petroS_1
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
TheFrEEk
Νεοφερμένος
Εβγαλα 1383,5 μορια:
Εκθεση 168
Μαθηματικα 176
Δικτυα 136
Δομημενος Προγραμματισμος 114
...Λέτε να περάσω α)Πειραιά - Θεσσαλονίκη - Αθήνα που εχω δηλωσει 3 πρωτες και β) αν οχι,οπουδηποτε αλλου?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
paris_2
Νεοφερμένος
λογικα περνας σε καποια σχολη με τ μορια που εβγαλες!σχετικα δεν ειναι πολυ χαμηλα οποτε πιστευω πως θα υπαρχουν σχολες σε αυτη τη βαση!!αποκλειεται να ειναι ολεσ πανω απο 1300!λογικα θα υπαρχουν κ με λιγοτερα μορια!!μπραβο σ παντως για αυτα που εγραψες!!!!!Γεια...Ειμαι καινουριος εδω αν και παρακολουθω τη συζητηση αυτη συχνα τωρα τελευταια ως επισκεπτης.
Εβγαλα 1383,5 μορια:
Εκθεση 168
Μαθηματικα 176
Δικτυα 136
Δομημενος Προγραμματισμος 114
...Λέτε να περάσω α)Πειραιά - Θεσσαλονίκη - Αθήνα που εχω δηλωσει 3 πρωτες και β) αν οχι,οπουδηποτε αλλου?
-----------------------------------------
πετρο κ εσυ σιγουρα πιανεις νομιζω την σχολη που ειπες πως εχει 1420 γιατι δεν νομιζω να ανεβουν κ παρα πολυ!!εχεις μια διαφορα 130 μορια που ειναι καλα πιστευω!!!μπραβο κ σε εσενα!!!παιδια μαζεψα 1556,5 μορια.. κ οι σχολεσ ηλεκτρολογιασ κ αυτοματισμου αθηνα εχουν 1420 κ 1520 μορια λετε να πιασω τιποτα με τησ φετινεσ βασεισ????
arist2
Νεοφερμένος
653 ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ TEI ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) 1267
645 ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ TEI ΑΘΗΝΑΣ 1572
654 ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ TEI ΗΠΕΙΡΟΥ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) 1266
647 ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ TEI ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 1523
652 ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ TEI ΛΑΜΙΑΣ 1294
651 ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ TEI ΛΑΡΙΣΑΣ 1341
649 ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ TEI ΠΑΤΡΑΣ 1377
paris_2
Νεοφερμένος
σιγουρα και τις ανοιγουν αριστ2!!!!δεν νομιζω να υπαρχει περιπτωση να ανεβουν οι βασεις απο 1200 κ κατι μεχρι 1600 κ κατι!!!Παιδιά απάντηση κανείς; 1628,5 μόρια ανοίγουν τις πόρτες της νοσηλευτικής;
653 ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ TEI ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) 1267
645 ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ TEI ΑΘΗΝΑΣ 1572
654 ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ TEI ΗΠΕΙΡΟΥ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) 1266
647 ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ TEI ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 1523
652 ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ TEI ΛΑΜΙΑΣ 1294
651 ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ TEI ΛΑΡΙΣΑΣ 1341
649 ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ TEI ΠΑΤΡΑΣ 1377
arist2
Νεοφερμένος
η Λάρισα 1340
τι λέτε?
paris_2
Νεοφερμένος
λογικα τις πιανεις!!αν οχι στη θεσ/κη,στη λαρισα την πιανεις!!1628,5 έχω και η νοσηλευτική Θεσσαλονίκης έχει 1523
η Λάρισα 1340
τι λέτε?
arist2
Νεοφερμένος
αλλά με ενδιαφέρει πρώτα η Θεσσαλονίκη που έχει 1523 εγώ έχω 1628,5
και μετά η Λάρισα που έχει 1340
έχω ελπίδες????
paris_2
Νεοφερμένος
για σιγουρα δεν μπορει κανεις να ξερει εξαρταται που θα παιξουν οι βασεις!!paris ευχαριστώ
αλλά με ενδιαφέρει πρώτα η Θεσσαλονίκη που έχει 1523 εγώ έχω 1628,5
και μετά η Λάρισα που έχει 1340
έχω ελπίδες????
arist2
Νεοφερμένος
πόσοι ήταν τελικά οι υποψήφιοι?
ξέρουμε?
πόσοι έγραψαν πάνω απο τη βάση?
Mariosxania
Δραστήριο μέλος
petroS_1
Νεοφερμένος
Mariosxania
Δραστήριο μέλος
Αυτό περιμένουμε να βγούν Στατιστικά φίλεΠαιδια οι θέσεις ήταν 6774 για ΕΠΑΛ Α ομάδα
πόσοι ήταν τελικά οι υποψήφιοι?
ξέρουμε?
πόσοι έγραψαν πάνω απο τη βάση?
Ενοοεί πόσοι θα μπούν σε Τει...6774 θεσεισ τι ενοεισ?
petroS_1
Νεοφερμένος
γιατι μασ εχουν τρελανει με αυτα τα επαλ ....."/
sxetlant
Εκκολαπτόμενο μέλος
ποτε βγενουν αυτα τα στατιστικα ρε φιλε?
γιατι μασ εχουν τρελανει με αυτα τα επαλ ....."/
Με την λογική πάντα σε καμία βδομάδα!Αλλά ποτέ δεν ξέρεις...
petroS_1
Νεοφερμένος
Mariosxania
Δραστήριο μέλος
sxetlant
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ε όπου να ναι θα βγούν.Ελπίζω να τα βγάλουν και να μην μας γράψουν...
Κι εγώ το ελπίζω!Αλλά και να μας γράψουν δεν θα είναι η πρώτη φορά :nono:!
statistikos
Δραστήριο μέλος
Δεν νομίζω να περνάει Αθήνα.
Προσωπικά πιστεύω ότι Νοσηλευτική Αθήνας και Θεσαλλονίκης θα πάνε στο Θεό. Πάνω απο 1700 - 17500. Και λίγα βάζω.
kostashh
Νεοφερμένος
Μόλις βγουν τα στατιστικά θα σας πω περίπου που θα είναι τα περιζήτητα ΤΕΙ. Υπομονή λίγο ακόμα. Μην κοιτάτε βάσεις Ενιαίου και ΤΕΕ. Οι δικές σας, θα είναι πιο πάνω. Καλή επιτυχία σε όλους.
Δεν νομίζω να περνάει Αθήνα.
Προσωπικά πιστεύω ότι Νοσηλευτική Αθήνας και Θεσαλλονίκης θα πάνε στο Θεό. Πάνω απο 1700 - 17500. Και λίγα βάζω.
Να σε ρωτησω κατι?Η βαση για αστυφυλακων??Περιπου πες μου!!Μη πεις δεν ξερεις περιπου!!!!!!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.