Σημείωση: Τα μηνύματα #41 έως #45 προήλθαν από συγχώνευση με το θέμα "Από ΕΠΑ.Λ. για στρατιωτικές σχολές".
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iratus
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iratus
Δραστήριο μέλος
hliass_1989
Εκκολαπτόμενο μέλος
nikos1319
Νεοφερμένος
Johnny15
Επιφανές μέλος
Με λιγα λογια απλα δν γεννηθικα για τα γραμματα(κυριως νουμερα) υστερα απο το απολυτιριο τι κανω?
Πας να γίνεις τεχνίτης ή να βρεις δουλειά. Δεν μένει τίποτα άλλο.
nikos1319
Νεοφερμένος
loxias35mk
Νεοφερμένος
Ευχαριστώ εκ'των πρωτέρων
timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος
loxias35mk
Νεοφερμένος
θα χαρώ πολύ να με βοηθήσετε να βρώ μια λύση!
loxias35mk
Νεοφερμένος
Στο ΕΠΑΣ του υπουργείου παιδείας ππου πρέπει να αποτανθώ!?
timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος
loxias35mk
Νεοφερμένος
γεωργιαπο
Νεοφερμένος
niki00200
Νεοφερμένος
Aυτά τα ΕΠΑΛ μπαίνουν με ελάχιστες δυσκολίες σε ΤΕΙ που τα παιδιά των γενικών πρέπει να βγάλουν 16- 17 χιλιάδες μόρια για να τα πιάσουν.
Δίκαιο σύστημα.
Πολύ.
Για να μπεις εσυ στη φυσικοθεραπεια πρέπει με άριστα τα 20.000 μόρια να γράψεις γύρο στα 16.000 και κάποιος απο επαλ με άριστα τα 2.000 μόρια πρέπει να γράψει γύρο στα 1794(2012) δες πρώτα τα κριτήρια, τις θεσεις που τους δίνονται ( 19 αν θυμάμαι καλα για Αθήνα το 2012) και μετα γκρινιαξε... Ας κοιτάξει επιτέλους ο καθένας τη δουλειά του, μας είπες τώρα και εσυ τι είναι άδικο! Δες το αλλιώς, είμαι σίγουρη πως πιστεύεις οτι το επαλ είναι πιο εύκολο, μη πεις όχι... Αφού λοιπών είναι πιο εύκολο, πόσο εύκολο είναι και το να γράψει κάποιος 1.945... ;;;; Γιατι ο πρώτος απο τους "19" που μπήκε στη σχολη τόσο έγραψε... Βρες τον λοιπόν και πες του οτι άδικα είναι μέσα και πως δεν διάβασε και κουράστηκε όσο κάποιος απο γελ...
Agria Indiana
Νεοφερμένος
Για να μπεις εσυ στη φυσικοθεραπεια πρέπει με άριστα τα 20.000 μόρια να γράψεις γύρο στα 16.000 και κάποιος απο επαλ με άριστα τα 2.000 μόρια πρέπει να γράψει γύρο στα 1794(2012) δες πρώτα τα κριτήρια, τις θεσεις που τους δίνονται ( 19 αν θυμάμαι καλα για Αθήνα το 2012) και μετα γκρινιαξε... Ας κοιτάξει επιτέλους ο καθένας τη δουλειά του, μας είπες τώρα και εσυ τι είναι άδικο! Δες το αλλιώς, είμαι σίγουρη πως πιστεύεις οτι το επαλ είναι πιο εύκολο, μη πεις όχι... Αφού λοιπών είναι πιο εύκολο, πόσο εύκολο είναι και το να γράψει κάποιος 1.945... ;;;; Γιατι ο πρώτος απο τους "19" που μπήκε στη σχολη τόσο έγραψε... Βρες τον λοιπόν και πες του οτι άδικα είναι μέσα και πως δεν διάβασε και κουράστηκε όσο κάποιος απο γελ...
Μπορώ να πώ οτι τα είπες ΟΛΑ!!!!
παιδια ειμαι στην 3η λυκειου επαλ ....ειδικοτητα υγειας & προνοιας και θελω να μπω στην αισθητικη που οπως ειδα τα μορια ειναι 1,831 σε γενικη σειρα και με θεσεις 24 ( δεν το σχολιαζω αυτο -.-')
το θεμα μου ειναι οτι αν δεν καταφερω φετος να περασω θα υπαρχει και του χρονου η ευκαιρια να δωσω ξανα απ' τη στιγμη που καταργειται η ειδικοτητα; (καθηγητρια μου ειπε οτι εχει γινει κατι παρομοιο πιο παλια με αλλη ειδικοτητα και συνεχιστηκε για 2-3 χρονια ακομα να δινουν για αυτο τον τομεα) απλα αν καποιος ξερει κατι πανω σ' αυτο το θεμα ας μου πει. Ευχαριστω!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lisa96
Νεοφερμένος
Εχω αποφασήσει από την καινούρια χρονιά να πάω σε επαλ. Το θέμα μου είναι τι τομέα να πάρω γιατί σκεύτομαι να περάσω βιομηχανική πληροφορική και μερικοί μου λενε πάνε ηλεκτρονικής και μερικοι πληροφορικής. ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 68 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- soudos
- Argyrisar
- ranger13
- panaman
- giannoulis5672
- Aggel0sss
- Νικολινα
- elenitren
- ELENIGA
- Irene06
- Alessandra Eliza
- Nikos_81
- Deadly_sorrowX
- mermaid89
- Vasaki
- Hased Babis
- alexandrahere
- EVE-ELENA
- Miranda32
- nikolettari
- Chrisa
- Trelare
- roud
- globglogabgalab
- diamag
- Porfira
- Ada ada
- Eri0611
- gk214
- Devid
- Mendem
- Pharmacist01
- calliope
- maria20
- ggl
- FRT
- Drglitterstar
- Penny80
- Citylights
- Tokogiot
- Nala
- Matinela
- angies
- Jennoulajennaki
- Ria99
- tsiobieman
- Jimmy20
- chochoru
- fmarulezkd
- Alexecon1991
- Κάτια23
- MarcoReus
- Belle26
- Dr House
- bookreader
- angelikitaraxia
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.