Tilemaxos
Νεοφερμένος
ρε παιδια βοηθηστε με...φετος παω πρωτη λυκειου κ μου φαινονται δυσκολα...μεχρι περσυ ημουν αρκετα καλη μαθητρια αλλα τωρα τα εχω παιξει..σκαιφτομαι να παω σε επα.λ αλλα δεν ξερω μημπως μου κλεισει πορτες κ χασω ευκαιριες..του χρονου θα ξεκινησω φροντηστηρια γιατι θελω να περασω σε ΑΕΙ.απο τη μια σκαιφτομαι οτι απο το επα.λ παιρνεις κ πτυχιο κ εχεις τη δυνατοτητα να μπεις σε ΑΕΙ αρα μου φαινεται καλυτερο απο την αλλη ομως ακουω συνεχεια οτι δεν κανουν μαθημα στα επα.λ κ δεν ξερω αν θα με βοηθησει αυτο...εσεις τι λετε???????
Για το αν γινετε μαθημα ή οχι δες εδω...
https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=42716
Σε τι ΑΕΙ θες να περασεις? και σε τι μαθηματα δεν πας καλα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ZIZEL
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tilemaxos
Νεοφερμένος
ZIZEL
Νεοφερμένος
Tilemaxos
Νεοφερμένος
ZIZEL
Νεοφερμένος
SaG!
Νεοφερμένος
:no1:
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Για μένα το καλύτερο είναι το Ενιαίο.. Σίγουρα υπάρχουν κάποια υπέρ στο ΕΠΑΛ αλλά σαν το Ενιαίο Λύκειο δεν είναι... Πιστεύω πως μόνο το χαρτί του Γενικού Λυκείου μετράει παραπάνω..
Μόνο που οι απόφοιτοι των ΕΠΑ.Λ έχουν και δίπλωμα ειδικότητας και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος αν δεν κάνω λάθος, άρα αυτό που λες δεν ισχύει.
SaG!
Νεοφερμένος
Βέβαια αυτό είναι και στις προτιμήσεις καθενός. Ένας άλλος παράγοντας που επηρεάζει ποιό Λύκειο θες να ακολουθήσεις είναι και η σχολή που θες να περάσεις.. Άρα δεν μπορούμε να μιλάμε γενικά και αόριστα για το πιο είναι καλύτερο !
:xixi:
Tilemaxos
Νεοφερμένος
Για πες μας να καταλάβουμε και εμεις που δεν ξερουμε τι παραπανω εχει το Γενικο απο το ΕΠΑΛ?Για μένα το καλύτερο είναι το Ενιαίο.. Σίγουρα υπάρχουν κάποια υπέρ στο ΕΠΑΛ αλλά σαν το Ενιαίο Λύκειο δεν είναι... Πιστεύω πως μόνο το χαρτί του Γενικού Λυκείου μετράει παραπάνω..
Μόνο που οι απόφοιτοι των ΕΠΑ.Λ έχουν και δίπλωμα ειδικότητας και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος αν δεν κάνω λάθος, άρα αυτό που λες δεν ισχύει.
Εκτος απο το Απολυτηριο Λυκειου περνουμε και πτυχίο 3ου Βαθμου (τωρα αν κανει για αδεια ή οχι δεν ξερω)
SaG!
Νεοφερμένος
Άρα δεν μπορούμε να μιλάμε γενικά και αόριστα για το ΠΟΙΟ είναι καλύτερο !
:thanks:
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Για μένα το καλύτερο είναι το Ενιαίο.. Σίγουρα υπάρχουν κάποια υπέρ στο ΕΠΑΛ αλλά σαν το Ενιαίο Λύκειο δεν είναι... Πιστεύω πως μόνο το χαρτί του Γενικού Λυκείου μετράει παραπάνω..
οΚ! Δεν ξέρω.. Πάντως εγώ πάω Ενιαίο και δεν σκέφτηκα σε καμία περιπτωση να το αφήσω για ΕΠΑ.Λ ! :nono:
Βέβαια αυτό είναι και στις προτιμήσεις καθενός. Ένας άλλος παράγοντας που επηρεάζει ποιό Λύκειο θες να ακολουθήσεις είναι και η σχολή που θες να περάσεις.. Άρα δεν μπορούμε να μιλάμε γενικά και αόριστα για το ποιο είναι καλύτερο !
:xixi:
Ακριβώς (το δεύτερο bold) γιαυτό πρόσεχε λιγάκι τις εκφράσεις που χρησιμοποιείς για να μην αναιρείς όσα λες.
Εκτος απο το Απολυτηριο Λυκειου περνουμε και πτυχίο 3ου Βαθμου (τωρα αν κανει για αδεια ή οχι δεν ξερω)
Τώρα αν σου πω ότι ξέρω τι είναι το πτυχίο 3ου βαθμού, θα πω ψέματα, ιδέα δεν έχω, αν θες όμως δώσε πληροφορίες για όσους σκέφτονται να πάνε σε ΕΠΑ.Λ.
Επίσης ήθελα να σε ρωτήσω κάτι που το έχω απορία, νομίζω είχαμε πει στο σεπ πέρσι ότι εάν κάποιος πάει Α' λυκείου στο Γενικό, και αλλάξει γνώμη, πρέπει να την επαναλλάβει στο ΕΠΑ.Λ. Έτσι είναι ή κάνω λάθος;
Tilemaxos
Νεοφερμένος
(...)
Επίσης ήθελα να σε ρωτήσω κάτι που το έχω απορία, νομίζω είχαμε πει στο σεπ πέρσι ότι εάν κάποιος πάει Α' λυκείου στο Γενικό, και αλλάξει γνώμη, πρέπει να την επαναλλάβει στο ΕΠΑ.Λ. Έτσι είναι ή κάνω λάθος;
Αρχικά υπάρχει κατηγορία ΕΠΑΛ όπου ότι απορίες υπάρχουν και ότι θέλετε να ρωτήσετε μπορούν να απαντηθούν άμεσα (όσο μπορούμε). Λοιπόν Αν κάποιος πάει Α' Λυκείου στο ΓΕΛ και περάσει την τάξη μπορεί να πάει μετά Β' ΕΠΑΛ το ίδιο γίνετε αν κάποιος έχει περάσει την Α' ΕΠΑΛ μπορεί να πάει στην Β' ΓΕΛ αλλά Αν κάποιος τελειώσει την Β' ΓΕΛ δεν μπορεί να μεταφερθεί Γ' ΕΠΑΛ και νομίζω (χωρίς να είμαι σίγουρος) ούτε το αντίθετο γίνετε
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Αρχικά υπάρχει κατηγορία ΕΠΑΛ όπου ότι απορίες υπάρχουν και ότι θέλετε να ρωτήσετε μπορούν να απαντηθούν άμεσα (όσο μπορούμε). Λοιπόν Αν κάποιος πάει Α' Λυκείου στο ΓΕΛ και περάσει την τάξη μπορεί να πάει μετά Β' ΕΠΑΛ το ίδιο γίνετε αν κάποιος έχει περάσει την Α' ΕΠΑΛ μπορεί να πάει στην Β' ΓΕΛ αλλά Αν κάποιος τελειώσει την Β' ΓΕΛ δεν μπορεί να μεταφερθεί Γ' ΕΠΑΛ και νομίζω (χωρίς να είμαι σίγουρος) ούτε το αντίθετο γίνετε
Ουπς, λάθος μου, δεν το είχα προσέξει, δεν με ενδιαφέρει άμεσα απλά είχα την απορία και είπα να ρωτήσω, ευχαριστώ.
Tilemaxos
Νεοφερμένος
Ουπς, λάθος μου, δεν το είχα προσέξει, δεν με ενδιαφέρει άμεσα απλά είχα την απορία και είπα να ρωτήσω, ευχαριστώ.
Κανενα πρόβλημα... γι αυτο ειμαι εδω... αααα επισης κατι που ξεχασα ειπα πτυχιο 3ου Βαθμου και δεν ειπα "δίπλωμα ειδικότητας και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος" γιατι δεν ειμαι απολυτα σιγουρος αν βγαζεις αδεια ασκησεως επαγγελματος... θελει να το ψαξω λιγο... απλα για να μην αφηνουμε κενα!!
βιλλαρασ
Εκκολαπτόμενο μέλος
1ον αν το μεγαλυτερο σου ειναι 18.....δν περνας αστυνομιαΠαιδιά βρίσκομε σε ενα δείλιμα διότι δεν ξέρω για το αν θα πρεπει να πάω ΕΠΑΛ η να συνεχήσω λύκειο.....Λοιπον στο γυμνάσιο έβγαlα 16-17 εκτός απο την 3η γυμνασίου που έβγαλα 15.9....Λοιπόν φέτος διαβάζω κανονικά και πέρνω αρκετά καλους βαθμούς στα διαγονίσματα των θεωρητικων μαθημάτων πχ Ιστορία 18 Αρχαία 16.5 κείμενα 15 Εκθεση έγραψα αρκετά καλά.......Σε ολα αυτά τα πάω καλά εκτος όμως απο φυσική και μαθηματικά που πάντα εκει ήμουν αδύναμος στα μαθηματικά έγραψα 6 και φυσική 6 αλλα και γεωμετρία 4.......Εννοείτε πως αν συνεχήσω θα ακολουθήσω θεωρητική κατεύθηνση και θέλω να μπω σε αστυνομικές σχολές οπου δεν θέλει υψηλά μόρια
2ον ποιος ειπε οτι στις αστυνομικες 8ες λιγα μορια? οι αξιωματικοι εχουν 0.4 πιο κατω απο το ΕΜΠ και οι αστυφυλακες (που τρεχουν ολοι μερα οι αμοιροι)
8ελοθν 16 +
3ον για να περασεις αστυνομια απο οπουδηποτε θες μαθηματικα γενικης και οικονομικα
μαθηματικα γενικης=δυσκολα για τους θεωριτικους
οικονομια=8ελει διαβασμα !!!! με χαλαρα δεν γραφεις
4ον η αστυνομια εχει και αθληαματα να περασεις
miv
Επιφανές μέλος
Δεν έχει καμία σχέση, μα καμία η απόδοση του Γυμνασίου αν αποφασίσεις να κάτσεις να δουλέψεις και να σε στηρίξει και κάποιος καλός καθηγητής. Το λέω από προσωπικής πείρας, γιατι μπορεί να ήμουν του 17-18 στο Γυμνάσιο, αλλά Μαθηματικά πάντα έγραφα 6-10 το πολύ και τώρα έχω καταλήξει να θέλω να περάσω Μαθηματικό.
Τα ΜΓ δεν είναι και τόσο δύσκολα. Προσοχή, συγκέντρωση και πολλές ασκήσεις θέλει.
Το ΑΟΘ γράφεις και χαλαρά, θα διαφωνήσω. Θέλει κι αυτό την εξασκησούλα του, αλλά ΟΚ.
Τα αθλήματα είναι μακράν το πιο εύκολο μέρος, αν δεν είσαι ξερω γω 130 κιλά.
Tilemaxos
Νεοφερμένος
Αυτά από εμένα
chris00771
Νεοφερμένος
βιλλαρασ
Εκκολαπτόμενο μέλος
1ον το 15 ειναι χαλια...οχι αρκετα καλαΠαιδιά βρίσκομε σε ενα δείλιμα διότι δεν ξέρω για το αν θα πρεπει να πάω ΕΠΑΛ η να συνεχήσω λύκειο.....Λοιπον στο γυμνάσιο έβγαlα 16-17 εκτός απο την 3η γυμνασίου που έβγαλα 15.9....Λοιπόν φέτος διαβάζω κανονικά και πέρνω αρκετά καλους βαθμούς στα διαγονίσματα των θεωρητικων μαθημάτων πχ Ιστορία 18 Αρχαία 16.5 κείμενα 15 Εκθεση έγραψα αρκετά καλά.......Σε ολα αυτά τα πάω καλά εκτος όμως απο φυσική και μαθηματικά που πάντα εκει ήμουν αδύναμος στα μαθηματικά έγραψα 6 και φυσική 6 αλλα και γεωμετρία 4.......Εννοείτε πως αν συνεχήσω θα ακολουθήσω θεωρητική κατεύθηνση και θέλω να μπω σε αστυνομικές σχολές οπου δεν θέλει υψηλά μόρια
2ονδεν θελω να φανω αγενης αλλα ποια θεωρητικη 14 ορθογραφικα λαθη εχεις σε ενα τοσο απλο post
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.