GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος
Τελος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
ασε που οι επιτηρητες κοιμουνται ορθιοι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cambridge και παλι Cambridge.
Θελουμε Supervisor με "νιιιιιιιιιιιιι" και "λλλιιιιιιιι"
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
και περα απο την πλακα προτιμω 1000 φορες να δωσω πτυχιο του cambridge παρα οποιοδηποτε αλλο.
Μου εχει μεινει αξεχαστη εμπειρια ο χωριάτης Supervisor και γενικα η ολη εμπειρια της εξετασης και της οργανωσης του!
GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος
A propos
Διάσημο μέλος
ολλλλοοοοοιιιιιι αγαπαμε cambridge!!
και περα απο την πλακα προτιμω 1000 φορες να δωσω πτυχιο του cambridge παρα οποιοδηποτε αλλο.
:no1:
Daisy
Δραστήριο μέλος
++++:iagree:ολλλλοοοοοιιιιιι αγαπαμε cambridge!!
Aυτό ξέρετε,αυτό εμπιστεύεσται γιατί πολυ απλά ειναι το καλύτερο στο είδος του!:no1:
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
μα ειναι δυνατον? κανετε διαφημιση ιατι οι supervisor (μαζι με το δικο μου) ειναι αχρηστοι η κοιμουνται ορθιοι? και στο κατω κατω ας το δουμε κ ετσι: ΓΙατι να παρει το fce καποιο παιδι που δεν το αξιζει μαζι με ενα αλλο που διαβαζε τακτικα? γιατι να βοηθησει το γεγονος οτι ο supervisor ειναι κοιμισμενος???
και γιατι να μην το παρει το παιδι που δε διαβαζε?εμας τι μας πειραζει?το ενα πτυχιο δε θα κανει τη διαφορα.
και δεν κανουμε διαφημιση,προς Θεου.
αλλωστε τι μας πειραζει?εμεις τα πτυχια θελουμε,τωρα αν ειναι ψωνιζμενοι η δεν ξερω γω τι,δεν μα πειραζει,αρκει να μη μας παιδευουν.
και γιατι να μην το παρει το παιδι που δε διαβαζε?εμας τι μας πειραζει?το ενα πτυχιο δε θα κανει τη διαφορα.
αλλωστε τι μας πειραζει?εμεις τα πτυχια θελουμε,τωρα αν ειναι ψωνιζμενοι η δεν ξερω γω τι,δεν μα πειραζει,αρκει να μη μας παιδευουν.
Συμφωνω απόλυτα μαζι σου.
Το οτι καποια άτομα έχουν μείνει δυσαρεστημένα με το Cambridge δεν φταιει αυτό αλλα συνηθως ο Test Administator του.
Το Cambridge ελεγχει 2000 εξεταστικα κεντρα παγκοσμιως.Εχει την μεγαλύτερη γκαμα πιστοποιησεων στην αγγλικη γλώσσα.Συνολικά 10.000 εξεταστές.Μα μην τρελαθούμε κιολας.Κακα τα ψεματα είναι ο βασιλιάς την αγγλικης πιστοποίησης.Και εγω προσωπικα εχω μείνει απόλυτα ικανοποιημενος απο αυτό.Όπως και θέλω να ελπίζω και πολλά άλλα παιδιά απο το φόρουμ.
Αλλωστε άλλα πτυχία του έκλεψαν το φορματ όπως το ESB-UCLAN που του εκλεψε τα Transformations και αλλες ασκήσεις.Αυτό σημαίνει πως το Cambridge ασκει μια τεράστια επιρροή παγκοσμίως.
Άρα αφου ειναι άριστοι κατα την γνώμη μου σε όλα τα θέματα γιατι να μην εμπιστευτω την πιστοποιηση μου εκει;
Δεν λεω εχει και καποια μειωνεκτήματα αλλα ΟΚ κανεις δεν είναι τελειος!
GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος
τα οποια ΠΟΤΕ δεν εχεις αναφερει.Συμφωνω απόλυτα μαζι σου.
Το οτι καποια άτομα έχουν μείνει δυσαρεστημένα με το Cambridge δεν φταιει αυτό αλλα συνηθως ο Test Administator του.
Το Cambridge ελεγχει 2000 εξεταστικα κεντρα παγκοσμιως.Εχει την μεγαλύτερη γκαμα πιστοποιησεων στην αγγλικη γλώσσα.Συνολικά 10.000 εξεταστές.Μα μην τρελαθούμε κιολας.Κακα τα ψεματα είναι ο βασιλιάς την αγγλικης πιστοποίησης.Και εγω προσωπικα εχω μείνει απόλυτα ικανοποιημενος απο αυτό.Όπως και θέλω να ελπίζω και πολλά άλλα παιδιά απο το φόρουμ.
Αλλωστε άλλα πτυχία του έκλεψαν το φορματ όπως το ESB-UCLAN που του εκλεψε τα Transformations και αλλες ασκήσεις.Αυτό σημαίνει πως το Cambridge ασκει μια τεράστια επιρροή παγκοσμίως.
Άρα αφου ειναι άριστοι κατα την γνώμη μου σε όλα τα θέματα γιατι να μην εμπιστευτω την πιστοποιηση μου εκει;
Δεν λεω εχει και καποια μειωνεκτήματα αλλα ΟΚ κανεις δεν είναι τελειος!
-----------------------------------------
μας πειραζει γιατι εμεις δεν ειμασταν οι μ@@@@ες να διαβαζουμε λεξιλογιο και ο αλλος να εχει για παρεα την τσουγκρανα.Αρχική Δημοσίευση από X-FILER;527017[B:]και γιατι να μην το παρει το παιδι που δε διαβαζε?εμας τι μας πειραζει?[/B]το ενα πτυχιο δε θα κανει τη διαφορα.
Προσωπικά πιστεύω πως πιο πολλά μειωνεκτήματα εχει το Michigan παρα το Cambridge...
GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος
2.Σχετικά υψηλά εξεταστρα
Μόνο αυτά ειναι τα αρνητικα του κατα την γνωμη μου.
Σε όλα τα αλλα μια χαρά είναι.
Τα αρνητικα του Μισιγκαν ειναι πιο πολλα πιστευω.
Και πάλι κατα την γνώμη μου.
GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος
GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος
Αλλωστε ειναι επιλογή του καθενός αν θα το δώσει ή όχι.
GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.