Μαρουλάκι
Δραστήριο μέλος
Εγώ το πρώτο καιρό μισή ώρα μετά το έκανα 10 λεπτά.Δεν έδωσα καμία συμβουλή και σε κανέναν...Απλώς είπα ότι με 20-30 λεπτά διαβάσματος έβγαζα ένα καλό βαθμό στη Β'Γυμνασίου...
Δεν έβαλα σε κανέναν το μαχαίρι στο λαιμό, να διαβάσει κι αυτός τόσο...
Βασικά τη Δευτέρα την έβγαλα φορτώνοντας στον κόκορα τα πάντα.
Παρόλα τάυτα έβγαλα 18 8/13. Να ναι καλά το περσινό 19 2/13!!!!!!!
-----------------------------------------
Δε ξέρω ποιος είναι ο μέσος όρος γιατί έχω να διαβάσω κανονικά στο σχολείο από την πρώτη γυμνασίου που εκεί σκοτωνομούν στο διάβασμα. Και πάλι όμως δυο ώρες που διαβάζουν κάποιοι μου φαίνεται πολύ ώρα.Έτσι όμως δίνεις παράδειγμα. Για το μέσο όρο μία - μιάμιση - δύο ώρες αρκούν για τις καθημερινές.
Ε καλά, κι εδώ ο άνθρωπος απέδειξε το τελευταίο θεώρημα του Φερμάτ. Τι σημαίνει αυτό, ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν ίδιες δυνατότητες?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος
Με αυτόν τον τρόπο του "10 λεπτά - μισή ώρα χαλαρά" μπορεί να βγαίνει το Γυμνάσιο, αλλά από ό,τι ξέρω και από ό,τι έχω ακούσει στο Λύκειο θα δυσκολευτείτε να τα βγάλετε πέρα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Leo 93
Εκκολαπτόμενο μέλος
H δευτέρα τάξη Γυμνασίου είναι δύσκολη;
Πολύ εύκολη είναι. Και η φυσική-χημεία είναι πολύ πιο ευχάριστα μαθήματα από τη βιολογία, αλλά αυτό εξαρτάται από το μαθητή. Εμένα είναι η αγαπημένη μου τάξη από το γυμνάσιο.
Μην αγχώνεσαι καθόλου!!!
Εγώ το πρώτο καιρό μισή ώρα μετά το έκανα 10 λεπτά.
Βασικά τη Δευτέρα την έβγαλα φορτώνοντας στον κόκορα τα πάντα.
Παρόλα τάυτα έβγαλα 18 8/13. Να ναι καλά το περσινό 19 2/13!!!!!!!
Όχι ότι αποδοκιμάζω την προσπάθειά σου, αντίθετα, αλλά το θέμα δεν είναι να βγάλεις μαγάλο βαθμό, είναι να αποκτήσεις γερές βάσεις για το λύκειο.
Dimitris95
Νεοφερμένος
riki
Νεοφερμένος
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν διαβαζεις ΣΩΣΤΑ κανενα απο τα παραπανω δεν ειναι δυσκολο!
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
Εσυ το πηγες και με ποσοσταπρος ποιο πολυ ευκολη μαραλουκακι μου!
λιπον γεια
ειναι δηλαδη περιπου 60% ευκολη και40%δυσκολη!
γεια χαρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
IQfreak
Νεοφερμένος
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
υπερβολη επισης ειναι το να κανει καποιος να μαθει ενα μαθημα ιστοριας 5 ωρες (ναι ναι ζησαμε να το ακουσουμε και αυτο)...οχι οτι 2 3 ή 4 ειναι ενταξει αλλα λεμε.. προφανως διαβαζουν με λαθος τροπο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antwwwnis
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Άντε να δούμε, πώς θα τα πάμε φέτος;
Lady Marmalade
Νεοφερμένος
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Πιστεύω ότι με συστηματικό διάβασμα της θεωρίας και η συνέπειά μας πρέπει να είναι τα όπλα μας, ώστε να μην αφήνουμε πολλά κενα
Lady Marmalade
Νεοφερμένος
Και από συνέπεια άλλο τίποτα
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
η φυσικη που κανουμε ειναι ξεφτιλα... το βιβλιο βεβαια το παρακανει με τους τονους θεωριας αλλα ενταξει... τι να γινει...
αρχαια εμενα παντως μου φαινονται πιο ευκολα απο τα περσυνα..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nafs
Διάσημο μέλος
Φυσική-χημεία πιστεύω ότι την έχουν τη δυσκολία τους και θέλουν προσοχή
Μαθηματικά ,όπως μας έλεγε και η καθηγήτρια μας, δεν θέλουν να αφήσεις κενά αλλιώς είναι εύκολα
(α και κάτι άλλο το βιβλίο των μαθηματικών της β μην το πετάξετε.Στη γεωμετρία περιέχει τύπους που είναι πολύ χρήσιμοι και δεν αναφέρονται σε αλλα βιβλία)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elpi-da
Νεοφερμένος
Ειναι και δυσκολη και ευκολη...!! Αν διαβαζεις πολυ θα σαι μια χαρα!!
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
grotesque_mask
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.