καλησπέρα.. κατατοπίστηκα για μόρια και ειδικά μαθήματα. όλα υπέροχα και σε ευχαριστώ..(αστυνομία δεν θέλει)
κάποιες ερωτήσεις ακόμα.
είδα τις ειδικότητες σε ένα σιτε του τομέα υγείας και πρόνοιας και είναι οι εξής:
Ειδικότητα: ΒΟΗΘΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ
- Στοιχεία Ανατομίας - Φυσιολογίας ΙΙ
- Αγωγή Προσχολικής Ηλικίας
Ειδικότητα: ΒΟΗΘΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ
- Στοιχεία Αιματολογίας - Αιμοδοσίας
Ειδικότητα: ΒΟΗΘΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ
- Στοιχεία Παθολογίας
θα διαλέξει λοιπόν μια από αυτές τις 3 ειδικότητες και θα δώσει πανελλαδικά τα μαθήματα.
εάν καταλήξει ότι θέλει την σχολή ιατρικών εργαστηριών ΤΕΙ Αθηνάς τότε πρέπει να επιλέξει την ειδικότητα 2? τι θέλω να πω με αυτό?
ότι η κάθε σχολή απαιτεί κάποια ειδικότητα συγκεκριμένη? ή οποιανανε ειδικότητα βάζει σε οποιανανε σχολή του τομέα της? και αν όχι η κάθε ειδικότητα τι σχολές βάζει?
το ρωτώ διότι η βάση για τα ιατρικά εργαστήρια είναι αρκετά υψηλή σύμφωνα με τα στοιχειά που βρήκα
2011:1624 μόρια
2010:1749
2009!1611
κυμαίνετε σε υψηλά επίπεδα οπότε αν έχει την επιλογή οποιασδήποτε ειδικότητας, τότε να επιλέξει την πιο εύκολη για αυτήν.
τέλος τα μαθηματικά που αναφέρεις πιο πάνω είναι σίγουρα(ή έχεις επίλογή να πάρεις κάποιο άλλο ''γενικής'' που λέγαμε κάποτε στο ΓΕΛ(?),όπως και η έκθεση?
Δεν αδιαφορεί φίλε μου(αν μου επιτρέπεις να σε αποκαλώ ετσι) …απλώς αν δεν πας φροντιστήριο στην σημερινή εκπαίδευση δεν ξέρεις που πάνε τα τέσσερα μετά συγχωρήσεως! Στο σχολειό κάνεις δεν κάνει πλέον λειτούργημα.. μόνο επάγγελμα.. τα πράγματα είναι αισχρά με ελάχιστες εξαιρέσεις…βλέπεις πόσα πράγματα σε ρωτώ.. πίστεψε με.. και να έχει την θέληση να τα μάθει, κάνεις δεν ενδιαφέρεται!
Με εκτίμηση,
haris321
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.