FRIENDLY GIRL
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η FRIENDLY GIRL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 138 μηνύματα.

06-01-11

12:01
Ειχα ακουσει οτι στα επαλ πρεπει να γραψεις περισσοτερο στις πανελληνιες απο οτι στο γενικο λυκειο για να περασεις καπου που θες.Ισχυει κατι τετιο η οχι?Ευχαριστω προκαταβολικα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sxetlant
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα.

06-01-11

13:53
Κατα κάποιον τρόπο ισχύει, γιατί απο ΕΠΑ.Λ.(ομάδα Α) έχουμε λιγότερες θέσεις!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7,200 μηνύματα.

06-01-11

16:05
Nαι αλλά απ'όσο ξέρω στα ΕΠΑ.Λ.,οι συντελεστές των μαθημάτων είναι αρκετά μεγαλύτεροι απ'ότι στο Γενικό Λύκειο.
Επίσης.
Τα μαθήματα είναι λιγότερα απ'όσο ξέρω.
Και η δυσκολία τους δεν είναι η ίδια σε σχέση με το Γενικό Λύκειο.
Επίσης.
sxetlant
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα.

07-01-11

04:14
Nαι αλλά απ'όσο ξέρω στα ΕΠΑ.Λ.,οι συντελεστές των μαθημάτων είναι αρκετά μεγαλύτεροι απ'ότι στο Γενικό Λύκειο.
Επίσης.
Όλα αυτα που λες ισχύουν!Αλλά όταν οι θέσεις είναι λίγες λογικό είναι να πρέπει να γράψεις περισσότερα μόρια!Πχ οταν στις Στρατιωτικές Σχολές παίρνουν 3 και 4 άτομα πρέπει να γράψεις άριστα(1880+) για να μπεις ενώ στο Γενικό και με 16000 μπορείς να μπεις!Με αυτήν την έννοια χρειάζονται περισσότερα μόρια!
FRIENDLY GIRL
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η FRIENDLY GIRL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 138 μηνύματα.

07-01-11

14:32
Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...