cha0s
Περιβόητο μέλος
Καλησπέρα και από εμένα. Έχω τελειώσει ΕΠΑΛ (Νοσιλευτική) και έδωσα πανελλήνιες αλλά δεν πέρασα εκεί που ήθελα...Λόγο..πολλών υποχρεώσεων δεν θα μπορέσω να δώσω πανελλήνιες εφέτος . Σκέφτομαι να δώσω στην σχολική περίοδο 2014-2015...αλλά όμως επειδή πρόσφατα καταργήθηκε η Νοσηλευτική από όλα τα ΕΠΑΛ θα μπορώ να δώσω παννελλήνιες?
Ομάδα Α ή Β ήσουν;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εγω ειμαι αποφοιτος με Ομαδα Α' και θελω να ξαναδωσω με Ομαδα Β' , αυτο το οποιο θελω να μαθω ειναι πως υπολογιζω τον βαθμο προσβασης σε μαθηματα που δεν εχω προφορικο βαθμο απο τη Γ' ταξη του ΕΠΑΛ (π.χ Μαθηματικα και Φυσική Κατευθυνσης)
Μαλλον θα παω απο 1ο πεδιο ...
Ξερω π.χ οτι για να υπολογισω ενα μαθημα ειδικοτητας κανω το εξης :
ο βαθμός πρόσβασης του μαθήματος (ΒΠΜ) συνυπολογίζεται από τον προσαρμοσμένο προφορικό βαθμό και το γραπτό βαθμό και με το μαθηματικό τύπο : (προφορικός βαθμός x0,3) + (γραπτός βαθμός x0,7)
Αλλα τι γινεται σε μαθημα το οποιο δεν ειχα προφορικο βαθμο στο 4μηνο ; θα υπολογιστει μονο οτι εγραψα στις εξετασεις ;
damn
Πολύ δραστήριο μέλος
-------------------------------
Γνωριζει κανεις;
timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος
Schoolmate
Εκκολαπτόμενο μέλος
Mythik52
Νεοφερμένος
Συνημμένα
Ξερετε αμα υπαρχει ακομη στο επαλ ο τομεας υγειας-προνειας?
mary_lou thess
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γεια σας!!
Ξερετε αμα υπαρχει ακομη στο επαλ ο τομεας υγειας-προνειας?
νομιζω πως δεν εχεις το δικαιωμα να το δηλωσεις( εαν εισαι β λυκειου).
FRIENDLY GIRL
Εκκολαπτόμενο μέλος
Alexandros Kapp
Νεοφερμένος
Απορία νούμερο 1: Το απολυτήριο του ΕΠΑ.Λ είναι ισότιμο με του γενικού;
Απορία νούμερο 2: Τα μαθήματα γενικής παιδείας που διδάσκονται στο ΕΠΑ.Λ δίνουν επαρκή γνώση στα μαθήματα αυτά όπως στο γενικό;
Απορία νούμερο 3: Μπορώ να εισαχθώ στο Πολυτεχνείο και γενικά σε Πολυτεχνικές σχολές μέσο ΕΠΑ.Λ ;
Απορία νούμερο 4: Έχω ακούσει πως στην ώρα του μαθήματος γίνεται του "Κουτρούλη ο γάμος" μέσα στην τάξη,εγώ που θέλω να δουλέψω,να διαβάσω και να μάθω δεν θα μπορέσω να αντεπεξέλθω και να αποδώσω;
Αυτά για αρχή,ελπίζω να μη σας κούρασα!!
Μαργαριτα Α.
Εκκολαπτόμενο μέλος
1) Ναι,ειναι ισοτιμο το απολυτηριο του Επαλ με του Γελ.. Και παιρνεις και αλλο ενα χαρτι της ειδικοτητας,οπου λογιζεσαι βοηθος...Ειναι πτυχιο βαθμου 3..
2) Ναι ειναι επαρκη..Αλλα αν δε θες απο επαλ α διαλεγεις επαλ β και κανεις τα ιδια μαθηματα με του γελ..
3) Απο ομαδα επαλ α οχι(δινουν 4 μαθηματα μονο για Τει),αλλα απο ομαδα επαλ β ναι.γιατι δινεις τα ιδια μαθηματα με του γενικου συν τα δυο ειδικοτητας και μπορεις να περασεις και σε πανεπιστημιο και υποθετω και πολυτεχνειο..
4) Και στο Γελ γινονται αυτα..Ειναι αναλογα,που θα πας...
Μαργαριτα Α.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Praxis
- ranger13
- Drglitterstar
- fabn
- Aporias
- Νικολινα
- Gewrgia!
- Irene06
- Alessandra Eliza
- Nikos_81
- nearos
- Eliza23
- mermaid89
- Thanos_alertttt
- Scandal
- Kostas568
- Dion G.
- Ryuzaki
- niaou
- Μάρκος Βασίλης
- Mpthan
- roud
- jYanniss
- alexandrahere
- barkos
- spinalgr1990
- Arvacon
- ggl
- gpapas640
- xakounaamatata
- Pharmacist01
- Lady D.
- calliope
- Miranda32
- Ria99
- Jimmy20
- Matinela
- Alexecon1991
- ρενακι 13
- angies
- eukleidhs1821
- imyrcarn
- dokimos10
- Cortes
- BioChemical
- Eri0611
- το κοριτσι του μαη
- tsiobieman
- SlimShady
- korlef
- angelikitaraxia
- Anna10
- Stoyo
- Dr House
- Fanimaid
- Σταβι
- hirasawayui
- Vickyst
- Άρτεμις Α.
- elenia
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.