφη στο ιδιο τμημα ως νεος μαθητης........
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tasos_manager
Νεοφερμένος
μηπως μετα δεν με δεχτουνε επειδη εχω ξαναγραφτει στην σχολη?
μπορω να διαγραφω τωρα πριν το μηχανογραφικο και να την δηλωσω κανονικα?
την βαση την πιανω ανετα τωρα δεν χρειαζομαι μετεγγραφη..
aris_20
Εκκολαπτόμενο μέλος
απο τη στιγμη που ξεγραφεσαι απο ενα τμημα δεν υπαρχεις σε αυτο.......
ρωτα και στο τμημα σου να το εχεις και κατοχυρωμενο.......
υ.γ. παιζει να εισαι ο πρωτος που θα κανει κατι τετοιο.......χχχχχχ
Anarki
Διάσημο μέλος
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος
tasos_manager
Νεοφερμένος
Γι' αυτο θελω να ξεκινησω απο την αρχη και να προσπαθησω να την βγαλω με πολυ καλο βαθμο...
Μαλλον για ψυχολογικους λογους περισσοτερο θελω να το κανω...
Να μην εχω (πολλα) μαθηματα να κυνηγαω..
Δηλαδη να ασχολουμε μονο με τα 7 καθε εξαμηνου...
fotini22589
Νεοφερμένος
εγώ θα σε συμβούλευα να μην μπεις σε αυτήν την διαδικασία του μηχανογραφικού...αλλά να συνεχίσεις κανονικά
τώρα για τα μαθήματα που έχεις χαμηλούς βαθμούς αν σε ενοχλούν τόσο πολύ συζήτησέ το με τους καθηγητές για να τα ξαναδώσεις (γίνεται)
επίσης μπορείς σίγουρα να παρακολουθείς παραπάνω απο 7 μαθήματα το εξάμηνο και να τελείωσεις νωρίτερα - αν φυσικά ασχοληθείς αποκλειστικά με την σχολή...άλλωστε υπάρχουν μαθήματα τα οποία συνδέονται και ίσως να είναι καλύτερα να τα δώσεις κοντά- κοντά (π.χ. αντικειμενοστραφής του Γ' εξαμήνου και προγραμματισμούς διαδικτύου του Η')
πάντως για ότι χρειαστείς μπόρείς να μου στείλεις pm
μπορώ να σε βοηθήσω:no1:
potentilla.anserina
Εκκολαπτόμενο μέλος
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρειάζεται να ξεκινήσεις τη σχολή απο την αρχή για να βάλεις ένα πρόγραμμα στις σπουδές σου;
Συμφωνώ... Δεν καταλαβαίνω σε τι θα βοηθήσει να επανεγγραφείς...
Civilara
Περιβόητο μέλος
Το 2006 πέρασα Πληροφορικη Ιονίου (Κερκυρα)
και πήρα μετεγγραφη (ως πολυτεκνος) στο τμημα της Εφαρμοσμενης Πληροφορικης..
Φέτος ξαναέδωσα Πανελληνιες για να μπω σε στρατιωτικη σχολη (ΣΣΑΣ Οικονομικο)...
Αν δεν τα καταφερω θελω να ξαναγυρισω στην Εφαρμοσμενη Πληροφορικη...
Μπορω να την δηλωσω στο μηχανογραφικο μου και αν περασω Εφαρμοσμενη, να διαγραφω απο την σχολη και να ξαναγραφτω ξεκινωντας την απο την αρχη? Η δεν επιτρεπεται κατι τετοιο?
Ο λογος που θελω να το κανω αυτο ειναι οτι χρωσταω πολλα μαθηματα και θελω να τα βαλω σε μια σειρα και να μην κυνηγαω για 4 χρονια χρωστουμενα μαθηματα...
Περιμενω την βοηθεια σας....
Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία δεν μπορείς να δηλώσεις στο μηχανογραφικό δελτίο σχολή ή τμήμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην οποία είσαι ήδη εγγεγραμμένος φοιτητής.
Μπορείς να κάνεις το εξής αλλά δεν στο συνιστώ.
Δώσε κανονικά πανελλήνιες. Περίμενε να βγουν οι βαθμοί και να δεις πόσα μόρια βγάζεις. Σύγκρινε με τις περσινές βάσεις να δεις αν το πιάνεις για να ξέρεις στο περίπου. Αν είσαι σίγουρος ότι πιάνεις το τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής (δηλαδή αν έχεις αρκέτα περισσότερα μόρια από την περσινή βάση), τότε πήγαινε στην γραμματεία του τμήματος αυτού και ζήτα να σε διαγράψουν. Αυτό πρέπει να το κάνεις ΠΡΙΝ υποβάλλεις μηχανογραφικό δελτίο. Όταν σε διαγράψουν δεν έχεις κανένα απόλύτως πρόβλημα. Μπορείς να δηλώσεις και την ίδια σχολή πάλι αν το θέλεις, αλλά πρέπει οπωσδήποτε να διαγραφείς πριν υποβάλλεις μηχανογραφικό για να δηλώσεις την ίδια σχολή.
Δε νομίζω όμως ότι είναι σωστό να διαγραφείς από την σχολή σου και να δηλώσεις πάλι την ίδια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
είχα διαγραφει πριν απο 4 χρονια απο ΑΕΙ με σκοπό με σκοπό να φοιτησω σε άλλο. τώρα που ορκίστηκα στο δευτερο ΑΕΙ υπάρχει τρόπος να επανεγγραφω στο 1ο;
κατι εχω ακούσει για δικηγορο και οτι αν παει δικαστικα το θεμα δικαιώνεσαι. Ρωτησα και στην γραμματεια του τμηματος που ήμουν αρχικα αλλα δεν ξερανε τιποτα.
Μηπως τυχαινει να γνωριζει καποιος οτιδιποτε;
ευχαριστώ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος
Ακόμα και με δικηγόρο δεν νομίζω να πετύχεις κάτι....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dante38245
Νεοφερμένος
Χωρις να ξερω για το θεμα μου φαινεται λιγο παραλογο να εισαχθεις σε μια σχολη την οποια μεν την ειχες πιασει πριν μερικα χρονια αλλα διεγραφης απο αυτη και πηρες πτυχιο σε αλλη.Λογικα πρεπει να ξαναδωσεις εξετασεις και δεν νομιζω να δικαιωθεις δικαστικα.Παρολα αυτα ψαξτο εγω τη δικη μου αποψη δινω και μου φαινεται τελειως παραλογο.Καλησπέρα,
είχα διαγραφει πριν απο 4 χρονια απο ΑΕΙ με σκοπό με σκοπό να φοιτησω σε άλλο. τώρα που ορκίστηκα στο δευτερο ΑΕΙ υπάρχει τρόπος να επανεγγραφω στο 1ο;
κατι εχω ακούσει για δικηγορο και οτι αν παει δικαστικα το θεμα δικαιώνεσαι. Ρωτησα και στην γραμματεια του τμηματος που ήμουν αρχικα αλλα δεν ξερανε τιποτα.
Μηπως τυχαινει να γνωριζει καποιος οτιδιποτε;
ευχαριστώ
Civilara
Περιβόητο μέλος
dimitra1992
Νεοφερμένος
Ευχαριστώ ........
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selestian
Δραστήριο μέλος
Φιλικα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.