dimitris98
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sunshine1997
Νεοφερμένος
Γιατί να πας ΕΠΑΛ? Αφού από το ΓΕΛ στη βιομηχανική πληροφορική περνάς με λίγα μόρια (8136). Δεν νομίζω να είναι και τόσο ακατόρθωτο να γράψεις αυτά τα μόρια.Καλησπέρα.
Εχω αποφασήσει από την καινούρια χρονιά να πάω σε επαλ. Το θέμα μου είναι τι τομέα να πάρω γιατί σκεύτομαι να περάσω βιομηχανική πληροφορική και μερικοί μου λενε πάνε ηλεκτρονικής και μερικοι πληροφορικής. ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλησπέρα.
Εχω αποφασήσει από την καινούρια χρονιά να πάω σε επαλ. Το θέμα μου είναι τι τομέα να πάρω γιατί σκεύτομαι να περάσω βιομηχανική πληροφορική και μερικοί μου λενε πάνε ηλεκτρονικής και μερικοι πληροφορικής. ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ!!
Αρχικα κοιτα στο μηχανογραφικο των δυο τομεων αν υπαρχει το τμημα που θες. Αν υπαρχει και στους δυο εγω θα σου προτεινα Ηλεκτρονικη με τα χιλια!
lisa96
Νεοφερμένος
Sunshine1997 έχεις δίκιο τα μόρια και οι βαθμοί μου ειναι αρκετά καλοί, ο μόνος λόγος που επέλεξα να πάω επαλ είναι γιατί είμαι χάλια στα αρχαία και με το χάλια ενοώ ότι κυνδινεύω να μείνω στην τάξη !
Ultras96 υπάρχει και στους δύο τομείς. Ευχαριστώ για την συμβουλή.
lisa96
Νεοφερμένος
transient
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλά θα κάνεις, πιστεύω πως ο ηλεκτρονικός τομέας έχει προοπτικές στη σύγχρονη αγορά εργασίαςΤελικά νομίζω θα πάρω όντως ηλεκρονικό τομέα.
MariaLoveItaly
Εκκολαπτόμενο μέλος
https://www.newsbeast.gr/greece/ekpa...a-epanasustasi-katargithedon-eidikotiton-epal
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κάτια23
Νεοφερμένος
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ειναι λοτο γιατι ειναι μονο 2 θεσεις και αν φετος μειωσουν την αθηνα θα παει στη 1.Ενδιαφέρομαι για κοινωνιολογια παντειου από εσπερινο επαλ πόσο πρέπει να βγάλει κάποιος για να μπει στη συγκεκριμένη σχολή?! & ευχαριστώ.
περυσι η βαση ηταν 13260
προπερσι 5905 , βεβαια αυτα τα επιπεδα μοριων φετος δεν ισχυουν λογω ΕΒΕ
Matinela
Νεοφερμένος
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Προσπαθησε την πληροφορικη ΟΠΑ. Παιδαγωγικη επαρκεια δεν νομιζω να δινουν θα το κανεις εχτρα μετα.Καλησπερα ειμαι 37 κ εδωσα πανελληνιες φετος απο επαλ πληροφορικης εβγαλα 15.460 και εχω χαθει με τις σχολες ενδιαφερομαι μονο για αθηνα κ θα ηθελα να παω σε μια βατη σχολη αλλα με επαγκελματικη αποκατασταση .η δυνατοτητα Παιδαγωγικής επαρκειας....σκεφτόμουν το χαρικοποιο κ μετα το παπι..εχετε αποψη για αυτες τις σχολες;
Matinela
Νεοφερμένος
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Δεν εχει πολυ μαθηματικα και φυσικη και ηλεκτρονικη. Και αναφερεται στην υποστηριξη του 90% των επιχειρησιακων λογισμικων (οικονομικων και διαχειρισης), δηλαδη ευκολα δουλεια , οχι οτι οι αλλες δυσκολευουν βεβαια, αλλα εισαι εστιασμενη.Δεν το πιάνω με τις περσινες βασεις....ειναι πιο ευκολη σχολη;
Nala
Πολύ δραστήριο μέλος
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Το παπει δεν εχει χρησιμα μαθηματα να κανει , στα παιδαγωγικα το γυρισε? να βγαζει καθηγητες επαλ?Το παπει ψηφιακά συστήματα νομίζω δίνει παιδαγωγική επάρκεια
Μαλιστα , προχωρημενα πραματα. Μη δουν εσπρεσαδικο , ολοι φρεντους να φτιαχνουμε.
Ε και τι θα κανει μετα η ΑΣΠΑΙΤΕ κλεφτης θα γινει?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 68 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- soudos
- Argyrisar
- ranger13
- panaman
- giannoulis5672
- Aggel0sss
- Νικολινα
- elenitren
- ELENIGA
- Irene06
- Alessandra Eliza
- Nikos_81
- Deadly_sorrowX
- mermaid89
- Vasaki
- Hased Babis
- alexandrahere
- EVE-ELENA
- Miranda32
- nikolettari
- Chrisa
- Trelare
- roud
- globglogabgalab
- diamag
- Porfira
- Ada ada
- Eri0611
- gk214
- Devid
- Mendem
- Pharmacist01
- calliope
- maria20
- ggl
- FRT
- Drglitterstar
- Penny80
- Citylights
- Tokogiot
- Nala
- Matinela
- angies
- Jennoulajennaki
- Ria99
- tsiobieman
- Jimmy20
- chochoru
- fmarulezkd
- Alexecon1991
- Κάτια23
- MarcoReus
- Belle26
- Dr House
- bookreader
- angelikitaraxia
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.