10-10-10

19:46
Είμαι μαθητής Β λυκείου σε πρωινό ΕΠΑΛ .ομολογώ ότι δεν μου άρεσε το διάβασμα μέχρι που κατάλαβα ότι χωρείς αυτό δεν κάνουμε τίποτε . έτσι φέτος αποφάσισα να διαβάσω και να προσέχω στην παράδοση και να μην συμμετέχω στην φασαρία με τα άλλα παιδιά . το επαλ που πάω δεν έχει και τόσο καλά παιδιά , με ελάχιστες εξαιρέσεις . τα περισσότερα πάνε για χαβαλέ . μου έχουν προτείνει 2 καθηγητές να δηλώσω συμμετοχή για υποτροφία γιατί λένε πώς είναι κρίμα να μην το εκμεταλλευτώ . θέλω να μάθω αν υπάρχουν ακόμα οι υποτροφίες , γιατί από τι βλέπω το κράτος όλο κόβει ... . Πώς μπορώ να δηλώσω συμμετοχή και χρειάζεται να γράψω κάποιο διαγώνισμα για αυτό ; το σχόλιο μου πέρσι έδωσε 15 υποτροφίες σε άριστους μαθητές . το θέμα είναι πως δεν ξέρω πως λειτουργεί αυτό , και δεν θέλω να ρωτήσω τους καθηγητές γιατί αρκετά τραβάνε και εκείνοι καθημερινά . έχει πάρει κάποιος από εσάς υποτροφία ; αν ναι , πόσα χρήματα ;
ευχαριστώ για τον χρόνο σας
ευχαριστώ για τον χρόνο σας
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.