Αλκίμαχος
Εκκολαπτόμενο μέλος
έλα ρε φίλε χαλάρωσε, εμείς έχουμε να επιλέξουμε μεταξύ 10 τεί τα παιδιά του ενιαίου έχουν μεταξύ 200 σχολών. μην συγκρίνεις τα δυο αυτά πράγματα δεν είναι καθόλου ίδια....
Μην νομίζεις πως είναι τόσο απλό το πράγμα...Εγώ σου λέω πως μία μέρα μπορεί να κολλήσει και το σύστημα και να χάσεις χρόνο. Επίσης λιγότερες σχολές σημαίνει πως αν κάνεις κανένα σχετικά μικρό λάθος στο μηχανογραφικό ίσως αργότερα το μετανιώσεις γιατί οι εναλλακτικές είναι λίγες. Γιαυτό ακριβώς πριν κάτι χρόνια τα παιδιά από ΤΕΕ έκαναν το μηχανογραφικό πριν τις εξετάσεις. Ίσως να ακούγομαι λίγο υπερβολικός αλλά έχω δει πάρα πολλά από φορείς του δημοσίου και σου λέω καλύτερα να είσαι υπερβολικός παρά αδικημένος στο τέλος. Ακόμα, υπάρχουν και άτομα που εργάζονται (όπως εγώ) και πρέπει να ξέρουν τις ημερομηνίες για να κανονίσουν το πρόγραμμα τους καθώς μία επίσκεψη στο σχολείο είναι απαραίτητη για να πάρεις το password.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mike19930
Νεοφερμένος
Μην νομίζεις πως είναι τόσο απλό το πράγμα...Εγώ σου λέω πως μία μέρα μπορεί να κολλήσει και το σύστημα και να χάσεις χρόνο. Επίσης λιγότερες σχολές σημαίνει πως αν κάνεις κανένα σχετικά μικρό λάθος στο μηχανογραφικό ίσως αργότερα το μετανιώσεις γιατί οι εναλλακτικές είναι λίγες. Γιαυτό ακριβώς πριν κάτι χρόνια τα παιδιά από ΤΕΕ έκαναν το μηχανογραφικό πριν τις εξετάσεις. Ίσως να ακούγομαι λίγο υπερβολικός αλλά έχω δει πάρα πολλά από φορείς του δημοσίου και σου λέω καλύτερα να είσαι υπερβολικός παρά αδικημένος στο τέλος. Ακόμα, υπάρχουν και άτομα που εργάζονται (όπως εγώ) και πρέπει να ξέρουν τις ημερομηνίες για να κανονίσουν το πρόγραμμα τους καθώς μία επίσκεψη στο σχολείο είναι απαραίτητη για να πάρεις το password.
για εμένα προσωπικά που έχω να επιλέξω μεταξύ λογιστικής και διοίκησης επιχειρήσεων και όλων των συναφή δεν αγχώνομαι.... φοιτιτική ζωή θέλω να ζήσω έτσι και αλλιώς ότι και να σπουδάσεις άνεργος θα μείνεις..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Irodis
Δραστήριο μέλος
Διοτι ας πουμε βγουν τα αποτελεσματα στισ 27 του μηνα εμεις μεχρι ποτε πρεπει να το κανουμε ? Μπορουμε και στισ 27 του ιδιου μηνα να γινει??
elnionio
Νεοφερμένος
17-6-2011 ως και 28-6-2011Να ρωτησω κατι . Το μηχανογραφικο μεχρι ποτε μπορουμε να το κανουμε ?
Διοτι ας πουμε βγουν τα αποτελεσματα στισ 27 του μηνα εμεις μεχρι ποτε πρεπει να το κανουμε ? Μπορουμε και στισ 27 του ιδιου μηνα να γινει??
Irodis
Δραστήριο μέλος
Πολυ καλα μας εχουν γραμμενους για τα καλα με την παλιο υπουργο που εχουμε αντε να προλαβεις τωρα και αλλοι θα εχουν
περιθωριο άνεσης...
xristososfp
Νεοφερμένος
θα συμφωνησω μαζι αλλα απο την αλλη τα παιδια του γενικου εχουν να επιλεξουν πολυ περισσοτερες σχολες απο οτι τα παδια του επαλ(α ομαδα).Αν και σε αυτο δεν δικαιωλογει το τοσο μικρο εριθωριο π εχουν...Ωραια ευχαριστω!!!
Πολυ καλα μας εχουν γραμμενους για τα καλα με την παλιο υπουργο που εχουμε αντε να προλαβεις τωρα και αλλοι θα εχουν
περιθωριο άνεσης...
vili_17
Νεοφερμένος
fockos
Επιφανές μέλος
Συγχαρητήρια σε όλους και καλό καλοκαίρι.
Συνεχίζουμε εδώ
το θέμα κλειδώνεται
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...