leobakagian
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
Το πιο δύσκολο είναι να μάθεις την θεωρία, Μιας και είναι πολλά.
Οι ασκήσεις αν 'πιάσεις" την λογική τους είναι πολύ εύκολες!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bkid
Νεοφερμένος
fotini22589
Νεοφερμένος
Δεν θεωρώ πως είναι πολύ δύσκολο (αν και τα θέματα χρόνο με το χρόνο γίνονται όλο και πιο "ενδιαφέροντα") αλλά από την εμπειρία μου έχω καταλάβει ότι για να τα πας πολύ καλά στο μάθημα πρέπει να το έχεις και λίγο, να σου κάτσει καλά από την αρχή.
Αυτό που θα έπρεπε να σε φοβίζει περισσότερο πάντως αν σκέφτεσαι να αλλάξεις κατεύθυνση είναι το ΑΟΔΕ που είναι σκέτη παπαγαλία και όχι η ΑΕΠΠ
leobakagian
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτό που θα έπρεπε να σε φοβίζει περισσότερο πάντως αν σκέφτεσαι να αλλάξεις κατεύθυνση είναι το ΑΟΔΕ που είναι σκέτη παπαγαλία και όχι η ΑΕΠΠ
Το σκέφτηκα και αυτό...Αλλά από το να έχεις να μάθεις 120 σελίδες σχεδον παπαπαγαλία (ακα βιολογία που δεν με πολυενδιαφέρει κιολας) καλύτερα να έχω να μάθω 60 σελίδες καθαρή παπαγαλία...Εξάλλου στην βιολογία είναι πολύ επισφαλές το γεγονός ότι αν διαβάσεις πολύ θα γράψεις και καλά ενώ στο ΑΟΔΕ είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα.
Kostas11
Νεοφερμένος
leobakagian
Εκκολαπτόμενο μέλος
...Το ερώτημα μιλά από μόνο του...Σκεφτομαι να φύγω από την θετική και να πάω τεχνολογική...Θα ήθελα κυρίως γνώμες αποφοίτων που έχουν μια συνολική εποπτεία της ύλης...Όλες οι απόψεις καλοδεχούμενες...
nikolas17
Πολύ δραστήριο μέλος
panos123>>>>>
Εκκολαπτόμενο μέλος
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
λοιπον, εγω ημουν θετικη αλλα απο οτι εχω ακουσει οι ασκησεις ειναι μετριας δυσκολιας και θελει λιγο προσοχη στη θεωρια γιατι το βιβλιο ειναι κακογραμμενο
Υπάρχουν και εύκολες, και μέτριες και πολύ δύσκολες ασκήσεις. Αλλά δύσκολες δεν θα βάλουν πανελλήνιες γιατί θέλουν πολύ σκέψη και διαθέτουμε μόνο 3 ώρες. Μια χρονιά μόνο στις επαναληπτικές έχουν βάλει πολύ δύσκολο 4ο θέμα.
Tο βιβλίο είναι μια χαρά, μπροστά στο Αοδε.
anna_md
Δραστήριο μέλος
αν πιασεις το νοημα των ''ασκησεων'' και διαβασεις θεωρια θα γραψεις καλα:iagree:
Επισης εχω προσεξει (απο το τμημα μου) οτι στα αγορια αρεσει πολυ το μαθημα αντιθετα με πολλα κοριτσια... εμενα μου αρεσε παντως
spyroskaftanis
Δραστήριο μέλος
Στην Γ' Λυκείου σκέφτομαι να ακολουθήσω την τεχνολογική κατεύθυνση, στην οποία υπάρχει το μάθημα του προγραμματισμού.
Επειδή έχω αρχίσει να διαβάζω κάποια βιβλία πάνω στο θέμα ( έγραψα και το πρώτο μου πρόγραμμα σε python3) θα ήθελα να μου δώσετε κάποιες πληροφορίες σχετικά με το μάθημα.
Κατ' αρχήν ποια γλώσσα χρησιμοποιείτε;
Πόσο προχωρημένο είναι το επίπεδο;
...και το μάθημα εξετάζεται και στις πανελλήνιες;
Τέλος για το μάθημα χρησιμοποιείτε υπολογιστές ; γιατί έχω ακούσει ότι γίνεται μόνο θεωρητικά.
Ευχαριστώ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GMagician
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KostasTheGreek
Δραστήριο μέλος
Τα προγραμματα που θα γραφεις θα ειναι σε ψευδογλωσσα.
Τιποτα το προχωρημενο και το ιδιαιτερα δυσκολο για μενα τουλαχιστον.
kostas (agia)
Πολύ δραστήριο μέλος
Αρκετα δυσκολα...
hmmyτονο
Νεοφερμένος
effie90
Νεοφερμένος
stavrospc
Νεοφερμένος
Ακόμη πληροφορίες για το μάθημα μπορείς να δεις και στο προηγούμενο Link που έγραψα αλλά και εδώ:
https://users.sch.gr/alkisg/tosteki/
tonyler
Εκκολαπτόμενο μέλος
Συγγνώμη αν γράφω σε λάθος topic.
Ειμαι μαθητής Β' Λυκείου και του χρόνου θα ειμαι τεχνολογική κατεύθυνση. Μπορεί κάποιος να μου δείξει πώς ακριβως ειναι το εξωφυλλο του βιβλίου του ΑΕΠΠ(για να το παραγγείλω)Το χρειάζομαι για να διαβάζω μόνος μου το καλοκαίρι αλλα φοβάμαι μην κάνω κάποιο λαθος(στο σχολείο μ όσοι ειναι τεχνολογική στη Γ' δεν έχουν επαφή Οποτε δεν μπορούν να μ δείξουν καν το εξώφυλλο ??????). Βρήκα και στο ιντερνετ αλλα για να ειμαι σίγουρος.
Αν μπορεί κάποιος να μ δειξει κ το βιβλίο Αρχών οικονομικής θεωρίας αν δεν ειναι κόπος.
Ευχαριστώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 190013
Επισκέπτης
https://ebooks.edu.gr/new/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- BillyTheKid
- johnstamatis34
- Mathitis_tou_15
- Marios2020
- Verikoko17
- Alexandros.Kourtis
- Mary06
- Helen06
- Praxis
- petrosln
- Mariachri
- McQeen
- EmperorPalpatine
- tsiobieman
- Steliosgkougkou
- sophia<3
- το κοριτσι του μαη
- Christos1971
- Scandal
- GeorgePap2003
- oups
- george777
- Kostakis45
- Maynard
- brizoulis
- J.Cameron
- Miranda32
- johnsala
- Drglitterstar
- jorahtheexplorah
- Deadly_sorrowX
- Joji
- George.S
- ΘανάσοςG4
- Hased Babis
- SoyN
- P.Dam.
- constansn
- spring day
- Nikoleta05
- Galleon
- calliope
- eliza05
- Σωτηρία
- JohnGreek
- Belle26
- harisk18
- Polipolikalos
- vglakis16
- panagiotis G
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.