tzanakos
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
paris_2
Νεοφερμένος
μπραβο τζανακο!!!!!κ μακαρι να τα πηγαν ολοι καλθτερα απο οσο περιμεναν!!!!!:no1::no1::no1:παιδια εγραψα παραπανω απο οσο υπολογιζα..1884 (200 ΜΕΚ2,199 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΗΧΑΝΩΝ,183 ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ,142 ΕΚΘΕΣΗ)..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariosxania
Δραστήριο μέλος
Μπράβο φίλε πάλι καλα που δεν είσαι πληροφορικήπαιδια εγραψα παραπανω απο οσο υπολογιζα..1884 (200 ΜΕΚ2,199 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΗΧΑΝΩΝ,183 ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ,142 ΕΚΘΕΣΗ)..
virus
Νεοφερμένος
Κοίτα έκανα πραγματικά χοντρές μαλακίες στα μαθηματικά είχα και το 1900 τέσπα αυτό μάλλον θα μου κοστίσει γιατί δεν πιάνω αθήνα.Οπότε μάλλον Ατει πληροφορικής θεσσαλονικής ελπίζω να το πιάσω...
αληθεια..και εγω ΑΤΕΙ πληροφορικης θεσσαλονικης δηλωσα..!!!
kostashh
Νεοφερμένος
paris_2
Νεοφερμένος
μπραβο σ!!!!!!!!κ εγω εβγαλα 1702 κ η σχολη που θελω περθσι ειχε 1700!!αρα κ εγω πιστευω πως δν την πιανω!!νομιζω πως ο προφορικος δεν μετραει!Παιδια εγω εβγαλα 1611!Και εχασα την πρωτη μου επιλογη για 20 μορια!Τελικα ο προφορικος μετραει?
Mariosxania
Δραστήριο μέλος
ΠΕΡ@ΣΤΙΚΟΣ
Νεοφερμένος
Μπράβο σου...πρεπει να εριξες πολυ διαβασμα....και παλι μπραβο σου....που θελεις να περασεις?
Γειά σας παιδιά! θα ήθελα λίγο την βοήθεια σας! ενας γνωστός μου εδωσε εξετασεις απο Α ομάδα ΕΠΑΛ με σκοπο να περάσει σε Στρατιωτικές σχολές.
τα αποτελέσματα που ειδα στο Υπουργείο είναι:
ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ 092
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Ι 015
ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΙΙ 092
ΑΡΧΕΣ ΟΡΓΑΝ. & ΔΙΟΙΚ.ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ 074
Ερώτηση:
για να υπολογίσω τα μόρια πολλαπλασιάζω αυτούς τους βαθμούς που είδα με τους αντίστοιχους συντελεστές ( δηλαδή: 1,5-1,5-3,5-3,5) ή είναι ο μέσος όρος και πρέπει να το πολλαπλασιάσω με το 2 (για τους 2 βαθμολογητές) και μετά με τους συντελεστές??
paris_2
Νεοφερμένος
κριμα....Παιδιά μην συγκρίνεται περσινές βάσεις.Θα ανέβουν 100 μόρια και...
αλλα δεν πειραζει σημασια εχει οτι γραψαμε καλα!!!!:no1:
-----------------------------------------
πολλαπλασιαζεις με τουσ συντελεστες οπως ειπες !!!!!!!!κ μετα προσθετεις το αποτελεσμαΓειά σας παιδιά! θα ήθελα λίγο την βοήθεια σας! ενας γνωστός μου εδωσε εξετασεις απο Α ομάδα ΕΠΑΛ με σκοπο να περάσει σε Στρατιωτικές σχολές.
τα αποτελέσματα που ειδα στο Υπουργείο είναι:
ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ 092
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Ι 015
ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΙΙ 092
ΑΡΧΕΣ ΟΡΓΑΝ. & ΔΙΟΙΚ.ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ 074
Ερώτηση:
για να υπολογίσω τα μόρια πολλαπλασιάζω αυτούς τους βαθμούς που είδα με τους αντίστοιχους συντελεστές ( δηλαδή: 1,5-1,5-3,5-3,5) ή είναι ο μέσος όρος και πρέπει να το πολλαπλασιάσω με το 2 (για τους 2 βαθμολογητές) και μετά με τους συντελεστές??
Menidi18
Νεοφερμένος
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Ι 187
ΑΡΧΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 022
ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 051
Προφανως δεν περναω πουθενα ετσι?
ΠΕΡ@ΣΤΙΚΟΣ
Νεοφερμένος
ευχαριστώ πολύ φιλε μου!κριμα....
αλλα δεν πειραζει σημασια εχει οτι γραψαμε καλα!!!!:no1:
πολλαπλασιαζεις με τουσ συντελεστες οπως ειπες !!!!!!!!κ μετα προσθετεις το αποτελεσμα
:thanks:
:no1:καλη επιτυχία σε όλους, σε ό,τι επιθυμείτε!!!!:no1:
Stef0s
Νεοφερμένος
ΠΕΡ@ΣΤΙΚΟΣ
Νεοφερμένος
Η αλήθεια είναι ότι το είχε πάρει χαλαρά στην αρχή και δεν έδειχνε να θέλει να ασχοληθεί με τις εξετάσεις. Τώρα όμως, αισθάνεται να έχει χρεωθεί μια ήττα και δεν θα του αρέσει αν η παρέα του περάσει και αυτός μείνει πίσω.
Δεν ξέρω αν βρίσκεστε και άλλοι στην θέση του γνωστού μου, αλλά θα ήθελα να ξέρω τι θα θέλατε να ακούσετε σε αυτή την περίπτωση και τι θα του λέγατε σαν συνομήλικοί. Τέλος, τι θα μπορούσα να του πώ εγώ σαν "μεγαλύτερος" ?
sxetlant
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μάριε έχεις περάσει πααααρα πολυ ανετα ΤΕΙ Αθήνας Πληροφορική!!Μπράβο σου!!
Mariosxania
Δραστήριο μέλος
Παιδιά εμένα οι πληροφορίες μου λένε οτι οι βάσεις μπορεί να πέσουν γιατί τωρα υπάχουν 2 Ομαδες και έχουν χωριστεί τα παιδιά!!Όλα είναι υποθέσεις βέβαια!Το μόνο σίγουρο είναι οτι δεν θα μείνουν εκεί που ήταν πέρυσι!!Καλή μας επιτυχία!Τον Αυγουστο θα ξέρουμε σίγουρα!!
Σ αυτο έχεις δίκιο.Αλλά στην β ομάδα δεν ήταν πολλοί.Τώρα τι νά πω για στρατιωτικές να υπολογίζετε τρελές βάσεις.1900+
Menidi18
Νεοφερμένος
Γνωστός μου έβγαλε 741 μόρια.
Η αλήθεια είναι ότι το είχε πάρει χαλαρά στην αρχή και δεν έδειχνε να θέλει να ασχοληθεί με τις εξετάσεις. Τώρα όμως, αισθάνεται να έχει χρεωθεί μια ήττα και δεν θα του αρέσει αν η παρέα του περάσει και αυτός μείνει πίσω.
Δεν ξέρω αν βρίσκεστε και άλλοι στην θέση του γνωστού μου, αλλά θα ήθελα να ξέρω τι θα θέλατε να ακούσετε σε αυτή την περίπτωση και τι θα του λέγατε σαν συνομήλικοί. Τέλος, τι θα μπορούσα να του πώ εγώ σαν "μεγαλύτερος" ?
Φιλε...ακριβως στην ιδια θεση βρισκομαι και εγω...εβγαλα τοσα μορια περιπου, γιατι το πηρα χαλαρα...αλλα τωρα εχω ξενερωσει αγρια και το βλεπω σαν μεγαλη μου αποτυχια
Δεν ξερω τι να κανω...ειμαι πολυ απογοητευμενος...εγω θα ηθελα καποιον να με κανει να πειστω οτι δεν ειναι "μεγαλη ηττα"...
sxetlant
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σ αυτο έχεις δίκιο.Αλλά στην β ομάδα δεν ήταν πολλοί.Τώρα τι νά πω για στρατιωτικές να υπολογίζετε τρελές βάσεις.1900+
Πήγα στο φροντιστήριό μου και μου είπαν να πάω να δόσω κανονικά αθλήματα γιατί ναι μεν δεν εχω πιάσει την περυσινή βάση αλλα έχω ελπίδες ακόμα!!Παρεπιπτόντος 1600 έβγαλα(με εναν πρόχειρο υπολογισμό)!Οι βάσεις μου είπαν θα παίξουν σε τρελά νούμερα(+-200!!!!!!!!!) οσον αφορά τις διαφορές!!!Γι' αυτό δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμη!!:no1:
kostas (agia)
Πολύ δραστήριο μέλος
Μάθημα Βαθμολογία
ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ 150
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Ι 152
ΔΟΜΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ 199
ΔΙΚΤΥΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΙΙ 187
Σύνολο 1805
223,5
234
549,5
416,5
Σύνολο 1423
Συγχαρητήρια maira:no1:
Μπραβο ρε Μαριε...:no1:Καλα εγραψες και δικτυα και δομημενο μπραβο :no1::no1:
Κοίτα έκανα πραγματικά χοντρές μαλακίες στα μαθηματικά είχα και το 1900 τέσπα αυτό μάλλον θα μου κοστίσει γιατί δεν πιάνω αθήνα.Οπότε μάλλον Ατει πληροφορικής θεσσαλονικής ελπίζω να το πιάσω...
Σιγα ρε μια χαρα Θεσσ.νικη ειναι..:no1: Και εγω εκει τ χρονου!
virus
Νεοφερμένος
Πήγα στο φροντιστήριό μου και μου είπαν να πάω να δόσω κανονικά αθλήματα γιατί ναι μεν δεν εχω πιάσει την περυσινή βάση αλλα έχω ελπίδες ακόμα!!Παρεπιπτόντος 1600 έβγαλα!Οι βάσεις μου είπαν θα παίξουν σε τρελά νούμερα(+-200!!!!!!!!!) οσον αφορά τις διαφορές!!!Γι' αυτό δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμη!!:no1:
φιλε τι αθληματα θα δωσεις???δλδ για πια σχολή???:xixi:
Mariosxania
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.